FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

VIDEO Consternat de ce a pățit Toni Petrea la conferință: „Jenant, o umilință! De asta nici nu câștigă nimic”

Articol de - Publicat marti, 22 august 2023 18:37 / Actualizat marti, 22 august 2023 19:12

Adrian Falub (52 de ani), personaj marcant în istoria lui U Cluj, consideră că tratamentul la care a fost supus antrenorul Toni Petrea (48 de ani) este unul umilitor.

Joi, 17 august, la U Cluj a avut loc o conferință de presă inedită. Gabi Giurgiu, directorul sportiv al „șepcilor roșii”, confirma că formația clujeană a purtat discuții cu alți antrenori. Toni Petrea, „principalul” Universității, asista la declarații în dreapta lui Giurgiu.

Uluitor! Sold-out în doar 45 de minute la derby-ul etapei din Superligă
SOLD-OUT
Uluitor! Sold-out în doar 45 de minute la derby-ul etapei din Superligă

Adrian Falub, fost fundaș cu 7 sezoane petrecute la U Cluj și fost antrenor al „studenților”, a fost deranjat de acea scenă.

Adrian Falub, siderat de situația de la U Cluj 

„Mi se pare jenant pentru un antrenor, pentru tot ce înseamnă respectul pentru el, pentru gestionarea unei situaţii. Să ajungi la o conferinţă de presă, unde să fie antrenorul lângă tine şi tu să vorbeşti despre faptul că ai discutat cu alţi antrenori... asta mi se pare jenant, o umilință.

Poate că și de asta e U Cluj în situaţia în care e! Nu a ştiut să îşi respecte oamenii care cu adevărat au ţinut la clubul ăsta şi au făcut ceva pentru el.

Cred că ăsta e şi motivul pentru care nu a câştigat niciodată nimic, pentru că nu există respect faţă de oameni. Mi s-a părut total deplasată conferinţa de presă, mai ales pentru antrenor”, a spus Adrian Falub la Prima Sport. 

VIDEO. Conferința care l-a deranjat pe Adrian Falub

Toni Petrea nu mai rezistă la U Cluj

Postul lui Toni Petrea la U Cluj este în pericol de săptămâni buni, iar eșecul 3-4 din derby-ul cu CFR i-a îngreunat situația.

Conducerea „șepcilor roșii” așteaptă un răspuns din partea lui Ioan Ovidiu Sabău. În caz contrar, au pregătită și varianta croatului Zeljko Kopic, ex-Hajduk Split și Dinamo Zagreb.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Condamnat la FCSB! » Concluzie clară: clubul îl obligă să fie slab

VIDEO Planuri mari la Dinamo » Andrei Cionca vrea să cumpere 10% din acțiunile clubului: „Aștept azi un răspuns” + Andrei Nicolescu s-a enervat: „E trist! Cum să ofere 1 leu?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  24 August 2023, 00:52

MM e in cutia de carton ;-)

JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  24 August 2023, 00:51

dar tu?

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  23 August 2023, 16:01

Si asta a spus-o Falub, care e mare Uist. E bataie de joc la U Cluj. In interior sunt personaje care nu isi justifica activitatea

Vezi toate comentariile (33)
Comentează