FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

EXCLUSIV FCU Craiova îl dorește pe Laurențiu Reghecampf! Mititelu l-a contactat deja

Laurențiu Reghecampf e dorit de Adrian Mititelu la FCU Craiova. Foto: Imago
Laurențiu Reghecampf e dorit de Adrian Mititelu la FCU Craiova. Foto: Imago

Articol de , - Publicat miercuri, 21 iunie 2023 18:56 / Actualizat miercuri, 21 iunie 2023 20:44

După ce s-a despărțit de Joao Janeiro, prezentat pe 3 iunie, FCU Craiova caută un nou antrenor. Iar Adrian Mititelu vrea să dea lovitura: Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul de 47 de ani este liber de contract. A plecat după doar un an de la Nefthci Baku, iar acum este dorit înapoi în Liga 1. 

Fotbalistul dorit de FCSB a semnat după întâlnirea decisivă cu Gigi Becali: „Gata! Nu mai am niciun stres”
FCSB
Fotbalistul dorit de FCSB a semnat după întâlnirea decisivă cu Gigi Becali: „Gata! Nu mai am niciun stres”

FCU Craiova îl vrea pe Laurențiu Reghecampf, iar Mititelu l-a contactat deja

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Adrian Mititelu l-a contactat pe Laurențiu Reghecampf pentru a-i propune s-o preia pe FCU Craiova. Antrenorul nu i-a dat un răspuns clar și a rămas că va analiza propunerea.

FCU Craiova are obiective mari pentru noul sezon, după ce în cel recent încheiat a ratat play-off-ul la mustață, dar și cupele europene în prelungirile finalei barajului cu CFR Cluj, scor 0-1. Reghe ar trebui să ducă echipa în premieră în play-off, dar să și atace Cupa României și cupele europene.

  • De-a lungul carierei, Reghecampf a antrenat la Gloria, Universitatea Craiova, FC Snagov, Concordia, FCSB, Al Hilal, Litex, Al Wahda, Al Wasl, Al Ahli, CSU Craiova și Neftchi Baku

Mititelu l-a mai vrut pe Reghe la FCU Craiova

În august 2022, Adrian Mititelu dezvăluia la GSP Live că în acea vară l-a ofertat pe Reghecampf, care tocmai plecase de la rivala CS Universitatea Craiova.

„Cine l-a angajat prima dată pe Reghecampf? Eu am fost primul care l-a făcut antrenor. Eu l-am vrut foarte mult. M-am bucurat foarte mult când a plecat de la CSU. Dacă nu era el la CSU, noi cred că îi băteam.

Pentru mine, ca adversar, m-am bucurat când a plecat. Mi-am dat seama că au făcut o greșeală. Nu credeam că Rotaru e atât de naiv încât să-l scape pe Reghecampf.  Ziceau ei că Reghecampf mai bea... Mai bea și el ca orice om. Chiar dacă mai bea o zi sau două, dar după aceea făcea... El și băut face treabă mai bun ca toți ceilalți la un loc. Are ceva nativ. E cel mai bun antrenor din România.

El nu a venit din două motive. Era prea devreme să sară în barcă la noi, după ce a fost la ei. Era jenant și pentru ei. Și aștepta și o ofertă de afară. Dar într-o zi va antrena la noi. A trecut prin multe, a avut probleme de familie. Trebuia ajutat, trebuia înțeles. Nimeni nu e ușă de Biserică. Dacă Reghe are vreun exces, poți vorbi cu el și nu mai face”, a spus Mititelu la GSP LIVE

Reghecampf s-a certat cu Adrian Mititelu

Reghe  a mai lucrat cu Mititelu în 2011. Antrenorul a fost dat afară atunci în urma scandalului „Papanașii”, cu frații Mihai și Florin Costea în prim-plan. Patronul oltean le-a luat apărarea fotbaliștilor și a ales să renunțe la antrenor. Ulterior, Reghe a ajuns la FCSB și a câștigat două titluri de campion al României. 

VIDEO Mititelu, despre Laurențiu Reghecampf: „Și beat își face treaba mai bine decât alții”

Citește și: 

Merită să rămână titular? Două nume de legendă dau verdictul în privința surprizei lui Iordănescu: „Pe timpul nostru, asta era aproape imposibil!”

Șumudică a urmărit tragerea la sorți și „condamnă” o reprezentantă a României: „N-are nicio șansă!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (13)
FCUCraiova
FCUCraiova  •  23 Iunie 2023, 12:55
Postat de george.br pe 22 Iunie 2023, 00:45

Nu vine Prodanul atata timp cat Ajica il tine in brate pe sifonul Vasi. Dau scris! Si nu numai Prodanul, oricine care se respecta! D-aia n-o sa vedem pe banca noastra vreun antrenor adevarat, ci tot numai talente nedescoperite decat de Marin-cel-cu-ochiu'-fin.

Ai fost bestiala la fraza Marin-cel-cu-ochiul-fin ,am ras bine si da ai dreptate nimeni nu va accepta sa vina sa-si Bata joc ajica marin minciunelu de el cu a fost cu Napoli

george.br
george.br  •  22 Iunie 2023, 00:45
Postat de FCUCraiova pe 21 Iunie 2023, 20:44

Daca ajica marin minciunelu il aduce pe Reghe atunci isi spala multe pacate , doar ça problema se Pune la Staff pentru ça Reghe vine cu staff-ul lui pe cand ajica vrea sa ramana lingaii supremi vasilica si dragan

Nu vine Prodanul atata timp cat Ajica il tine in brate pe sifonul Vasi. Dau scris! Si nu numai Prodanul, oricine care se respecta! D-aia n-o sa vedem pe banca noastra vreun antrenor adevarat, ci tot numai talente nedescoperite decat de Marin-cel-cu-ochiu'-fin.

...kuba.
...kuba.  •  21 Iunie 2023, 23:30
Postat de FCUCraiova pe 21 Iunie 2023, 22:07

*** , daca nu e Reghe atunci sa fie Bergodi nu-s ce sa zic de Conceicao

Bergodi nu o sa vina la Ajica! Din pacate pt noi!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează