FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV CFR Cluj, o afacere italiană? Ultimii doi antrenori intrați în cursa pentru înlocuirea lui Dan Petrescu

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de , , - Publicat marti, 06 iunie 2023 11:31 / Actualizat marti, 06 iunie 2023 12:59

CFR Cluj tot caută un înlocuitor pentru Dan Petrescu (55 de ani), chiar dacă părțile încă nu au anunțat despărțirea. Gazeta a scris despre un interes al vișiniilor pentru aducerea lui Laszlo Boloni (70 de ani), numai că tehnicianul român tocmai a promovat cu Metz în Ligue 1 și ar fi foarte greu de convins să renunțe la un sezon într-o competiție dintre cele mai bune cinci europene ca să coboare în campionatul românesc. Astfel că și antrenorii italieni Mandorlini și Bordin au intrat pe listă.

Boloni nu este, însă, singurul nume de pe lista clujenilor. Varga și oamenii lui se gândesc și să-l readucă în România pe Andrea Mandorlini, 62 de ani. Italianul a condus-o în ultima jumătate de an pe Mantova, în Serie C, și devine liber, deci poate fi abordat și nu ar fi chiar greu de convins să accepte oferta de la CFR. 

Gigi Becali e decis să scape de Compagno și i-a stabilit prețul golgheterului FCSB
FCSB
Gigi Becali e decis să scape de Compagno și i-a stabilit prețul golgheterului FCSB

Andrea Mandorlini are un titlu de campion al României cu CFR Cluj

Mandorlini, fost fotbalist important în Serie A în anii 80, a mai lucrat în Gruia între octombrie 2009 și noiembrie 2010, într-o perioadă în care proprietarul clubului era Arpad Paszkany. Andrea a câștigat un titlu de campion cu „feroviarii” și apoi a revenit în Italia la Verona, cu care a înregistrat un parcurs formidabil, el a promovat-o pe fosta campioană a Italiei din Serie C până în Serie A. 

Foto: Arhivă GSP
Andrea Mandorlini (stânga), împreună cu fostul patron al lui CFR Cluj, Arpad Paszkany. Foto: Arhivă GSP
Foto: Arhivă GSP
Foto: Arhivă GSP
Foto: Arhivă GSP
+9 FOTO

Cu Hellas a avut cele mai bune momente din cariera sa, apoi a urmat un regres inexplicabil. Genoa l-a dat afară după numai șase meciuri, pe urmă l-a demis rapid și Cremonese, până când Mandorlini a ajuns să nu-și mai găsească vreun post în primele două ligi din Peninsulă.

Mai e un italian pe lista lui CFR Cluj: Roberto Bordin, antrenor la Sheriff Tiraspol

CFR îl mai consideră o soluție potrivită și pe Roberto Bordin, 58 de ani, un italian care a condus-o pe Sheriff Tiraspol în ultimele șase luni. El mai lucrase în Transnistria în trecut și mai fusese și secundul lui Mandorlini, cu care a colaborat inclusiv la Cluj. 

CFR Cluj, o afacere italiană? Ultimii doi antrenori intrați în cursa pentru înlocuirea lui Dan Petrescu
Roberto Bordin. Foto: Imago

Ca jucător, Bordin a evoluat cel mai mult pentru Atalanta, la începutul anilor 90. Ca tehnician, el a câștigat de trei ori cu Sheriff Tiraspol titlul de campion al Moldovei.

Citește și: 

Liviu Ciobotariu este noul antrenor al lui Sepsi: „Joi îl prezentăm”

Boloni lasă ușa deschisă tratativelor cu CFR Cluj: „Aș sta de vorbă cu cei de acolo”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
bogat
bogat  •  06 Iunie 2023, 17:51

Eu zic sa-l ia pe De Zerbi ca a jucat la Cluj, e si el familiar cu atmosfera. E un pic ocupat la Brighton dar poate fi tentat de o oferta de la clubul la care a jucat candva. :)

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  06 Iunie 2023, 16:54
Postat de magic4ever pe 06 Iunie 2023, 13:09

Daca pleaca Dan Petrescu cele mai bune variante sunt Boloni(dar nu cred ca pleaca dupa ce a promovat in Ligue 1 cu Metz) si Bergodi care a castigat 3 trofee cu Sepsi si stie bine campionatul Romaniei

Bölöni mai are un an de contract cu Metz.

Moshu
Moshu  •  06 Iunie 2023, 13:38

Bai nene,se pare ca voi,in lipsa de activitate,faceti liste pentru CFR,fara ca aia sa stie ceva despre ce scrieti voi p'aci ! Penibili...la cub !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează