FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

Adrian Mititelu Jr. a fost internat de urgență la spitalul Floreasca » Finanțatorul lui FCU Craiova confirmă: „Era foarte supărat, dar nu e vorba de suicid”

Adrian Mititelu Jr +24   FOTO
Adrian Mititelu Jr

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2024 10:15 / Actualizat duminica, 21 aprilie 2024 13:43

Adrian Mititelu Jr. (26 de ani) este internat la Spitalul de Urgență Floreasca, din București. Conform tatălui lui, de vină ar fi o supradoză de pastile antidepresive.

Familia Mititelu are probleme mari mari decât situația lui FCU Craiova, echipă aflată pentru moment pe loc direct retrogradabil. Adrian Jr. a ajuns sâmbătă noapte la spital, internat de urgență, informează iamsport. Tatăl acestuia a venit cu o primă variantă.

Adrian Mititelu Jr., internat de urgență

„Era foarte supărat în ultima perioadă. Lua pastile antidepresive. A luat cu una mai mult decât ar fi trebuit și din această cauză e la spital. N-a fost vorba în niciun moment de suicid”, a spus Adrian Mititelu senior, potrivit sursei citate.

Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Floreasca, a confirmat informația: „Da, pacientul Adrian Gigi Mititelu este la noi în spital. Nu vă pot da mai multe amănunte despre starea sa, dar confirm că este internat la spitalul Floreasca".

Mititelu Jr. ar fi în afara oricărui pericol în acest moment, informează aceeași sursă.

Conflict deschis în familia Mititelu

Ultimele săptămâni nu au fost deloc liniștite în familia Mititelu. Pe 3 aprilie 2024, după eliminarea suferită în sferturile Cupei României, în fața lui FC Voluntari, Adiță își critica public tatăl. O ieșire dură și fără precedent.

Este rezultatul unui management foarte slab! Toți cei de la această echipă... Absolut toată lumea, de la acționari până la ultimul om de pe banca de rezerve, trebuie să plece de la echipa asta! E singura șansă ca această echipă să scape de la retrogradare! E singura șansă! Trebuie să spunem adevărul. Primii care trebuie să-și dea demisia suntem noi. Așa ceva nu s-a mai pomenit! Este o lipsă totală de profesionalism! De aia suntem pe locul 14, la un pas să fim pe locul 15. Am pierdut cu Voluntari... Ăsta e adevărul, vă spun eu.
- Adrian Mititelu Jr.

VIDEO. Mititelu senior, replică dură pentru fiul lui

Replica finanțatorului lui FCU Craiova a avut o magnitudine asemănătoare: „Adiță e un copil teribilist care contestă anumiți jucători care joacă. El are alte opinii. Să plecăm cu toții? El oricum a plecat mai de mult, vine pe aici o dată la 7-8 săptămâni. Să facă și el 5% din cât am făcut eu în viață, apoi să vorbească. E ușor să stai pe la București și să-ți dai cu părerea. Am făcut-o din ambiție și orgoliu, dar dacă vezi că ești subminat de unii care se trezesc la 12 ce să faci?”.

Situație îngrijorătoare la FCU Craiova

Supărătoare e și situația lui FCU Craiova. Echipa din Bănie ocupă ultima poziție în Superligă, cu 18 puncte, la egalitate cu FC Botoșani. Oltenii au remizat sâmbătă, pe teren propriu, 1-1 contra lui Dinamo.

FCU Craiova joacă următorul meci marți, de la ora 17:00, pe terenul lui FC Voluntari.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Discursul serii! Lecția lui Bogdan Lobonț în conferință, în timp ce patronul Șucu făcea praf arbitrajul: „Vă rog din suflet! Măi băieți...!”
FCSB - RAPID 2-2
Discursul serii! Lecția lui Bogdan Lobonț în conferință, în timp ce patronul Șucu făcea praf arbitrajul: „Vă rog din suflet! Măi băieți...!”
Gigi Becali a luat foc când a auzit că titularul FCSB-ului vrea să plece: „Ești vedetă?! Poate îi dau eu ofertă, pe bancă!”
FCSB - RAPID 2-2
Gigi Becali a luat foc când a auzit că titularul FCSB-ului vrea să plece: „Ești vedetă?! Poate îi dau eu ofertă, pe bancă!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (33)
Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  22 Aprilie 2024, 11:34

Daca Mititelu lua o echipa gen Braila, Buzau, National,, Sportul Studentesc , Chimia Ramnicu Valcea , Jiul Petrosani avea sanse de 10 ori mai mari decat in razboiul de a dezbina Craioveni ! Craiovenii se trezesc si nu mai vor sa fie dezbinati - mai ales ca au si sustinere politica .

Ss21
Ss21  •  21 Aprilie 2024, 23:41
Postat de Blacknoirbeard pe 21 Aprilie 2024, 16:30

de ce? daca bate craiova pe voluntari etapa viitoare este ca si salvata.

Dupa joc e o echipa blazata incapabila sa mai produca ceva, nu joaca nimic! Trist!

Ss21
Ss21  •  21 Aprilie 2024, 23:39
Postat de ultrasStiinta pe 21 Aprilie 2024, 15:42

Dragoste față de clona înființată în 2017 și față de furturi, de clonări, să fim bine înțeleși!!

Nu poti scrie istoria U Craiova fara echipa lui Mititelu asa jalnic patron cum a fost si cum este el......aia a lui Rotaru e nascuta clona, orice istorie ai scrie iti da cu virgula, daca si aia a lui Mititelu e clona atunci inseamna ca U Craiova a murit la dezafiliere in 2011, asta ar fi cu adevarat cel mai trist!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează