FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu a făcut anunțul: „Punem antrenor! Și el e o variantă”

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de - Publicat luni, 17 iulie 2023 11:37 / Actualizat luni, 17 iulie 2023 13:18

Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, a anunțat, luni dimineață, că va numi în cel mai scurt timp un nou antrenor. FCU, care a început noul sezon cu un eșec clar cu FCSB, 1-3, e în acest moment singura echipă din Superligă fără un „principal”.

Finanțatorul lui FCU Craiova pare să se fi convins să angajeze în cele din urmă un antrenor principal, după ce la partida cu FCSB rolul a fost îndeplinit de interimarul Florin Drăgan. Mititelu dezvăluie că poartă tratative cu doi tehnicieni români, afirmând că Nicolae Dică, liber de contract în acest moment, reprezintă o variantă. 

Azi, mâine punem antrenor. Suntem în discuții cu doi antrenori români. Este și Nicolae Dică o variantă”, a punctat Mititelu, la emisiunea „Fanatik”. 

„E un câștig, FCSB nu va mai fi la fel de expusă cu el” » Ilie Dumitrescu a dat verdictul așteptat de fanii roș-albaștrilor: pe cine a remarcat cu FCU Craiova
FCU CRAIOVA - FCSB 1-3
„E un câștig, FCSB nu va mai fi la fel de expusă cu el” » Ilie Dumitrescu a dat verdictul așteptat de fanii roș-albaștrilor: pe cine a remarcat cu FCU Craiova

Din informațiile GSP, Dică ar fi favorit să o preia pe FCU Craiova. Gazeta Sporturilor a scris încă din sezonul trecut că Nicolae este dorit de Adrian Mititelu la echipa lui.

Mititelu vrea antrenor care „să-i dea autonomie preparatorului”

Mititelu anunțase în urmă cu două săptămâni planurile pe care le are în Bănie: instalarea unui antrenor principal care „să-i dea autonomie” tandemului Drăgan - Vasilică: „Nu vă luați după modelul lui Gigi Becali! (n.r. - de a instala un „principal”-marionetă). Voi aduce încă un antrenor licențiat, care să completeze echipa. Dar preparatorul fizic are libertate și autonomie totală! Voi aduce un antrenor care să-i dea autonomie preparatorului fizic. E o situație mai atipică, dar asta e”, afirma Mititelu. 

Adrian Mititelu mai are o problemă pe cap: „În 2-3 luni schimb numele și sigla”

Învins în instanță, finanțatorul juveților mai are un motiv de stres: va fi obligat să schimbe numele și sigla echipei pe care o patronează. Adrian Mititelu a renunțat rapid la numele Oltenia Craiova, văzând că suporterii nu-s tocmai încântați de decizie. Patronul echipei a anunțat că în 2-3 luni va schimba numele și sigla, în contextul în care CS Universitatea Craiova a primit luni palmaresul Științei.

„Nu ne schimbăm numele în Oltenia Craiova, a fost doar o idee, am aruncat-o pe piață ca să văd cum reacționează lumea. «FCU» va rămâne, nu va lipsi din conținutul noului nume.

E o decizie pe care o vom lua după ce vom analiza mai multe aspecte, vedem ce zic și fanii. Trebuie să facem și o nouă siglă, unde vom folosi leul într-o formă sau alta. Cam 2-3 luni durează, poate chiar mai mult”.

VIDEO Adrian Mititelu a intrat la GSP Live imediat după eșecul cu FCSB: „Vă zic eu ce s-a întâmplat!”

CITEȘTE ȘI: 

Dezvăluire uluitoare » MM Stoica s-ar fi opus transferului lui Djokovic: „Nu-l aduce la FCSB”

Când joacă FCSB, CFR Cluj și Sepsi în Conference League: zilele și orele anunțate de UEFA + cine arbitrează

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (13)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  17 Iulie 2023, 21:44
Postat de bestfox pe 17 Iulie 2023, 12:20

Da-i o sansa la Grigoras. Stie mai mult fotbal decat toti astia din noua generatie la un loc. Daca chiar nu ai incredere in el exista Cristi Pustai. Cu Dica ne batem la retrogradare si iarasi o sa trebuiasca sa il suni pe Napoli.

Corect punctat! Stau cu licenta atarnata de gat si le plangi de mila!

albalbastru72
albalbastru72  •  17 Iulie 2023, 15:26
Postat de magic4ever pe 17 Iulie 2023, 13:33

Cu Dica sigur se duc in B.

Se duc in B si se desfiinteaza indiferent da vine vreun antrenor sau nu.

george.br
george.br  •  17 Iulie 2023, 15:08
Postat de magic4ever pe 17 Iulie 2023, 13:33

Cu Dica sigur se duc in B.

Hai seek.TIR!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează