FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 2-1

VIDEO „Nu au cum să piardă campionatul!” » Ce a remarcat Anghel Iordănescu după Derby de România + pune presiune pe un „tricolor”: „Aș vrea să-l văd la fel și la națională!”

Anghel Iordănescu / Captură GSP Video +23   FOTO
Anghel Iordănescu / Captură GSP Video

Articol de , - Publicat duminica, 23 iulie 2023 07:25 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 13:58

Fostul selecționer Anghel Iordănescu, 73 de ani, a urmărit de pe „Arcul de Triumf” victoria la limită reușită de FCSB în fața lui Dinamo, scor 2-1, iar la final a avut o concluzie tranșantă: „FCSB nu are cum să piardă campionatul cu un asemenea lot”.

Tot mai mulți oameni de fotbal o consideră pe FCSB în pole-position pentru câștigarea titlului la care roș-albaștrii râvnesc din 2015. E și impresia lui Anghel Iordănescu, care a urmărit Derby de România din lojă, alături de fiul său. „Tata Puiu” a evidențiat la plecarea de la stadion dominația totală a roș-albaștrilor și s-a încumetat să facă un pronostic în privința luptei din Superligă.

Anghel Iordănescu e ferm: „FCSB nu are cum să piardă campionatul cu acest lot”

„Eu cred că ar trebui să vorbim despre meci, despre fotbal, aș vrea să fac mai puține comentarii despre unde s-a jucat și despre ce s-a întâmplat (n.r. - face referire la discuțiile născute în jurul stadionului)

Cred că este o victorie facilă a FCSB-ului, a dominat, a controlat jocul în prima repriză, a avut situații. Mai cred că Dinamo și Burcă au nevoie de întăriri. Rezultatul a fost strâns, dar asta și pentru că FCSB a oprit motoarele la pauză, nu a mai forțat și s-a gândit la meciul cu echipa bulgară. 

Din punctul meu de vedere, FCSB are un lot extrem de competitiv, de valoros, un lot care nu are cum să piardă campionatul”, a afirmat Iordănescu, la plecarea de la stadion.

+19 FOTO

Anghel Iordănescu: „Aș vrea să-l văd la fel pe Florinel Coman și la echipa națională”

Iordănescu senior a vorbit apoi despre Florinel Coman, MVP-ul derby-ului de sâmbătă seara:

„Eu îl apreciez foarte mult, iar în campionatul care s-a încheiat a fost unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1. Aș vrea foarte mult să îl văd la fel de implicat la echipa națională, aș vrea să îl văd pe Florinel că trage echipa națională la fel cum o face la FCSB.

Mi-aș dori foarte mult să plece afară, dar îmi e teamă să nu pierdem un jucător valoros, care să piardă timp până se acomodează și înțelege ce înseamnă competiția respectivă”. 

VIDEO Florinel Coman, execuție de senzație în FCSB - Dinamo: a marcat la vinclu, cu stângul!

Citește și alte știri despre FCSB: 

FOTO Duckadam îi cere lui Gigi Becali să facă o schimbare: „Repeți greșeala, scoate-l!” + „FCSB a jucat doar în 4 jucători”

Cum a arătat Derby de România pe „Arcul de Triumf” » Reporterul GSP a analizat fiecare jucător: Un MVP, câteva confirmări și multe dezamăgiri

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (17)
DanielAndrews
DanielAndrews  •  23 Iulie 2023, 21:07

Ete nah, lasa ca il au pe Becali in lot, face el ceva, stati calmi

marius1979
marius1979  •  23 Iulie 2023, 15:52
Postat de carol_k pe 23 Iulie 2023, 12:49

Nea Puiu e atat de convins pentru ca a vazut implicarea pe față a unui premier mioritic in campionatul intern. Iar presa online e toata la picioarele lui, de cand asteptau un tatuc implicat de partea lui Becali. Deci prezenta lui Ciolacu langa FCSB este clara, agresiva, trece chiar peste lege, fara nici o rusine. Bai nene, esti premier, nu poti sfida legea in halul asta. Eu ma mir ca PSD-ul nu-l trage de maneca, ii va duce la dezastru.

Clasicul “hotul striga hotii”. CSAismul din tine dospit sovietic al anilor 80, Nu intelege prea bine cum Ii cu democratia si libertatea de exprimare politice si Nu numai. Vine sfarsitul cazarmei dubioase si nimeni Nu plange. Doar comunistii

legio.sud
legio.sud  •  23 Iulie 2023, 14:42
Postat de manty_one pe 23 Iulie 2023, 13:37

Nu mai are omul dreptul la opinie ..ca imediat apare un prost care altceva nu are de facut,decat sa jigneasca...se mai da si fata bisericeasca!.)))))))))

Băi ,asta nu-i opinie , asta este aiureală …

Vezi toate comentariile (17)
Comentează