FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Marele regret al lui Andrei Cristea: „M-a sunat Ștefan Radu după ce am ieșit golgeter. Puteam juca la Lazio!” » De ce a picat transferul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2023 21:30 / Actualizat miercuri, 03 mai 2023 23:12

Invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, Andrei Cristea a dezvăluit că a fost aproape de transferul carierei la Lazio, dar neînțelegerile dintre Gigi și Giovanni Becali i-au blocat transferul mult visat în Italia

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare săptămână, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Regreți că n-ai prins un transfer important?
- După meciul cu Valencia aș fi putut realiza niște lucruri. Nu a depins doar de mine. Îmi pare rău că nu s-au legat mai multe cu Giovanni Becali, care era foarte influent. Nu s-au legat...

- Păi, de cine?
- Nea Giovanni nu era într-o relație foarte apropiată cu nea Gigi și-atunci a trebuit să fac eu negocieri, la 20 de ani, care n-aveau niciodată cum să iasă! Dar erau discuții destul de importante în momentul ăla să ne urcăm în avion și să alegem destinația. Faptul că cei doi nu erau pe aceeași lungime de undă a cântărit foarte mult!

- A fost singurul moment?
- Nu, nu! După ce-am ieșit golgheterul campionatului, m-a sunat Ștefan Radu și mi-a spus că cei de la Lazio întreabă de mine. Tot la nea Giovanni trebuia să fie discuția și să realizeze cumva acel transfer! N-a fost să fie...

- Cea mai mare împlinire care e?
- Am bucuria că am înscris pentru cele mai mari echipe din fotbalul românesc. Steaua, Dinamo și Universitatea Craiova. Putem să punem și Timișoara, din perioada lui Marian Iancu. Sunt lucruri cu care mă mândresc.

- Zi-mi, te rog...
- Nea Ovidiu! Craiova, din punctul meu de vedere, e cel mai bine organizat club la care am jucat vreodată! Este un club pe care domnul Rotaru îl conduce într-un mod extraordinar și-mi pare rău că rezultatele n-au fost pe măsura a ceea ce se oferă acolo. Chartere, condiții de antrenament, bază sportivă, salariile la zi... Mihai Rotaru e în top la ceea ce face în acest club! A fost cel mai important club ca organizare. Nu ne-am potrivit, d-asta n-am stat mult la Craiova. N-am fost pe aceeași lungime de undă cu antrenorul, ne-am strâns mâna și îi respect foarte mult.

Am avut o discuție cu un conducător care a fost la mai multe cluburi. Discuții de patru ori... Și n-am jucat niciodată la acel club sau alături de acel conducător. Și am avut discuții cu persoane cu care am discutat zece minute și imediat am semnat. Depinde cum se potrivesc lucrurile... Așa e în viață! L-am respectat mult pe domnul Giovanni, dar odată plecat la Steaua lucrurile n-au mai fost pe aceeași lungime de undă
Andrei Cristea

CITEȘTE ȘI:

Petru Cadar, fotbalistul care a dat tonul celebrei „remontade” cu Beșiktaș, a făcut dezvăluiri de senzație: „Aveam glezna butuc. Am fost la o babă din Codlea, care m-a pus în tocul ușii. Nu înțelegeam de ce” + A fost vândut pe două sobe de teracotă!
DEZVĂLUIRI
Petru Cadar, fotbalistul care a dat tonul celebrei „remontade” cu Beșiktaș, a făcut dezvăluiri de senzație: „Aveam glezna butuc. Am fost la o babă din Codlea, care m-a pus în tocul ușii. Nu înțelegeam de ce” + A fost vândut pe două sobe de teracotă!
Actorul Alex Bogdan a jucat Hamlet, Richard al III-lea, dar a scris istorie în sportul românesc: „Recordul meu național la octatlon e în picioare de 22 de ani!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Actorul Alex Bogdan a jucat Hamlet, Richard al III-lea, dar a scris istorie în sportul românesc: „Recordul meu național la octatlon e în picioare de 22 de ani!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
danglumetu
danglumetu  •  04 Mai 2023, 09:25

alt talent ramas speranta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează