FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Curtat de FCSB, Alexandru Chipciu a explicat de ce a ales-o pe „U” Cluj: „Într-o seară am fost puțin plecat în altă parte”

Alexandru Chipciu, în dreapta / Sursă foto: Imago Images
Alexandru Chipciu, în dreapta / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 23 iunie 2023 13:11 / Actualizat vineri, 23 iunie 2023 16:46

Alexandru Chipciu, 34 de ani, a explicat cum a luat decizia de a rămâne la Universitatea Cluj, chiar dacă a fost curtat intens de FCSB la începutul verii. Fundașul și-a prelungit contractul cu „șepcile roșii”, deși recunoaște că a fost la un pas de un come-back la roș-albaștri. 

Chiar dacă fosta echipă l-a dorit cu insistență, Chipciu mărturisește că a luat decizia de a rămâne în Cluj, acolo unde e stabilit alături de familie, și că o schimbare de „peisaj” nu l-ar fi avantajat neapărat în acest punct al carierei. Tratativele cu FCSB ar fi fost extrem de avansate, susține acesta.

Alexandru Chipciu rămâne la U Cluj: „Am semnat pe doi ani”

„Într-adevăr, am semnat acum pe doi ani, cu clauză dacă rămânem în prima ligă anul acesta. Mă bucur că am rămas aici. 

Într-o seară am fost puțin plecat în altă parte (n.r. - înțeles cu altă echipă), apoi m-am schimbat și am luat decizia de a rămâne aici. Nu aș vrea să vorbesc acum pe tema asta, că vai, mamă, cine mă voia pe mine, dar clar era o persoană de acolo care m-a plăcut, m-a ajutat de-a lungul timpului și cu care am avut o relație bună, îi sunt recunoscător pentru asta mereu (n.r. - cel mai probabil, face referire la Mihai Stoica)

Cred că a fost o dorință de-ale lui de a mă aduce, eu am fost clar tentat să mă duc, apoi, eu știu? Când te trezești, pui în balanță lucrurile, fete, școli și așa mai departe, faptul că m-am simțit foarte bine aici, suporteri, am crezut că e mai bine să rămân aici”, a spus Chipciu, la Știrile Pro TV

14 trofeeare Alex Chipciu în carieră, dintre care 7 titluri: 6 în România, unul în Belgia cu Anderlecht

Ioan Ovidiu Sabău: „L-aș fi văzut pe Chipciu la națională”

Ioan Ovidiu Sabău, antrenor în cadrul academiei lui U Cluj, l-ar fi văzut pe Alexandru Chipciu în lotul echipei naționalei pentru meciurile cu Kosovo și Elveția.

Neluțu l-ar fi văzut pe Chipciu pe postul de fundaș stânga în echipa lui Edi Iordănescu, poziție pe care Alex a ocupat-o sub comanda lui Sabău în sezonul trecut la U Cluj.

Eu l-aş fi văzut pe Chipciu la națională. Era un fundaş stânga bun pentru un astfel de joc în deplasare. Trebuie un jucător tare, un jucător puternic, care să îşi câştige duelurile în primul rând, să rămână acolo. La cum a arătat Chipciu în ultimul timp... Are experienţă, are foame, era bine pregătit, a jucat meci de meci”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la Prima Sport.

VIDEO Alex Chipciu, despre stilul său de viață și finalul de carieră: ,,Sunt mai motivat acum decât eram la început"

Citește și alte știri din Superligă: 

CFR Cluj, aproape de o lovitură pe piața transferurilor » Negociază cu un fotbalist de națională

Cum s-a încheiat amicalul dintre Sepsi și campioana Ungariei + echipa folosită de Ciobotariu

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
steauaefcsb
steauaefcsb  •  23 Iunie 2023, 17:00
Postat de alexiosas pe 23 Iunie 2023, 15:11

sa refuze el fecefecesebe...cea mai iubita echipa din univers,cu 26 de titluri desi ei sunt din 2003,cu un fariseu pe butoane,placerea tuturor fanilor las fierbinti,cu presa aservita,cu arbitrii in portbagaj si cu perle din alea cu 10 lei siragul dar vandute naivilor ca alea veritabile,mai era si chemat la clubul sportiv familiar clanul becali zis si nationala Romaniei ...ce sportiv dom'le?

26 de titluri sub toate denumirile,asa cum si aia din 2017,se lauda cu tituluri sub alte denumiri decat Steaua Buucuresti! Atata scandal pentru o denumire si nici macar nu e vorba de prima! Ar trebui sa apara si baietii care vor ca echipa sa se numeasca Asa Bucuresti,de ce sa sa se numeasca Steaua Buciresti?

alexiosas
alexiosas  •  23 Iunie 2023, 15:11

sa refuze el fecefecesebe...cea mai iubita echipa din univers,cu 26 de titluri desi ei sunt din 2003,cu un fariseu pe butoane,placerea tuturor fanilor las fierbinti,cu presa aservita,cu arbitrii in portbagaj si cu perle din alea cu 10 lei siragul dar vandute naivilor ca alea veritabile,mai era si chemat la clubul sportiv familiar clanul becali zis si nationala Romaniei ...ce sportiv dom'le?

Balcescu
Balcescu  •  23 Iunie 2023, 14:26

Alt jurnalist in stilul Naum(vezi editorialul de azi).Chiar nu corecteaza nimeni articolele?Fundașul Chipciu??!!??

Vezi toate comentariile (3)
Comentează