FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO I-a spus salariul în direct! Andrei Cordea se umple de bani la noua echipă: „Nea Gigi, ai mai făcut un milionar!”

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că Andrei Cordea va câștiga aproape 3 milioane de euro în 3 ani la Al Tai, grupare din Arabia Saudită.
Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că Andrei Cordea va câștiga aproape 3 milioane de euro în 3 ani la Al Tai, grupare din Arabia Saudită.

Articol de , - Publicat luni, 21 august 2023 12:10 / Actualizat luni, 21 august 2023 13:59

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că Andrei Cordea va câștiga aproape 3 milioane de euro în 3 ani la Al Tai, grupare din Arabia Saudită.

După 0-2 cu Nordsjaelland în manșa secundă din turul III preliminar Conference League, Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că Andrei Cordea urmează să plece. GSP a aflat că echipa la care se duce este Al Tai, din Arabia Saudită. 

Becali lasă să se înțeleagă că jucătorii se plâng de Pintilii și Charalambous: „Eu de ce cer? Pentru că ei cer! Dar nu pot să le spun chiar pe toate!”
FCSB
Becali lasă să se înțeleagă că jucătorii se plâng de Pintilii și Charalambous: „Eu de ce cer? Pentru că ei cer! Dar nu pot să le spun chiar pe toate!”

VIDEO. Gigi Becali, patron FCSB: „Cordea va câștiga aproape 3 milioane în 3 ani”

„L-am luat gratis pe Cordea și îl vând acum cu 1,3 milioane. Cordea m-a impresionat, mi-a spus așa: «Nea Gigi, îți mulțumesc din toată inima mea. Dacă nu erai dumneata, nu ajungeam să fac bani din fotbal». Și Pintilii mi-a zis: «Băi nea Gigi, ai mai făcut încă un milionar!». 

Cordea ia vreo 2,7 milioane în 3 ani, aproape 3 milioane.

Și Pintilii mi-a zis: «Eu nici sute de mii nu câștigam, ce să mai zic de milioane, dacă nu erai tu». Îți dai seama câți milionari am făcut? L-am făcut pe unul de zeci și sute de milioane. Olăroiu are zeci de milioane, are 50-60 de milioane sigur”, a declarat Becali. 

VIDEO. Andrei Cordea a plecat în Arabia Saudită

Cordea n-a făcut parte aseară din lotul vicecampioanei pentru partida cu Poli Iași, 2-1, duel din runda #6 a Superligii, și, dacă nu se întâmplă ceva extraordinar, el urmează să semneze cu Al Tai în următoarele ore.

Andrei Cordea a decolat în această dimineață, în jurul orei 05:00, spre Riad, și a oferit o scurtă declarație în timp ce se afla în aeroport:

„Le țin pumnii colegilor, mă rog pentru ei și le-am transmis să-mi păstreze o medalie. 

Calificarea în grupele Conference League de anul trecut e cea mai mare bucurie a mea la FCSB. 

Dacă ar fi să schimb ceva, ar fi meciul cu Farul de sezonul trecut (n.r. - finala campionatului pierdută de FCSB, 2-3). Aș da orice să mă pot întoarce în timp și să schimbăm acel joc.

Am să respect toată viața clubul și patronul”.

Îmi doream acest transfer, sper să mă integrez repede, să mă simt bine și să fiu fericit. Despărțirea a fost destul de grea, m-am simțit ca acasă la FCSB. 

- Andrei Cordea, extremă dreapta FCSB

Andrei Cordea merge la Al Tai

„Cordea pleacă, e ca și plecat, 1.315.000 de euro e suma. 1,2 milioane vor rămâne la noi, curați. Pleacă în Arabia, nu știu la ce echipă, habar n-am”, declara Becali joia trecută, după eliminarea din Conference League.

Formația care-l dorește pe Andrei Cordea este Al Tai, din Arabia Saudită, informează sursele GSP.

Echipa este antrenată de croatul Kresimir Rezic (41 de ani) și a debutat cu o victorie în prima etapă, 1-0 cu Damac FC. Pe 19 august, a pierdut cu Al Ittihad (0-1), echipa la care evoluează Benzema, Fabinho, Kante.

