FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Alt ȘOC în Giulești: Marko Dugandzic ar fi pe picior de plecare! „Se rezolvă luna asta”

Marko Dugandzic // FOTO: Raed Krishan
Marko Dugandzic // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 20:00 / Actualizat vineri, 14 iulie 2023 09:18

Adrian Mutu (44 de ani) ar plănui să-l aducă la Neftchi Baku pe atacantul Marko Dugandzic (29), golgheter la Rapid sezonul trecut. 

Instalat de curând pe banca lui Neftchi Baku, Adrian Mutu se gândește deja cum poate să-i transforme pe „petrolieri” în candidați la titlu.

„Briliantul” caută să întărească echipa în acest mercato și s-ar fi orientat către fosta sa echipă, Rapid, de la care ar vrea să transfere un om de bază.

Gigi Becali anunță triumfător: „Plătesc eu să schimb gazonul, vom juca în Ghencea!”
FCSB
Gigi Becali anunță triumfător: „Plătesc eu să schimb gazonul, vom juca în Ghencea!”

Azerii anunță că Adrian Mutu îl vrea pe Marko Dugandzic la Neftchi Baku

Este vorba despre Marko Dugandzic. Publicația locală azerisport scrie că „Mutu este interesat de Marko Dugandzic” și că „este de așteptat ca transferul să fie rezolvat în această lună”.

Surse din cadrul clubului Rapid au transmis pentru GSP că nu există încă o ofertă oficială pe adresa clubului.

Dugandzic a ajuns la Rapid în vara lui 2022, când giuleștenii l-au cumpărat de la CFR Cluj cu 400.000 de euro. Primul său sezon în alb-vișiniu a fost excepțional, Dugandzic a înscris 22 de goluri și a devenit astfel golgheterul campionatului.

Cota de piață a atacantului care măsoară 1,9 metri este de 2,5 milioane de euro, conform portalului de specialitate Transfermarkt.

Alt ȘOC în Giulești: Marko Dugandzic ar fi pe picior de plecare! „Se rezolvă luna asta”
Marko Dugandzic, în centru // FOTO: Imago

Aceeași publicație anunță că la inițiativa lui Mutu, Neftchi i-a desfăcut contractul stoperului georgian Solomon Kvirkvelia, internațional cu 49 de meciuri pentru selecționata Georgiei.

Mai multe știri din SuperLigă:

Talpan, răspuns dur pentru MM Stoica: „Am înțeles că ai scris la atelierul de tâmplărie al Penitenciarului Jilava. Să te antrenezi în continuare”

A făcut sezonul carierei în Superliga, dar a ratat transferul dintr-un „mare ghinion”: „Era șchiop când trebuia să meargă la vizita medicală”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (13)
Chess
Chess  •  15 Iulie 2023, 00:40

Plecarea acestui indolent este cel mai mare castig pentru echipa ! Este cel mai fals golgeter din Romania....nu are viteza, este rudimentar si extrem de static .....!

razesul
razesul  •  14 Iulie 2023, 21:26

Marko.. cum esti adulat in Giulesti nu ai sa mai fii nici unde

razesul
razesul  •  14 Iulie 2023, 18:53

eu cred ca Marrkoooo, Maarrrkkkooo.... nu a fost destul pus in valoare de mijlocasi. Acum se pare ca mijlocul va fi mult mai puternic. Daca pleaca pe o suma de peste 2 milioane de euro, din care sa se aduca un varf de careu redutabil, si eventual sa mai ramana si ceva bani de salarii pt lot... e un win to win

Vezi toate comentariile (13)
Comentează