FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FCU CRAIOVA 4-3

VIDEO Dică, în pericol?! Mititelu, după a 4-a înfrângere a sezonului: „Nu pot să accept asta!”

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova
Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Articol de , , - Publicat vineri, 18 august 2023 21:25 / Actualizat vineri, 18 august 2023 21:26

Petrolul - FCU Craiova 4-3 » Adrian Mititelu, 55 de ani, a văzut live partida de la Ploiești și a fost extrem de dezamăgit de prestația oltenilor.

„A fost un meci frumos pentru cei de la Ploiești, au câștigat împotriva unei echipe cu care se luptă la play-off. Noi suntem la a 4-a înfrângere, am primit foarte multe goluri... mai multe întrebări trebuie să-i puneți lui Dică. 

Eu aveam alte așteptări de la echipă, de fapt am alte așteptări în continuare. Nu s-au diminuat șansele (n.r. - la play-off), deși pierdem teren în fața celor cu care ne batem pentru primele 6 locuri. Arătăm bine, la fel ca anul trecut, dar suntem naivi în apărare”, a declarat Mititelu.

Dică, după al doilea thriller pierdut cu FCU Craiova: „Am început foarte prost”
PETROLUL - FCU CRAIOVA 4-3
Dică, după al doilea thriller pierdut cu FCU Craiova: „Am început foarte prost”

VIDEO. Semnal de alarmă pentru Dică? Adrian Mititelu, patron FCU Craiova: „Vedeam altfel jocul ăsta”

Patronul FCU Craiova a inclus în intervenția lui o afirmație care poate fi interpretată drept un reproș adresat lui Dică: „Vedeam altfel jocul ăsta, dar mă rog, nu mai contează...”.

„Sunt unii jucători care nu sunt ceea ce par. Trebuie să accepți, să respecți antrenorii, să le dai șansa să-și pună ideile în practică. Din păcate, noi, patronii, suntem sub influența rezultatelor, a presiunii publicului. Dacă n-avem rezultate, afacerea e și mai proastă. 

Dacă nu-i asculți pe antrenori și vrei să te bagi peste ei, ești considerat neprofesionist și faci ceva incorect. Eu am încredere în Dică, dar trebuie să mai câștigăm niște puncte, sunt prea puține puncte. Nu pot nici să accept înfrângeri după înfrângeri cu un lot foarte bun. Avem jucători cu calitate, se vede, dar trebuie să jucăm mai pragmatic, suntem prea poeți, știm doar să atacăm”, a mai spus Mititelu.

Chiar dacă Rapid nu ne-a bătut deloc în ultimii ani, va fi un meci foarte greu. Dacă jucam în Giulești, eram mai optimist. Jocul nostru din deplasare e mai bun, cu excepția celui de azi. 

Trebuie să batem Rapid. E al doilea derby pentru mine, după cel cu CSU. E o mare satisfacție să învingi Rapidul, mai ales acum, când suntem disperați. Aștept ca echipa să facă un meci bun și să ne facă să uităm de meciul de azi

- Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

FCU Craiova se clasează acum pe 9, la un punct distanță față de zona play-off-ului. Alb-albaștrii au 4 eșecuri și două victorii în acest campionat. Dică i-a preluat pe olteni după prima etapă, 1-3 cu FCSB.

VIDEO. Sergiu Hanca, după Petrolul - FCU Craiova 4-3: „Sperăm să fie ultima dată când avem emoții pe final”

Mai multe articole de actualitate din Superliga:

Daniel Niculae le cere răbdare fanilor Rapidului: „Putem să ne îndeplinim obiectivele” » Ce spune despre plecări
RAPID
Daniel Niculae le cere răbdare fanilor Rapidului: „Putem să ne îndeplinim obiectivele” » Ce spune despre plecări
Farul a bifat un nou transfer! L-a prezentat pe înlocuitorul lui Denis Alibec
FARUL
Farul a bifat un nou transfer! L-a prezentat pe înlocuitorul lui Denis Alibec

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (24)
Clujean
Clujean  •  19 August 2023, 10:47

Antrenor de reciprocitati. Mititelu care uraste asta și vrea sa dea la toți cu terenul in cap , simte jocurile. Poate și pariaza pe la spate ca Becali contra echipei lui ca să o mentina in Liga. El cred ca dorea un antrenor care sa lupte, nu sa se predea . Antrenor care sa mu se predea vestiarului ca au datorii de anul trecut. E și cazul lui Petrea de la Cluj. Sunt 2 antrenori care deși au retrogradat și aveau revanșa de luat, ei se predau Cooperativei . Cooperative pentru cei mai noi in fotbal .... e o inventie comunista in care se pune totul la comun și ia cine trebuie recolta.... de puncte. Dar ziaristii noștri nu scriu de asa ceva , pentru ca sunt ai sistemului....nu am văzut unul mai revolutionar..... ca Tolontan de exemplu. Ai dovada...da-o pe piata, de asta ești ziarist....

capatana
capatana  •  19 August 2023, 09:13

Cred ca FCU este un club prost condus si gestionat. Sigur, Mititelu poate face ce vrea cu banii lui, dar cred ca a adunat in jurul lui numai cartoafe pe care ii duce minte decat sa-i faca jocul ca sa castige un ban si nimic mai mult. De la el pleaca jucatorii mai buni atunci cand vor ei, chiar daca au contracte valabile. Ori cine incheie contractele e habarnist, ori e vrajeala si se percepe un comision de la razvratiti. Plus ca gura lui cea mare a creat o atmosfera proasta in jurul clubului de care se feresc toti jucatorii si nu vor sa vina sa joace sub culorile lui. Sunt si jucatori mult prea scarpinati care strica relatiile in echipa: Bauza, Albu, Popa si inca vreo doi. Fara antrenori mai de Doamne-ajuta. fara staff, fara jucatori, un club care se va termina curand, ca mai mult nu stie si nici nu poate cel care il pastoreste

tristan
tristan  •  19 August 2023, 08:45

Și Dică și Toni Petrea sunt 2 antrenori slabi cu care ciobanul speră să ia campionatul.Uite că se vede acum cât îs de valori .Amândoi au retrogradat cateo echipa anul trecut iar anul asta sunt deja în pericol sa fie demiși după 5 etape

Vezi toate comentariile (24)
Comentează