În sezonul trecut, Al Tai a fost pregătită timp de 4 luni de Mirel Rădoi, între ianuarie și iunie. Fostul selecționer a bifat 13 meciuri pe banca echipei saudite: 4 victorii, 4 egaluri, 5 înfrângeri. Rădoi a luat echipa de pe locul 9, în pericol de retrogradare, și a lăsat-o pe 7, salvată de emoțiile ligii secunde.

12.300.000 de euroe valoarea lotului lui Al Tai

Andrei Cordea nu mai era pe placul lui Gigi Becali

În vârstă de 24 de ani, Andrei Cordea a venit în iulie 2021 la FCSB, de la Academica Clinceni. Extrema dreaptă a intrat în ultimele luni în dizgrația lui Becali și a început să evolueze tot mai puțin. A strâns 370 de minute în acest sezon, în 8 partide, reușind 3 goluri. 

În total, la FCSB, Cordea are 18 goluri și 13 assist-uri, în 95 de meciuri. De-a lungul carierei, Cordea a mai trecut pe la Novara, Hermannstadt și Academica Clinceni

2.300.000 de euroe cota lui Andrei Cordea, potrivit Transfermarkt. Va fi al treilea ca valoare din lotul saudiților, după Misidjan (4 milioane) și Mensaj (2,4)

VIDEO. Fostul antrenor al FCSB-ului îl contrazice pe Gigi Becali în privința plecării lui Andrei Cordea

Mai multe articole despre FCSB:

Clipește și îl vei rata! „Lampard” a lovit fulgerător în FCSB - Poli Iași » Al treilea gol superb al serii în SuperLiga
FCSB - POLI IAȘI
Clipește și îl vei rata! „Lampard” a lovit fulgerător în FCSB - Poli Iași » Al treilea gol superb al serii în SuperLiga
Olaru a scăpat de eliminare, VAR nu a intervenit » Crăciunescu, șocat în studio: „Mi-am pus mâinile la ochi”
FCSB - POLI IAȘI 2-1
Olaru a scăpat de eliminare, VAR nu a intervenit » Crăciunescu, șocat în studio: „Mi-am pus mâinile la ochi”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
dobrin
dobrin  •  21 August 2023, 16:30
Postat de Catalynn_3 pe 21 August 2023, 15:30

Nu e absolut nimic rău ca un conațional ajunge milionar pe banii arabilor! Si noi zicem merci ca am scăpat de fcsbist, deci este un win-win ca sa spunem așa. Singurul care pierde cu acești pseudofotbaliști e fotbalul românesc, deși ne-a jjijji a făcut mulți milionari, fotbalist nu e niciunul … Si nici antrenori! Loți e de n’șpe ori mai antrenor decât Oli deși poate nu are nici pe sfert banii ăluia.

Nu face 3 milioane in 3 ani. Face 2,7 milioane in maxim un an. Dupa maxim un an vine in Romania si da clubul in judecata sa ii dea bani pe intreg contractul.

observator_federal
observator_federal  •  21 August 2023, 15:45
Postat de klingonul pe 21 August 2023, 14:40

felicitari, ai tastat vreo 6 randuri si ai spus ... nimic!

Păi să-ți iesplic... Anul trecut Tănase a ajuns la Al Jazira în Emirate după ”o luptă a impresarilor” - fotbalistul era acuzat că ar fi semnat un precontract cu chinezii de la Shanghai Port și a riscat o suspendare după reclamația chinezilor la FIFA. Anul ăsta s-a vehiculat (tot de frații Becali) un transfer la Trabzonspor, ulterior semnându-se transferul ”la pachet” cu Burcă la noua promovată din Arabia Saudită (cu numele căreia nu merită să ne obosim). În Arabia Saudită situația cluburilor și a jucătorilor/antrenorilor e foarte fluidă, nu ar fi prima oară când arabii plătesc doar ca să scape de un forbalist, deci o fi știind Gigi ceva când spune că-l așteaptă pe Tase la Fcsb în Champions League... Iar aprecierea finală a patronului parior Gigi, cum că Tase are un caracter frumos, vine ca o concluzie gen ”Tipic FCSB”.

klingonul
klingonul  •  21 August 2023, 15:37
Postat de beefree pe 21 August 2023, 15:08

Spuse *** gigist...

felicitari. tu esti un pic mai istet. ai spus tot nimic, dar macar nu te-ai intins atata!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează