FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Andrei Cordea pleacă în Arabia Saudită » GSP a aflat numele echipei care-l cumpără de la FCSB

Andrei Cordea // FOTO: Imago
Andrei Cordea // FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 18 august 2023 12:33 / Actualizat vineri, 18 august 2023 13:04

După 0-2 cu Nordsjaelland, Gigi Becali a anunțat că extrema Andrei Cordea (24 de ani) va pleca. GSP a aflat că echipa care-l vrea este Al Tai, din Arabia Saudită.

Joi seară, omul de afaceri spunea că Andrei Cordea va fi primul jucător care va pleca de la FCSB după eliminarea din Conference League. 

„Cordea pleacă, e ca și plecat, 1.315.000 de euro e suma. 1,2 milioane vor rămâne la noi, curați. Pleacă în Arabia, nu știu la ce echipă, habar n-am”, a declarat Becali.

FCSB e viciată de Becali, dar n-are nici antrenor(i)
EDITORIAL
FCSB e viciată de Becali, dar n-are nici antrenor(i)

Andrei Cordea merge la Al Tai

Formația care-l dorește pe Andrei Cordea este Al Tai, din Arabia Saudită, informează sursele GSP.

Echipa este antrenată de croatul Kresimir Rezic (41 de ani) și a debutat cu o victorie în prima etapă, 1-0 cu Damac FC. Acum, pe 19 august, se va duela cu Al Ittihad, clubul lui Benzema, Fabinho și Kante.

În sezonul trecut, Al Tai a fost pregătită timp de 4 luni de Mirel Rădoi, între ianuarie și iunie. Fostul selecționer a bifat 13 meciuri pe banca echipei saudite: 4 victorii, 4 egaluri, 5 înfrângeri. Rădoi a luat echipa de pe locul 9, în pericol de retrogradare, și a lăsat-o pe 7, salvată de emoțiile ligii secunde.

12.300.000 de euroe valoarea lotului lui Al Tai

Andrei Cordea nu mai era pe placul lui Gigi Becali

În vârstă de 24 de ani, Andrei Cordea a venit în iulie 2021 la FCSB, de la Academica Clinceni. Extrema dreaptă a intrat în ultimele luni în dizgrația lui Becali și a început să evolueze tot mai puțin. A strâns 370 de minute în acest sezon, în 8 partide, reușind 3 goluri. 

În total, la FCSB, Cordea are 18 goluri și 13 assist-uri, în 95 de meciuri De-a lungul carierei, Cordea a mai trecut pe la Novara, Hermannstadt și Academica Clinceni

2.300.000 de euroe cota lui Andrei Cordea, potrivit transfermarkt. Ar fi al treilea ca valoare din lot, după Misidjan (4 milioane) și Mensaj (2,4)

VIDEO Darius Olaru, după eliminarea din Conference League: „Ttrebuie să ne concentrăm pe campionat”

Citește și:

Încă un jucător pleacă de la FCSB după eliminarea cu Nordsjaelland: „Sunt prea mulți în vestiar”

Gigi Becali vrea să schimbe strategia la FCSB! Mihai Pintilii a reacționat imediat: „Nea Gigi, eu plec!” » Ce a spus MM Stoica

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dansy
dansy  •  20 August 2023, 10:50

D-le Botezatu care mai este scorul Fcsb-Universitatea Craiova după vânzarea lui Cordea cu peste un milion sub ceea ce ați scris Dvs pe aici. Așteptăm noul Clasament mai ales după plecările altor “perle” de la fcsb.

dansy
dansy  •  18 August 2023, 17:57

Cum numai 1,2 meleoane?Pai pe Botezatu l-ați întrebat?Si-a dat acordul?

arnautull
arnautull  •  18 August 2023, 14:26

In ianuarie vine inapoi, il reprimeste si in primavara il vinde iar la arabi. Eu cred ca Gigi duce berbecuti la arabi si le da ca bonus jucatori

Vezi toate comentariile (5)
Comentează