FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

UPDATE Jignit de antrenor și exclus din lot, Calcan și-a reziliat contractul cu Poli Iași » O echipă din play-off a intrat rapid pe fir!

Calcan, în duel cu Găman
Calcan, în duel cu Găman

Articol de - Publicat marti, 27 aprilie 2021 21:21 / Actualizat marti, 27 aprilie 2021 21:42

Andreas Calcan (27 de ani) și-a reziliat astăzi, pe cale amiabilă, contractul cu Politehnica Iași. Mijlocașul e dorit de Sepsi. 

Jucătorul mai avea un an de contract cu Poli și o clauză de reziliere de 150 000 de euro. Deși e în criză financiară majoră, cu datorii de circa 1,7 milioane euro, Iașul l-a cedat gratis pe fotbalist, după ce antrenorul Nicolo Napoli l-a jignit de două ori în public, iar apoi l-a exclus din lot. Calcan, care a avut o ofertă tentantă în iarnă din Qatar, este curtat de Sepsi și poartă discuții și cu alte două formații din străinătate.

Poli Iași, reacție după plecarea lui Calcan

Poli Iași a reacționat după rezilierea contractului și l-a acuzat pe jucător, care nu e numit în comunicat, a vrut să filmeze cu telefonul conflictul pe care l-a avut cu antrenorul Nicolo Napoli. O conspirație pusă la cale alături de Ciprian Paraschiv, fostul oficial al ieșenilor, menționat doar ca „cel mai slab președinte executiv din istoria clubului” în comunicat.

Din păcate trăim cea mai neagră perioadă din istoria clubului. Există o conspirație organizată pentru a distruge această echipă. Ca membri fondatori, nu vom ceda și nu vom permite acest lucru! 

Din păcate un jucător important a căzut în plasa acestei conspirații și a încercat sa execute scenariul celui mai slab președinte executiv din istoria clubului nostru în cei 76 de ani de existența. A venit la antrenament cu telefonul sa filmeze “cearta” cu Napoli. Din fericire, pentru binele fotbalul iesean, conspirația a eșuat și acum cei responsabili vor trebui sa dea explicații in fata organelor competente, deoarece am făcut plângere penală pentru instigare la ura, vandalism și distrugerea bunurilor clubului. 

Calcan a ales sa plece din club. Nu antrenorul. Ii multumim pentru tot ce a făcut la Iasi și ii uram mult succes in activitatea sportiva viitoare și speram, pentru binele lui, sa învețe din ce a greșit
- Comunicat Consiliului Director de la Politehnica Iași

Calcan, dezvăluiri din vestiarul lui Poli

Andreas Calcan a fost cel mai vocal fotbalist din lotul lui Poli Iași. Mjlocașul a criticat în mai multe rânduri conducerea, pe fondul problemelor financiare. 

Cu banii nu ştim nimic. S-au făcut nişte plăţi preferenţiale, nu s-a dat la toată lumea. Nu-i corect! Când ai trei copii şi dai la doi, celălalt plânge, nu? Nu-i normal. Nu ştiu cine a făcut plăţile, nu ştiu cum s-au împărţit banii. Eu, din fericire, am primit, dar sunt câţiva colegi care nu au primit şi din punctul meu de vedere nu e corect. Ori luăm toţi la fel, ori nu mai luăm
- Andreas Calcan, după FC Argeș - Poli Iași 0-0

Citește și alte știri din play-out-ul Ligii 1:

Revoltă la clubul din Liga 1! S-a săturat și anunță că va pleca: „Joc ultimele 6 meciuri și nu mă mai interesează”

VIDEO + FOTO Circ în Hermannstadt - Gaz Metan: gol validat de „central”, anulat de tușier, apoi validat din nou! Scandal pe teren

Citește și:

„Vești bune! Rangers îl dă afară pe Ianis Hagi” » Transferul „Prințului” din Scoția este în prim-plan în presa internațională
Campionate
„Vești bune! Rangers îl dă afară pe Ianis Hagi” » Transferul „Prințului” din Scoția este în prim-plan în presa internațională
Răzvan Lucescu l-a antrenat pe Mitriță și știe de ce nu a fost convocat în lotul pentru Euro
Nationala
Răzvan Lucescu l-a antrenat pe Mitriță și știe de ce nu a fost convocat în lotul pentru Euro
„Vă spun secretul, chiar dacă o să mă certe” » Cum s-a salvat Botoșani de la retrogradare, dezvăluirea lui Florescu: „Magia sunt micii cu muștar și pâine”
Superliga
„Vă spun secretul, chiar dacă o să mă certe” » Cum s-a salvat Botoșani de la retrogradare, dezvăluirea lui Florescu: „Magia sunt micii cu muștar și pâine”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (5)
921656244839882
Costel Enia  •  27 Aprilie 2021, 19:47

1) Viitorul la dat de bun la Poli ? 2)Calcan a avut o ofertă tentantă din Qatar dar a ales Poli cu o oferta inferioară ? 3) Atât de bun a fost la Poli ca acum îl vrea Sepsi ? ...întreb; d-nle Calcan ești mulțumit cu contribuția adusă în acest sezon la Poli ?. Răspundeți dacă puteți fără a specifica ca fotbalul este un joc de echipa ! Pt ca acest lucru este doar un alibi pt cei mai slabi jucători.

forza_csms
forza_csms  •  27 Aprilie 2021, 22:11

Alo, penibilii e la GSP. Unde e comunicatul de care ziceti, cu telefonul, ca eu nu-l gasesc. Astia din CD mint de inghea apele. Pai Calcan a fost jignit de mizeria de antrenor de 2 ori, o data la meci (au auzit jucatorii si sotia lui), si a doua oara in vestiar sau la antrenament, nu stiu exact unde s-a intamplat. Tot de fata cu ceilalti jucatori. Deci ce conspiratii? Ce telefon? Plus ca exista declaratia mizeriei de antrenor care spune ca e ori el, ori jucatorii Deci?? Chiar voi ati scris articolul in GSP cand a fost injurat. Niste nesimtiti mincinosi astia din CD. Normal ca jucatorul a cerut sa plece, daca el e injurat, si tot el e scos din lot degeaba de marele antrenor.

cortacero
cortacero  •  27 Aprilie 2021, 21:58

Calcan nu este fotbalist rău dar are o problema de caracter

Vezi toate comentariile (5)
Comentează