FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OȚELUL 3-1

EXCLUSIV Ce a remarcat șeful lui Dinamo în victoria cu Oțelul: „Asta e important!”

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a analizat la GSP live victoria obținută în fața Oțelului, scor 3-1. +13   FOTO
Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a analizat la GSP live victoria obținută în fața Oțelului, scor 3-1.

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2024 11:54 / Actualizat luni, 19 februarie 2024 12:15

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a analizat la GSP Live victoria obținută în fața Oțelului, scor 3-1

Andrei Nicolescu este un șef fericit. Administratorul special al lui Dinamo a arătat-o duminică seară, imediat după victoria cu Oțelul, dar și la prima intervenție de după meci. 

Dorinel Munteanu riscă o suspendare de 9 etape după meciurile cu Rapid și Dinamo în București!
SUSPENDARE
Dorinel Munteanu riscă o suspendare de 9 etape după meciurile cu Rapid și Dinamo în București!

Andrei Nicolescu, prima reacție după Dinamo - Oțelul 3-1

„Cred că a fost o partidă pe care am dominat-o. Am meritat victoria. Oțelul e o echipă foarte agresivă care face foarte, foarte multe faulturi. O manieră de arbitraj care a lăsat prea liber acest joc. Puterea grupului a triumfat și am meritat.

Cred că toți jucătorii arată foarte aproape de forma pe care ne-o dorim. Transferurile au reușit să se integreze. E foarte important. Jucătorii care n-au arătat adevărata valoare în prima parte încep acum să arate bine. Jucătorii sunt foarte uniți, arată ca o echipă. Asta e important”, a spus Andrei Nicolescu la GSP Live.

Întrebat dacă pentru Dinamo a devenit un obiectiv salvarea directă, fără baraj, Nicolescu a spus: „Noi de gândim să continuăm în aceeași direcție, să muncim la fel de mult, să ne facem jocul. Rezultatele vor veni. Nu facem calcule de genul ăsta. Ne bucurăm că toate formațiile rămân în competiție și că inclusiv Botoșani se află în luptă. Va face competiția mai dinamică și mai reală. Ne gândim doar la jocul nostru”.

Șeful lui Dinamo vrea puncte și din deplasarea cu CFR Cluj: „Noi ne ducem ca la fiecare meci, tratăm meciul serios și vrem să obținem cele 3 puncte. CFR e o echipă foarte puternică, dar vom trata fiecare meci cu dorința și intenția de a câștiga punctele”.

Avem un sistem de bonusare dinamic, în care toată lumea e mulțumită. Nu ne gândim la bani. Stăm uniți alături de suporteri. Au fost extraordinari aseară! În momentul în care lucrurile vor fi bune, vor veni și banii
- Andrei Nicolescu, la GSP Live

VIDEO. Dennis Politic, despre accidentarea suferită în victoria contra ”oțelarilor” : „Am simțit o mică întindere, sper să nu fie nimic grav”

Citește și alte știri de la Dinamo - Oțelul: 

Golgheterul Oțelului a „explodat”: „Îmi e și rușine să mai vorbesc”
Dinamo - Oțelul
Golgheterul Oțelului a „explodat”: „Îmi e și rușine să mai vorbesc”
Cu steaguri uriașe pe gazon, în fața PCH » Imagini surprinse imediat după Dinamo - Oțelul
DINAMO - OȚELUL 3-1
Cu steaguri uriașe pe gazon, în fața PCH » Imagini surprinse imediat după Dinamo - Oțelul

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
Barna
Barna  •  19 Februarie 2024, 13:21

Forza Dinamo!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează