FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC ARGEȘ 6-1

Calcan, furibund la declarații: „Să-i chemați și pe străini să vorbească!” + „S-a terminat 6-1 sau cât a fost, nici nu m-am mai uitat la tabelă”

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2023 22:37 / Actualizat marti, 30 mai 2023 00:48

Andreias Calcan (29 de ani), extrema celor de la FC Argeș, a oferit un interviu exploziv la finalul meciului cu Dinamo, pierdut de piteșteni cu un categoric 1-6. 

Fotbalistul „vulturilor violeți” a spus că ce a trăit în această seară a fost o mare umilință și le cere și jucătorilor străini din lot să iasă să vorbească despre situația de la club, întrucât vestiarul a fost împărțit în două tabere: una din străini și una din români. 

Cristi Borcea, show după victoria lui Dinamo: „Vrei să dansez Shakira în Divizia B? Vor veni și banii!”
Dinamo - FC Argeș 6-1
Cristi Borcea, show după victoria lui Dinamo: „Vrei să dansez Shakira în Divizia B? Vor veni și banii!”

Andreias Calcan, furibund la interviu după Dinamo - FC Argeș: „Să-i chemați și pe străini să vorbească!”

„Nu știu ce să mai zic, poate unii colegi ai mei știu să vă spună mai multe. Să-i chemați și pe străini la interviuri! Ei sunt de un an aici și ar trebui să știe care e situația la club. 

Eu chiar nu știu ce să vă spun, ca să nu mai fiu arătat cu degetul. Scorul este umilitor, a văzut o țară întreagă”, a declarat Andreias Calcan, la finalul meciului. 

Andreias Calcan, după Dinamo - FC Argeș: „Eu și cu băieții români știm cât am tras ca să ajungem aici!”

Ulterior, Andreias Calcan și-a continuat discursul după umilința de pe Arena Națională. 

„Am dat tot ce am putut, atât s-a putut în seara asta. Ne pare rău de fani, de club, de orașul Pitești. Cel puțin mie îmi pare rău. Să-i chemați și pe cei străini să vorbească. 

S-a spus ce probleme sunt la club, poate nu direct, dar mai voalat așa. E păcat să ajungem aici. Două luni de zile numai eu și cu băieții români știm cât am tras ca să ajungem aici. 

Sunt două tabere în vestiar. am încercat să facem una, dar asta a fost comunicarea, asta a fost strategia, organizarea. E o umilință, o rușine, aveam speranțe mari că vom reuși să prindem barajul dar ce s-a întâmplat în prima repriză e inexplicabil. 

S-a terminat 6-1 sau cât a fost, că nici nu m-am mai uitat la tabelă. Alții ne dădeau retogradați acum două luni și am fost convins ca un nebun că vom prinde barajul”, a mai precizat Calcan.  

Și problema cu salariile poate fi o cauză. Ce pot să spun eu mai mult? Să spună și cei din conducere ceva. 

-Andreias Calcan

Citește și: 

Decizia care a rupt vestiarul lui FC Argeș înainte de meciul cu Dinamo » Detalii incredibile din culisele clubului din Trivale

Declarația pe care n-ai fi așteptat-o niciodată de la Mihai Stoica: „Am ținut cu Dinamo! Păreau Manchester City, goluri de pus în ramă, potop!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (10)
gojgaru
gojgaru  •  30 Mai 2023, 15:59
Postat de Lecoqsportif pe 30 Mai 2023, 03:31

Calcan nu e ala cu cariatidele?

E pariul lui Hagi pentru CL .

Nini
Nini  •  30 Mai 2023, 08:39

Diferența au făcut-o antrenorii. Adică antrenorul și fostul secund al lui Gigi

legio.sud
legio.sud  •  30 Mai 2023, 07:06
Postat de Stefan09 pe 29 Mai 2023, 23:28

una din taberele de la Arges a vandut meciul......ar trebui verificate conturile catorva argeseni, plus ce pariuri au pus apropiatii astora....

Ca să fii în stare să vinzi un meci trebui să ai o minimă valoare ca jucător ( să poți convinge cumpărătorul că este cazu să se teamă de tine ca joc și să-ta abordeze ) … dar ăștia îmbrăcați in tricourile argeșene sunt mediocri și deci nu ți-R fi teamă împotriva lor … deci ?!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează