FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mandorlini a reacționat la acuzațiile lansate de tatăl lui Deac: „Am părul alb, cunosc multe lucruri”

Andrea Mandorlini (63 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a transmis un mesaj de pace, după acuzațiile lansate de tatăl lui Ciprian Deac (37 de ani).  / FOTO: Facebook @CFRCluj
Andrea Mandorlini (63 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a transmis un mesaj de pace, după acuzațiile lansate de tatăl lui Ciprian Deac (37 de ani). / FOTO: Facebook @CFRCluj

Articol de - Publicat vineri, 24 noiembrie 2023 21:05 / Actualizat vineri, 24 noiembrie 2023 21:16

Andrea Mandorlini (63 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a transmis un mesaj de pace, după acuzațiile lansate de tatăl lui Ciprian Deac (37 de ani). 

  • CFR Cluj - UTA, din runda cu numărul 17 a Superligii, este programat sâmbătă, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1. 

Săptămâna trecută, Ioan, tatăl lui Ciprian Deac, l-a acuzat pe Andrea Mandorlini că i-a umilit fiul prin tratamentul la care l-a supus în cadrul lotului. Antrenorul lui CFR Cluj a răspuns astăzi, în conferința de presă care a prefațat meciul cu UTA.

Horațiu Moldovan, ofertă de la o campioană care tocmai și-a vândut portarul » Ar evolua în grupele cupelor europene
Rapid
Horațiu Moldovan, ofertă de la o campioană care tocmai și-a vândut portarul » Ar evolua în grupele cupelor europene

Andrea Mandorlini: „Am vorbit cu Ciprian Deac”

„Am vorbit cu Cipri. Cum am mai spus, pentru mine sunt toți tineri, ar putea să fie copiii mei. Am înțeles chiar și discursul pe care l-a avut tatăl său. Cred că Cipri este un băiat norocos pentru că poate încă să vorbească cu tatăl său. Eu, la fel ca alții, nu am acest noroc. Tatăl meu nu mai este.

Văd lucrurile într-o manieră pozitivă. Nu m-a atins deloc, vorbesc cu el. Au ieșit alte lucruri, care cred că nu trebuiau să iasă, dar fac parte din joc. Am vorbit cu Cipri, îl înțeleg, știu că un tată vrea mereu să își protejeze fiii și înțeleg chiar și interviul lui. Nu înțeleg multe lucruri pe care le-a spus, dar eu nu am acest noroc să mai vorbesc cu tatăl meu, el are acest noroc și sper să o facă într-o manieră mai bună.

Lucrurile care au ieșit sunt personale. Erau foarte personale împotriva antrenorului, când am citit interviul. Dar am părul alb, cunosc multe lucruri, am experiență. Repet, el este norocos că poate vorbi cu tatăl său, poate să-i spună gândurile lui, dacă a făcut bine sau rău. Pentru mine nu s-a întâmplat nimic”, a spus Andrea Mandorlini într-o conferință de presă. 

Cipri Deac e mare jucător. Îi vreau binele. Dacă e important pentru echipă, dacă eu văd că poate să joace, joacă. 5, 10 minute, o partidă, zece partide. Nu pot să promit nimic. Nici măcar lui. Eu trebuie să mă gândesc la echipă. Pentru mine, echipa este înaintea lui Deac. Trebuie să fie util pentru echipă. Pot să greșesc, dar în acest moment eu cred că facem lucrurile bine, am schimbat foarte mult. Doi jucători importanți au rămas aici: Cipri și Mario Camora
- Andrea Mandorlini, antrenor CFR Cluj 

VIDEO. Cele mai importante informații înainte de CFR Cluj - UTA

Citește și alte știri din Superligă:

Își sfătuiește fotbalistul să amâne transferul la FCSB: „Nu e treaba mea dacă face față, dar e cam devreme”
Hermannstadt - Iași 0-0
Își sfătuiește fotbalistul să amâne transferul la FCSB: „Nu e treaba mea dacă face față, dar e cam devreme”
Retro GSP. Povestea suspectă a celei mai mari diferențe de scor din Steaua-Dinamo. Hizo:
Retro GSP
Retro GSP. Povestea suspectă a celei mai mari diferențe de scor din Steaua-Dinamo. Hizo: "Ce rost are să dezgropăm morții...?!"

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
cris210
cris210  •  24 Noiembrie 2023, 21:48

Am mai văzut "inteligenți" cu părul alb...

VardyParty
VardyParty  •  24 Noiembrie 2023, 21:36

"S-o" prins omu' cum merge treaba la Cluuj: "am parul alb" înseamna "s-o prescriiis". Daca nici asta nu te face sa te muutsi la Cluuj, apai, nimic nu te va mai face.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează