FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Adrian Mititelu, încă un proces contra celor de la U Craiova: "Să-și schimbe de urgență noul nume obținut ilegal"

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 02 august 2018 20:33

Adrian Mititelu, patronul clubului U Craiova 1948, echipă din Liga a 3-a, a intentat un nou proces celor de la CSU Craiova, echipa din Liga 1.

Mititelu anunță că a atacat decizia clubului din Liga 1 prin care și-a schimbat denumirea din CS U Craiova în U Craiova 1948 Club Sportiv. Acesta este de părere că schimbarea numelui a fost făcută ilegal și abuziv, fiind la fel ca a echipei sale. Potrivit lui Mititelu, procesul ar urma să dureze între 6 și 9 luni.

"Am introdus acțiune la Tribunalul Dolj pentru obligarea pârâtei Club Sportiv U Craiova Sa (devenită U Craiova 1948 Club Sportiv) să-și schimbe de urgență noul nume obținut ilegal la Registrul Comerțului Dolj! Astfel, pârâta, în mod abuziv, și-a schimbat numele într-o denumire identică cu a Societății Sportive în cadrul căreia activează FCU, respectiv U CRAIOVA 1948 SA. Acțiunea se întemeiază pe prevederile fără echivoc, din legea 26/1990.

Avocații estimează o durată de timp de circa 6-9 luni pentru o soluție definitivă.

Totodată am depus o nouă plângere în dosarul penal aflat pe rolul DNA structura centrală, dosar ce are ca obiect toate faptele ulterior deciziei de excludere din 20 iulie 2011"
Adrian Mititelu pe contul său de facebook


FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (12)
lionforever
lionforever  •  02 August 2018, 23:09

Acum din aceasta poza chiar se adevereste ce a zis cartu de el " are capul cat damigeana si mintea cat dopul".

sorinvision
sorinvision  •  03 August 2018, 07:24

Sa pricepem cu totii cum sta treaba. in cazul CSA - FCSB este normal ca CSA sa obtina palmaresul echipei Steaua pentru ca echipa a fost a MAPN in toata existenta ei, a obtinut marile performante sub tutela MAPN. in cazul U Craiova lucrurile sunt putin diferite si daca in Romania am avea judecatori care in afara de salariile babane ar mai si citi dosarele pe care le judeca, poate ar pricepe ca U Craiova a fost echipa Universitatii din Craiova, iar Universitatea din Craiova este locul unde trebuie sa stea trofeele obtinute de Craiova pana in 1989, Universitatea din Craiova este PROPRIETARA istoriei Craiovei si al numelui U Craiova, nu Mititelu, nu Rotaru , nu altii. Universitatea din Craiova are obligatia morala sa lase sa fie folosit acest nume de echipa de fotbal din Banie care la momentul respectiv face cel mai bine cinste fotbalului, iar acum cand vorbim aceasta echipa este echipa lui Rotaru. Sa ajunga echipa lui Mititelu in Champions League si atunci aceea va fi Stiinta, pana atunci sa ia in dinti un praz verde si sa taca din gura.

2108684866020945
Constantin Emanuel  •  02 August 2018, 23:32

Zici Mititelu și ***.!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează