FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

FOTO Ca la 25 de ani » Adrian Mutu, prima apariție fără șapcă după implantul de păr

Articol de - Publicat miercuri, 17 aprilie 2024 17:09 / Actualizat miercuri, 17 aprilie 2024 18:29

Adrian Mutu (45 de ani) a apărut pentru prima dată fără șapcă după implantul de păr.

În urmă cu o lună, Adrian Mutu, pe atunci antrenor la CFR Cluj, surprindea pe toată lumea și pleca în Turcia pentru un implant de păr. De atunci, „Briliantul” a apărut mereu cu o șapcă pe cap.

FOTO. Adrian Mutu, prima dată fără șapcă după implantul de păr

+31 FOTO

Azi, Adrian Mutu a participat la aniversarea fiului său, Tiago, și a renunțat pentru prima dată la șapcă într-o apariție publică. „Briliantul” afișează acum un nou look. E tuns scurt, precum în 2003, când se transfera la Chelsea.

VIDEO. Adrian Mutu și-a făcut implant de păr: „Zici că îi aveam pe Robert Niță și Messi pe extreme!”

La jumătatea lunii martie, Adrian Mutu, recunoscut pentru faptul că mereu a avut grijă de imaginea lui, a mers la o clinică renumită din Turcia, care se laudă cu parteneriate cu West Ham și Bologna, pentru a-și face implant.

„Am venit până în Turcia. Încep să te lase și părul și alte lucruri. Nu mai merge. Timpul nu iartă pe nimeni. Am pus puțin păr, așa, în părți. Nu ai văzut la interviuri când bate lumina cum se vede? Zici că îl am pe Robert Niță și pe Messi pe extreme! A trecut timpul. Nu e dureros. Eu am dormit. Durează câteva ore. Eu am dormit. E o treabă migăloasă. Nu este chiar așa ușor”, a spus Adrian Mutu în acel moment.

Ulterior, atât clinica respectivă, cât și Mutu au postat pe Instagram mai multe imagini din momentul intervenției, cu antrenorul tuns la zero și cu tratamentul făcut imediat după implantul de păr.

Citește și:

Noua iubită a lui Arpad Paszkany l-a dat de gol: „Nu am limite. Sunt dispusă să fac orice”
MONDEN
Noua iubită a lui Arpad Paszkany l-a dat de gol: „Nu am limite. Sunt dispusă să fac orice”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (17)
Championman
Championman  •  21 Aprilie 2024, 19:58
Postat de sadiku_is_back pe 17 Aprilie 2024, 19:56

***

stelute,stelute si iar stelute,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

penultimul
penultimul  •  18 Aprilie 2024, 05:43

Phoiii, n-o să-ți vina sa crezi. Clinica cu colaborări cu West Ham, Bologna? Au dat doctorii de pământ cu calviția lui Mutu. Ce ne pasa că pun doctorii par unora care joaca la acele cluburi? Mutu se piaptănă, fotbalul românesc la genunchiul stâng al broaștei. Presa de sport la genunchiul drept.

monika.
monika.  •  18 Aprilie 2024, 00:33

Bine ca in loc de sport, aflam despre cum isi schimba unii blana, dar naravul de a incerca sa epateze, nu. La pachet cu o reclama si poze ca dintr-un film de groaza. Nu vrem asa ceva.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close