FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

UPDATE Adrian Mititelu a numit noul antrenor » Fanii sunt furioși: „Ca de obicei, bătaie de joc”

Paul Răducan a fost numit oficial la FCU Craiova
Paul Răducan a fost numit oficial la FCU Craiova

Articol de , - Publicat joi, 21 septembrie 2023 12:12 / Actualizat joi, 21 septembrie 2023 16:24

E oficial, Adrian Mititelu l-a readus la FCU Craiova pe Paul Răducan (55 de ani), pentru a completa staff-ul tehnic cu un antrenor cu licență Pro. Termenul de 30 de zile permis de FRF pentru interimatul secunzilor Dan Vasilică - Florin Drăgan, ambii cu licența A, expirase, astfel că FCU trebuia să numească un tehnician cu cea mai înaltă calificare UEFA.

  • FCU Craiova - Oțelul e programat vineri, 22 septembrie, de la ora 18:00: Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport 

UPDATE 16:20 » Marcel Pușcaș a explicat numirea lui Paul Răducan

„Paul Răducan are licență Pro, este craiovean, este antrenor de 25 de ani. A scos mulți jucători și ne știm bine. Am mai colaborat. Sper ca lucrurile să meargă bine”, a declarat directorul executiv al FCU Craiova, Marcel Pușcaș.

UPDATE 15:35 » Paul Răducan, numit oficial la FCU Craiova

Sub presiunea de a nu fi sancționați, oltenii l-au numit în funcție pe Paul Răducan. Clubul lui Adrian Mititelu a oficializat mutarea în cursul după-amiezii.

„Bine ai revenit! Paul Răducan a fost numit antrenor principal al echipei noastre. Se va ocupa de pregătirea echipei alături de Florin Drăgan, Dan Vasilică și Vali David. El a semnat un contract valabil până la 30.06.2024”, se arată în comunicatul emis de olteni. 

Adrian Mititelu a numit noul antrenor » Fanii sunt furioși: „Ca de obicei, bătaie de joc”
Paul Răducan a mai fost director tehnic al lui FCU 1948 / Captură FCU TV
Comunicat de ultim moment al Universității Craiova: „Contractul rămâne în vigoare”
CSU CRAIOVA
Comunicat de ultim moment al Universității Craiova: „Contractul rămâne în vigoare”

Știrea inițială

FCU Craiova a rămas fără antrenor cu licența Pro, după rezilierea contractului cu Nicolae Dică, parafată pe 19 august, a doua zi după înfrângerea cu Petrolul (3-4), suferită de olteni în etapa a 6-a din Superliga.

Site-ul cotidianului local Gazeta de Sud susține că Paul Răducan a fost instalat ca interimar, pentru o scurtă perioadă de timp, până când patronul lui FCU va găsi un alt tehnician cu nume.

Paul Răducanu negociază cu FCU Craiova: „Sunt detalii care pot duce la perfectarea contractului sau nu”

Adrian Mititelu a numit noul antrenor » Fanii sunt furioși: „Ca de obicei, bătaie de joc”
Paul Răducan a mai fost director tehnic al lui FCU 1948 / Captură FCU TV

Contactat de GSP, Paul Răducan, managerul Academiei "Gică Popescu", a precizat că se află în discuții cu șefii FCU Craiova, dar că nu a semnat încă înțelegerea.

„Nu voi fi interimar, deoarece deocamdată nu am semnat niciun contract cu FCU Craiova. A fost o singură discuție, dar nu este nimic concret. Vom mai discuta astăzi, mâine. 

Sunt detalii care pot duce la perfectarea contractului sau nu. Nu e nimic clar. Nu am nicio condiție specială pentru a semna. Suntem craioveni", a declarat Paul Răducan.

Paul Răducan a mai fost director tehnic la FCU Craiova, în perioada august - noiembrie 2022, ca paravn, în primă parte, pentru Marius Croitoru, apoi pentru Dan Vasilică, tehnicieni fără licența Pro, dar care au pregătit echipa.

Fanii lui FCU Craiova îl critică pe Adrian Mititelu în mediu online

Vestea că Adrian Mititelu tratează revenirea lui Paul Răducan, doar pentru că acesta are licența Pro, ca paravan pentru cuplul Dan Vasilică - Florin Drăgan, a stârnit comentarii "pro și contra" în mediul online din partea fanilor olteni. 

Mai jos, câteva comentarii de pe pagina de Facebook FAN F.C.U. 1948 CRAIOVA, unul dintre cele mai reprezentative grupuri de suporteri ai echipei lui Adrian Mititelu.

  • "Ca de obicei ,,bătaie de joc". Nu mai calc pe stadion. Iubesc de acum înainte această echipă în tăcere. Are dreptate PS 97. Suntem cea mai mare rușine în fotbal. Adevăr CURAT. Din păcate".
  • "Asta e pe banii lui face ce vrea, se vede că nu se vrea performanță. Să vedeți câte puncte se vor pierde și la urma plânge iar când va pune un antrenor și-l da afară iar după ce îl salvează de la retrogradare. Dacă îl va mai salva vreun antrenor. Ulciorul la apă nu merge întotdeauna, se mai și sparge, dar asta e, dăm înainte"
  • "Drăgan și Vasilică să facă ce trebuie să facă, dar avem nevoie de antrenor, asta nu e treaba lor. Angrenajul nu e complet. Nu putem să facem față fără un strateg cu experiență".
  • "Alegerea perfectă pentru o conducere colectivă! Trebuie să luăm în calcul și faptul că nici un antrenor care se respectă nu va accepta să lucreze cu Vasilică și Drăgan!".
  • "Am înțeles că este o solutie provizorie, până găsesc un antrenor bun, liber de contract și care să fie acceptat și de suporteri (adică nu dintre clonati de ex.). Totuși echipa si-a revenit, am urcat în clasament, suntem aproape de play off, să fim lângă echipă, să nu dăm cu pietre!".

Citește și alte articole:

„Gogoașă” în turneu » Si-a făcut apariția la un derby european, la 4 zile după ce fusese în rol negativ la meciul naționalei

Laurențiu Reghecampf nu e singurul » Trei cazuri recente care au șocat Superliga

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (37)
vazicdegeaBA
vazicdegeaBA  •  22 Septembrie 2023, 16:51
Postat de istet10 pe 21 Septembrie 2023, 19:48

Ce puiticarte ai! Nu glumesc.

ma repet. esti foarte istet, cel mai istet!

terra.nova
terra.nova  •  22 Septembrie 2023, 14:34
Postat de Nea.Marin pe 22 Septembrie 2023, 08:36

2013-2016 fara drept de joc în Cupele Europene! Unica clona cs blue lions mogosoaia!

Hai sa mai radem putin zici ca esti "pă Anglia"?

FcUnicaCraiova
FcUnicaCraiova  •  22 Septembrie 2023, 10:42

Fc Unica Craiova . Noi suntem Unica Craiova !!! Respect PS 97 ... Unica Craiova cunoscuta ca "Campioana unei mari iubiri "

Vezi toate comentariile (37)
Comentează