FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA

VIDEO Mutu, impresionat de ce a găsit la Craiova: „Nu există așa ceva în Europa! Și nu sunt lingușitor”

Adrian Mutu (42 de ani) a fost prezentat azi la FC U Craiova. „Briliantul” s-a declarat impresionat de baza de pregătire pe care o va avea clubul lui Adrian Mititelu.
Adrian Mutu (42 de ani) a fost prezentat azi la FC U Craiova. „Briliantul” s-a declarat impresionat de baza de pregătire pe care o va avea clubul lui Adrian Mititelu.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 18:06 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 18:18

Adrian Mutu (42 de ani) a fost prezentat azi la FC U Craiova. „Briliantul” s-a declarat impresionat de baza de pregătire pe care o va avea clubul lui Adrian Mititelu.

„Am vizitat locul unde ne antrenăm acum și baza pe care o vom folosi în câteva luni. Fără să fiu lingușitor, vreau să vă spun că o bază așa cum o să aibă Universitatea Craiova nu există în Europa! Nu am văzut până acum, una așa de mare și de dotată cum va fi această bază. 

Avem un stadion extraordinar, suporteri calzi, e un loc prielnic să faci performanță. Familia Mititelu merită felicitată din acest punct de vere. Condițiile sunt foarte bune. Totul e ok, acum trebuie să muncim”, a declarat Mutu în cadrul unei conferințe de presă.

Bază de 5 stele pentru FC U Craiova

Adrian Mititelu Jr. a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live în urmă cu două săptămâni. Finanțatorul nou-promovatei FC U Craiova 1948 afirmă că va inaugura cea mai modernă bază de pregătire din România.

FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1 și pregătește acum un proiect pe termen lung. Adrian Mititelu Jr. spune că o bază de pregătire de top va fi inaugurată în acest an și că se vor investi sume importante în academia clubului. Până atunci, un autocar în valoare de 550.000 de euro ar urma să ajungă în Bănie.

„Cel târziu, în toamna acestui an vom inaugura cea mai mare bază sportivă din România. Sunt 7 terenuri, 6 naturale și unul sintetic. Tot ce ține de spa, condiții de refacere, totul construit pe 10 ha. Terenurile există la ora asta. 

Mai sunt niște chestii tehnice de făcut. Clădirile încă nu sunt gata. Am fost și am vizitat alte baze din Europa, am fost și la Bayern Munchen. Vă spun, sincer, este peste ce am văzut la Munchen! Va fi cea mai tare bază de pregătire din Europa de Est. 

Avem cel mai frumos autocar, va ajunge în curând aici. Are cele mai bune dotări. FC Barcelona a comandat același autocar, dar varianta mai ieftină, cu 120.000 de euro. Valorează 550.000 de euro + TVA”, a povestit Adrian Mititelu Jr., la GSP Live.

Conferința de prezentare a lui Adrian Mutu la FC U Craiova

Citește mai multe știri despre FC U Craiova:

Mutu, prezentat la FC U Craiova: „Crezi că nu știu unde am venit?” » Mesaj pentru fani: „Nu luăm titlul în acest an” + ce ofertă din România a refuzat înainte

FC U Craiova a renunțat la încă un nume important din sezonul trecut » 10-1 e scorul la plecări-veniri în Bănie

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
bodystyle74
bodystyle74  •  02 Iunie 2021, 19:49

Fcsb are cel mai tare centru de copii si juniori din europa dupa spusele lui mitica iar fcu cea mai tare baza de pregatire vazuta de mutu in europa. Pe cand si cea mai buna nationala vazuta in europa?

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  02 Iunie 2021, 20:12

Ceva bani are Mititelu. Nu e ieftin deloc sa construiesti o baza sportiva in balta Craiovitei. Trebuie lucrari de consolidare a terenului. E mult mai costisitor dar acolo avea ...teren.

george.br
george.br  •  02 Iunie 2021, 19:35
Postat de dececartonaselegalbenebaneaza pe 02 Iunie 2021, 19:20

De unde are asta ma atatia bani?? Nu zicea ca era ruinat? Acum poate chiar primeste aia 120 de milioane de la Federatie ca a pierdut jucatorii pe fondul unei dezafilieri ilegale...

Lasa grija altuia! Stii tu cine se ocupa de obicei de asta... Vezi mai bine de-ale voastre, vedeti ce faceti cu "fumigena" aia a lui Rotaru! Se aude ca vi-l aduce pe Catastrofulos, "tatal" antrenorilor din Grecia...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează