FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCU CRAIOVA 1-0

video Adrian Mititelu, acuzații grave: „Lucrurile duc spre crimă organizată! A fost direcție ca CFR să meargă mai departe”

Articol de - Publicat joi, 01 iunie 2023 23:17 / Actualizat joi, 01 iunie 2023 23:46

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a avut un discurs extrem de dur la adresa lui Istvan Kovacs, după înfrângerea cu CFR Cluj, 0-1, din barajul pentru Conference League.

Întrebat dacă și-a dorit să scoată echipa de pe teren în finalul meciului, Adrian Mititelu a spus doar: „Altă întrebare. Nu mai contează. Echipa a rămas pe teren, a continuat”.

Ulterior, a criticat maniera de arbitraj a centralului Istvan Kovacs, reclamând eliminarea lui Juan Bauza, din minutul 69 și a făcut acuzații grave.

CFR Cluj, în urna 1 din grupele Conference League » Doar 2 condiții trebuie îndeplinite! + traseul din preliminarii
CFR CLUJ
CFR Cluj, în urna 1 din grupele Conference League » Doar 2 condiții trebuie îndeplinite! + traseul din preliminarii

Adrian Mititelu, după CFR Cluj – FCU Craiova: „Lucrurile duc spre crimă organizată”

A fost o organizare generală a FRF ca să treacă CFR Cluj. Trebuiau să spună că nu au ce căuta echipele din play-out în lupta de Europa. Eu am simțit încă de la delegare că se încearcă cu orice preț să treacă echipa gazdă. CFR Cluj nu merita. Trebuia să mergem noi. Dar e greu, nu avem permis să mergem acolo.

În primul rând, nu trebuie să trimiți un arbitru clujean. Toată lumea știe că stă în Cluj, toată lumea știe relația pe care o are... Se știu multe, dar e mai greu să le demonstrez. Această brigadă a fost delegată pentru a face diferența. Lucrurile tind să o ia foarte urât. Am fost batjocorit! Am lucrat cel puțin de la egal la egal cu CFR Cluj. Dacă eram în 11 nu ne bătea niciodată. 

Hai să vedem maniera de arbitraj. A fost pro CFR  din start. Eu zic că 90% dintre cei care s-au uitat la meci au văzut asta. Sunt lucruri pe care nu le poți spune. Dacă spui, te cheamă Burleanu la Comisie și te execută. Ei numesc șeful arbitrilor, ei promovează arbitri, ei numesc membrii Comisiei care te judecă. Ei fac regulamentul... Cum te poți pune cu acest sistem? Deja lucrurile duc spre crimă organizată! E greu de demonstrat. De la Sandu și Dragomir nu s-a schimbat nimic. E chiar mai rău.

A fost o sarcină din partea unui grup care are mare influență, ca CFR Cluj să fie salvată. Noi trebuia să fim Bayern ca să câștigăm azi. Ăsta e sistemul. Nu mai pot să tac. Mai mult decât ce mi-au făcut, nu pot. S-a văzut că CFR Cluj a jucat în 13. De la delegare totul a fost croit. Direcția a fost ca CFR Cluj să meargă mai departe”, a spus Adrian Mititelu la PrimaSport.”

Acesta a continuat: „Șansele nu au fost egale azi... Dar acesta e regimul glorios. Burleanu e protejat. Va rămâne acolo cât va dori el. A fost o viciere de rezultat! A fost un arbitraj așa cum nu trebuie să fie. Nu cred că a fost întâmplător. Aș merge la DNA, dar nu am probe suficiente”. 

VIDEO Istvan Kovacs a dictat două eliminări în CFR Cluj – FCU Craiova

Citește și: 

Verdictul lui Ion Crăciunescu la faza în care FCU Craiova a cerut penalty: „E controversată!”

Adrian Cristea s-a enervat înainte de CFR Cluj - FCU Craiova: „E o prostie! E o anomalie!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (46)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  10 Iunie 2023, 09:53
Postat de Vladpopescu125 pe 09 Iunie 2023, 18:26

Ce sa vad ma ***. Ai fata de meltean..., ti ai pus si ochelari...., mmm. Pentru metrou trebuie sa pleci in excursie.ce ***.

Pentru excursie cu Ferrari trebuie sa te joci pe ps5 :))) asta e diferenta intre noi prostovane, have fun on the subway :)))

Vladpopescu125
Vladpopescu125  •  09 Iunie 2023, 18:26
Postat de eterrna.terrra.nova pe 06 Iunie 2023, 00:09

Uita-te atent la poza mea prostule :))) ți se pare ca merg cu metroul? Nivelul tau de prostie e hilar gardelean de 2 parale.

Ce sa vad ma ***. Ai fata de meltean..., ti ai pus si ochelari...., mmm. Pentru metrou trebuie sa pleci in excursie.ce ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  06 Iunie 2023, 00:09
Postat de Vladpopescu125 pe 05 Iunie 2023, 23:46

Intre tactu???? si mine exista un ocean meteanule. Un ocean baaaa., ***.in 2023 dac vrei sa mergi cu metroul tu trebuie sa pleci in excursie.in 2023..., incredibil.

Uita-te atent la poza mea prostule :))) ți se pare ca merg cu metroul? Nivelul tau de prostie e hilar gardelean de 2 parale.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează
Close