FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - CRAIOVA 1-0

VIDEO Ce îi mână în luptă pe jucătorii Clinceniului: „Ăsta a fost bonusul nostru astăzi”

Academica Clinceni a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, și a obținut prima victorie din istorie în play-off-ul Ligii 1. Andrei Cordea (21 de ani) a vorbit despre motivația din acest final de sezon.
Academica Clinceni a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, și a obținut prima victorie din istorie în play-off-ul Ligii 1. Andrei Cordea (21 de ani) a vorbit despre motivația din acest final de sezon.

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 mai 2021 22:37 / Actualizat duminica, 02 mai 2021 23:44

Academica Clinceni a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, și a obținut prima victorie din istorie în play-off-ul Ligii 1. Andrei Cordea (21 de ani) a vorbit despre motivația din acest final de sezon. 

Ilie Poenaru și-a surprins elevii înaintea disputei cu CS Universitatea Craiova. Antrenorul ilfovenilor a pregătit meciul de la distanță, având coronavirus, dar a primit două rezultate negative și a apărut în vestiar. Andrei Cordea spune că acest lucru, plus miza locului 4 și ziua liberă promisă în cazul unui victorii au oferit un plus de răutate echipei. 

Clinceni vrea locul 4 în Liga 1

„Ne-a ajutat mult prezența lui. A fost o victorie muncită, cred că o meritam. Am avut o pasă proastă, nu ni s-a mai întâmplat în sezonul regulat, mă bucur că ne-am revenit. Sper să luăm cele 3 puncte și cu CFR.

Cred că a fost o echipă bună Craiova, dar noi ne-am dorit mai mult astăzi. Am fost foarte buni, foarte agresivi. Noi vrem locul 4, sunt niște bani în plus pentru club, nu pentru noi. Bonusul nostru e o zi liberă, de asta ne bucuram în vestiar”, a spus Andrei Cordea, la „Digi Sport Special”.

Ilie Poenaru, după Clinceni - Craiova 1-0: „Am avut timp să-i citesc pe olteni”

„Le-am spus multe, multe adevăruri jucătorilor. Mă bucur că au reacționat și au revenit la jocul pe care îl prestam în campionatul regulat. Asta este echipa pe care o cunosc. Sper ca aceste meciuri să fie un nou început, să luăm puncte și să continuăm jocul bun. 

Îi felicit pentru modul în care au abordat acest meci, de aceea am și decis să aibă jucătorii o zi liberă, după ce au stat în cantonament în ziua de Paște. Am avut timp să-i citesc pe cei de la Craiova, s-au schimbat și s-au schimbat mult în bine. Adi Popa a avut un plus față de ceilalți, a venit odihnit după accidentare, putea și marca, dar mă bucur că e altruist, cum alții nu prea sunt. Chunchukov a avut și el șansa să-i paseze lui Raul, dar ăștia sunt, sunt atacanți, sunt mai egoiști”, a declarat Ilie Poenaru, de-abia revenit pe banca ilfovenilor după infecarea cu COVID-19.

Un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună, foarte echilibrată, ne bucurăm că am mai șters din meciurile mai slabe pe care le-am făcut până acum. Era Raul liber în fata porții, am vrut să-i pasez, numai că Marius a intervenit nefericit și a înscris în proprie poartă. Dacă nu intervenea el, mingea ajungea la Raul și cu siguranţă ar fi marcat 
Adi Popa, mijlocaș Clinceni

Se pare că ne priesc meciurile cu Craiova, am reușit și noi primele puncte în play-off, suntem multumiți, sper să facem cât mai multe. O victorie zic eu meritată, am muncit mult, toți colegii au muncit, și-au dat viața pe teren
Răzvan Patriche, fundaș Clinceni

VIDEO Jucătorii Clinceniului sărbătoresc victoria cu Craiova

Citește și alte știri din play-off: 

Bouhenna a plecat de la Sepsi: „Am semnat! M-au dorit 3 cluburi din Liga 1”

Toni Petrea nu știe dacă îl poate folosi în derby-ul cu CFR: „Sunt semne de întrebare”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (8)
dansy
dansy  •  04 Mai 2021, 18:11
Postat de iron.ic pe 03 Mai 2021, 09:29

Craiova nu are lot de titlu. Este cea mai slaba echipa din 1990. O grămada de mercenari no-name care nu au treaba cu lupta la titlu. Maxim 4 jucatori din lotul actual ii poți numi “fotbaliști”: portarul, Nistor, Ivan și odată la 5-6 meciuri Cicaldau. Restul sunt de divizia B.

Cand esti prost,esti prost si gata!

albalbastru72
albalbastru72  •  03 Mai 2021, 13:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dora
dora  •  03 Mai 2021, 11:36

Prima pentru victorie a venit de la Gigi sau de la Cluj ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează