FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nicolescu anunță primele transferuri la Dinamo: „Suntem aproape să semnăm cu doi jucători”

Andrei Nicolescu
Andrei Nicolescu

Articol de - Publicat sambata, 23 decembrie 2023 12:09 / Actualizat sambata, 23 decembrie 2023 12:43

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a declarat că e aproape să semneze cu primii doi jucători care se vor alătura lotului lui Kopic în iarnă.

Din informațiile Gazetei, unul dintre aceștia este Dorin Rotariu. Oficial clubului alb-roșu nu a vrut să ofere nume, însă a recunoscut că s-a aflat în discuții și cu Damjan Djokovic, de la FCSB, informație oferită în premieră de GSP.

Dinamo vrea să dea lovitura » Zeljko Kopic a pus ochii pe eroul rivalei la salvarea de la retrogradare
DINAMO
Dinamo vrea să dea lovitura » Zeljko Kopic a pus ochii pe eroul rivalei la salvarea de la retrogradare

Andrei Nicolescu: „Suntem aproape să semnăm cu doi jucători”

„Suntem încă departe, dar rămâne în aceeași perspectivă, trebuie să ne pregătim bine pentru salvare. Noi încercăm să facem totul normal, să avem grijă de oamenii din club. Nu știu exact ce vrea Djokovic, noi avem niște discuții. Avem nevoie de oameni care să înțeleagă ce înseamnă Dinamo. 

Am avut discuții cu peste 20 de jucători. Suntem aproape să semnăm cu unul sau doi jucători. O să vedem care ținte sunt mai aproape de noi, o să vedem cine e mai circumspect privind venirea la Dinamo. Nu vorbesc despre sume, dar ce se vehiculează nu e mereu real. 

Noi încercăm ca fiecare leu cheltuit să fie cât mai eficient. Au fost discuții cu domnul Becali, dar nu depinde doar de noi, depinde și de jucător”, a declarat Andrei Nicolescu la „Digi Sport Matinal”.

Administratorul special a vorbit și despre cei care vor pleca, aproximativ 7 la număr: „O să îi anunțăm pe ei azi, nu are rost să facem alte speculații”.

Eu am văzut lista de transferuri a lui Andrei Nicolescu, făcută împreună cu Gabi Glăvan, înainte să plece. E o listă cu nume importante, cu jucători care au jucat la nivel important. Erau 20-22 de fotbaliști. Nu să aduci atâția, dar să ai variante. Listă cu nume grele.

Am fost șocat când am văzut, nu știam dacă ne putem permite așa ceva. Dar e totul real. Eu zic că la Dinamo va fi bine.

- Alessandro Caparco, antrenorul de portari de la Dinamo

VIDEO Imagini de la Dinamo - FC Voluntari 1-0

Citește și:

Un nou obstacol în „afacerea FCSB-Dinamo”! Ce ar vrea Rotariu și Djokovic, dar și alți jucători aflați pe lista „câinilor”
DINAMO
Un nou obstacol în „afacerea FCSB-Dinamo”! Ce ar vrea Rotariu și Djokovic, dar și alți jucători aflați pe lista „câinilor”
Răducioiu nu e mulțumit de un detaliu de la Dinamo: „Eu nu le-aș da! Situația e dramatică”
DINAMO
Răducioiu nu e mulțumit de un detaliu de la Dinamo: „Eu nu le-aș da! Situația e dramatică”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (12)
istet10
istet10  •  24 Decembrie 2023, 20:44
Postat de cpt.ahab pe 24 Decembrie 2023, 09:13

Cam ai dreptate. Crăciun fericit!

Craciun Fericit!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  24 Decembrie 2023, 09:13
Postat de istet10 pe 23 Decembrie 2023, 22:32

Pai nu aveti o lista cu 20 de nume? Cu siguranta sunt buni, ca altfel nu ar avea rost sa-i aduca. Rotariu nu ar fi un jucator rau pt Romania. Daca il pui sa joace ce juca la Dinamo, cu siguranta ar marca. Dar Becali abereaza. Inventeaza atacanti din mijlocasi, fundasi din mijlocasi. Sincer eu nu vad cum ar putea dinamo sa aduca cel putin 6 jucatori atat de buni incat sa dea randament fara o perioada de acomodare. Hai ca poti nimeri unul, dar mai multi sigur nu. Asta e amagire cu transferurile minune. Asa cum amagire este ca au invins pe Botosani si Voluntari.

Cam ai dreptate. Crăciun fericit!

istet10
istet10  •  23 Decembrie 2023, 23:49
Postat de creeperno534 pe 23 Decembrie 2023, 22:53

Sa se rezolve pana incepe cantonamentul

Ce sa se rezolve? Ca doi au refuzat deja. In plus n-au reziliat niciun contract existent. Cine sa renunte la salariu acum, in plin sezon? Aia batrani nicidecum. Aia tineri asisderea.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează