FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anghel Iordănescu a pus la colț 3 jucători de la FCSB

Anghel Iordănescu +26   FOTO
Anghel Iordănescu

Articol de - Publicat joi, 07 decembrie 2023 14:06 / Actualizat joi, 07 decembrie 2023 15:19

În urma înfrângerii pe care FCSB a suferit-o în cea mai recentă etapă de campionat, 0-2 cu Oțelul, Anghel Iordănescu (73 de ani) s-a declarat dezamăgit de prestațiile a 3 dintre jucătorii roș-albaștri.

FCSB a fost învinsă în etapa 18 de campionat, pe teren propriu, de nou-promovata Oțelul Galați, scor 0-2, în ciuda faptului că a utilizat garnitura standard, cu nume precum Târnovanu, Olaru, Șut, Coman și Compagno printre titulari.

Dan Șucu face 3 anunțuri MAJORE după eliminarea Rapidului din Cupă: „Știind cât de adânc am băgat mâna în buzunar...”
RAPID
Dan Șucu face 3 anunțuri MAJORE după eliminarea Rapidului din Cupă: „Știind cât de adânc am băgat mâna în buzunar...”

Fostul selecționer Anghel Iordănescu a fost la meci și a numit 3 jucători ale căror prestații au lăsat de dorit. Este vorba despre oameni de națională, convocați constant sau aflați în vizorul selecționerului: Florinel Coman, Darius Olaru, Adrian Șut.

Anghel Iordănescu a pus la colț 3 jucători de la FCSB după 0-2 cu Oțelul

„Am fost la meciul FCSB – Oțelul Galați ca microbist, om de tribună. Vă spun sincer, chiar nu mi-a plăcut ce am văzut. Mă refer în mod special la FCSB, mă refer la jucătorii de echipă națională.

Mă refer la Coman, da! De ce să nu o spun direct? La Florinel, la Darius Olaru, să zicem Adrian Șut, jucători care doresc să joace în vară la Campionatul European”, a afirmat Iordănescu la Fanatik.

Nici antrenorul roș-albaștrilor, cipriotul Elias Charalambous, nu a scăpat neșifonat:

„Să stai pe bancă și doar să aplauzi în loc să intervii energic și să încerci să schimbi ceva din jocul echipei tale, în loc să ai o reacție... tu nu faci altceva decât să privești”.

Dintre cei 3, Adrian Șut a primit cea mai mare notă din partea GSP pentru prestația cu Oțelul, 6. Darius Olaru a primit calificativ de „trecere”, 5, Florinel Coman 3! Vezi aici toate notele acordate de Cristian Geambașu.

Mi-a plăcut Dorinel, nu Florinel. Dorinel Munteanu are o echipă după chipul și asemănarea sa, o echipă care își dă sufletul pe teren. Ceea ce m-a surprins, pe lângă că a fost superioară fizic, este că a dominat și a controlat partida tehnico-tactic. A jucat simplu, eficient, din o atingere sau două. 

- Anghel Iordănescu

VIDEO. Jucătorul luat în vizor de Gigi Becali: „La antrenamente e extraordinar, la meci se ascunde de minge”

Tot despre FCSB:

Gigi Becali se ia de Bănel! Replica fostului său jucător: „N-am zis așa ceva, nea Gigi!”
FCSB
Gigi Becali se ia de Bănel! Replica fostului său jucător: „N-am zis așa ceva, nea Gigi!”
Eliminat cu Oțelul, Florinel Coman și-a aflat suspendarea! Viorel Moldovan cerea intervenția UEFA
FCSB
Eliminat cu Oțelul, Florinel Coman și-a aflat suspendarea! Viorel Moldovan cerea intervenția UEFA

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  07 Decembrie 2023, 15:52

Generalul mai bine se abținea !! Cică antrenorul trebuia să facă una alta dar nu spune nimic de cruciulițe...cum proceda el că antrenor !!!S a apucat și asta să critice jucătorii Stelei când spunea cu totul altceva când feciorul era antrenor la noi !!! Atunci avea pretenția că Becali să tacă !!! L am văzut la nenumărate meciuri în tribună dar de criticat o face numai cu noi ...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 Decembrie 2023, 15:27

...cascheta crede ca avem un campionat corect ...oricum ce sa te astepti de la unul care a luat bataie de la Albania ...cand Albania era slaba nu cum este acum ...el de ce nu a reusit sa schimbe ceva cand ne au batut albanezii ?...rusine sa i fie ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează