FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Angelescu anunță schimbări masive la Rapid » Ce strategie are clubul

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2022 10:51 / Actualizat luni, 06 iunie 2022 11:13

Victor Angelescu, unul dintre acționarii clubului Rapid, a vorbit despre strategia clubului și spune că echipa antrenată de Adrian Mutu va face schimbări importante în lot.

Omul de afaceri a explicat că vor fi mulți jucători care vor pleca, iar cei care vor fi aduși vor avea un obiectiv important: calificarea în play-off și lupta pentru un loc de cupe europene. 

Doi lideri ai României vor să se retragă din „națională”! Butoi de pulbere după umilința din Muntenegru
Liga Națiunilor
Doi lideri ai României vor să se retragă din „națională”! Butoi de pulbere după umilința din Muntenegru

Rapid are planuri importante pentru noul sezon

„Nu pot să spun un număr, dar vor pleca destui de mulți jucători. Vor și veni alții, dar nu pot spune câți. 

Noi avem un sistem clar. Președintele și antrenorul analizează și văd pe ce poziții avem nevoie jucători. Avem și scouteri care caută jucători în străinătate. La final, eu îmi dau acordul, după ce toată lumea e de acord. Trebuie să respectăm un anumit buget. 

Nu se poate să vreau un jucător pe care Nico sau antrenorul să nu-l vrea. Suntem 3-4 persoane care trebuie să-și dea acordul. Deci, echipa face transferurile”, a spus Victor Angelescu la ProArena.

Bugetul îl știți. E în jur de 7 milioane de euro. Vrem în play-off și în cupele europene. Bugetul ar trebui să ne ducă în primele 4-5.

 – Victor Angelescu

Paul Iacob, primul transfer al verii la Rapid

Paul Iacob (25 de ani) e primul transfer al verii la Rapid. Fundașul central care a fost la Chindia are un contract valabil pe două sezoane cu formația giuleșteană. 

Rapid, ofertă pentru Andrei Ciobanu 

Rapid a făcut o ofertă de 100.000 de euro pentru Andrei Ciobanu (24 de ani), mijlocașul celor de la Farul. Din informațiile Gazetei, giuleștenii sunt dispuși să plătească 100.000 de euro pentru Andrei Ciobanu, un fotbalist care și-a pierdut statutul privilegiat de la Farul. Considerat, la un moment dat, principalul fotbalist de export al clubului de la malul mării, progresul mijlocașului s-a oprit inexplicabil.  

Orice jucător este de vânzare pentru suma potrivită. Dar cred că Rareș Ilie ar trebuie să mai stea un an la Rapid.

 – Victor Angelescu

VIDEO DEZBATEREA ZILEI » Poate Rapid să intre în lupta la titlu în sezonul viitor?

Citește și:

Becali le taie elanul rapidiștilor: „Nu se vor bate la titlu! De ce? Șucu e prea deștept”

Petrolul a dat afară doi jucători după ce a revenit în Liga 1

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (7)
ucluj2011
ucluj2011  •  07 Iunie 2022, 15:12

Ba nu , noi avem continuitate și voi NU. Și ceea ce este mai important , înafară de câțiva postaci de serviciu ca tine cărora le place să facă valuri pe uscat , toată lumea (FIFA , UEFA , FRF , ACYRLR , JUDECĂTORII...) ne recunoaște palmaresul , istoria , tradiția și faptul că NOI suntem adevăratul RAPID!!! Stai jos ai nota UNU!

emil1986
emil1986  •  07 Iunie 2022, 11:36
Postat de ucluj2011 pe 07 Iunie 2022, 09:28

Tot prost și frustrat ai rămas! Clone sunteți voi și tu știi asta!

Nu, noi avem continuitate, voi, in schimb ati falimentat/decedat. De altfel, UEFA noua ne recunoaste palmaresul, voua, clonei FC R, nu.

ucluj2011
ucluj2011  •  07 Iunie 2022, 09:28
Postat de emil1986 pe 06 Iunie 2022, 16:55

Sigur clona FC R nu v-a prinde nici la anul play-off-ul si se va bate si-n campionatul viitor sa nu retrogradeze. Si, cine stie, poate vor retrigrada din nou. Are mare experienta aceasta clona, dar si echipa falimentara/decedata in ligile inferioare. :))

Tot prost și frustrat ai rămas! Clone sunteți voi și tu știi asta!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează