FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

OFICIAL Hermannstadt a transferat un jucător de la o divizionară secundă + Schimbări și pe banca tehnică: a plecat Marian Rada

Alexandru Jipa (nr 97), noul jucător de la Hermannstadt. 
Foto: Imago
Alexandru Jipa (nr 97), noul jucător de la Hermannstadt. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 12 iunie 2023 19:58 / Actualizat luni, 12 iunie 2023 20:26

Hermannstadt a anunțat, astăzi, transferul mijlocașului dreapta Alexandru Jipa (20 de ani), de la divizionara secundă Chindia Târgoviște. 

Fostul fotbalist al dâmbovițenilor a semnat un contract valabil pe 3 sezoane cu gruparea ardeleană, au informat sibienii, pe Facebook. El s-a alăturat lotului condus de Marius Măldărășanu și a efectuat primul antrenament alături de colegi. 

Varga a anunțat noul antrenor de la CFR Cluj: „Miercuri ne vom vedea”
CFR CLUJ
Varga a anunțat noul antrenor de la CFR Cluj: „Miercuri ne vom vedea”

Alexandru Jipa, noul jucător al lui Hermannstadt 

Alexandru Jipa a oferit și o scurtă declarație, după ce a fost prezentat drept noul jucător al lui Hermannstadt: „Sper să fac performanță alături de această echipă. M-a sunat domnul președinte (n.r.- Dani Coman) și am simțit că sunt dorit aici. Cel mai bun randament îl dau în banda dreaptă.”

Alexandru Jipa s-a transferat la Chindia Târgoviște în septembrie 2021, de la Sport Team București. A jucat, în total, 15 meciuri la Târgoviște, dintre care 4 în stagiunea recent încheiată de Superliga. A marcat un gol pentru târgovișteni, într-un meci chiar cu Hermannstadt, câștigată de sibieni cu 4-1, în grupele Cupei României Betano (decembrie 2022). 

Hermannstadt a anunțat schimbări și la nivelul băncii tehnice. Pleacă Marian Rada, revine Valentin Negru 

Clubul sibian a anunțat schimbări și la nivelul băncii tehnice. Marian Rada (63 de ani) a plecat de la echipă, acolo unde era secundul lui Măldărășanu. Locul lui a fost luat de Valentin Negru (40 de ani), care a mai activat la Hermannstadt tot ca secund, pe vremea când „principal” era Eugen Beza. 

Citește și: 

Râde de transferurile încercate de FCSB: „Cu ei vrei să ajungi în Champions League?”

Antonio Sefer, prezentat la noua echipă! Primele imagini

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează