FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali nu e singurul căruia Edi i-a interzis să vorbească despre FCSB: „Nu prin contract, e un consens”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 septembrie 2021 11:09 / Actualizat sambata, 04 septembrie 2021 13:47

Anghel Iordănescu (71 de ani) dezvăluie că, la fel ca în cazul lui Gigi Becali, Edi Iordănescu i-a cerut să nu mai vorbească despre FCSB la televizor.

„Am și eu interdicție, nu prin contract ci prin consens, să vorbesc despre FCSB. Nu mă așteptam ca Gigi Becali să respecte promisiunile din contract. Cel mai important lucru pe care Edi a uitat să-l treacă în contract este susținerea patronului prin aducerea unor jucători”, a declarat Anghel Iordănescu, conform digisport.ro.

Pleacă Vali Crețu?

Iordănescu crede că FCSB ar avea nevoie de încă 6 jucători ca să se lupte cu CFR Cluj și dezvăluie că Vali Crețu ar putea pleca de la vicecampioană, după scandalul în care a fost implicat cu fostul antrenor, Dinu Todoran.

„E nevoie de vreo 6 jucători, lotul este restrâns, cu mulți tineri fără experiență, titlul îl câștigi cu certitudini. Antrenorul e deschis plecărilor, a plecat Morutan, s-a accidentat Coman, s-a accidentat vreo două luni și golgeterul Tănase. Poate pleca Vali Crețu din cauza unor probleme la club, ai nevoie de jucători, banca FCSB e foarte subțire

Șansele la titlu nu sunt legate de Dan Petrescu și CFR, ci de Gigi Becali, de aducerea a 3-4 jucători. Edi depinde de Gigi Becali. Dacă reușești să transferi unii jucători care să influențeze jocul și nu să stea pe bancă, atunci FCSB are șanse reale la titlu, campionatul e lung, se pot întâmpla multe”, a adăugat Iordănescu.

FCSB l-a prezentat pe Vali Gheorghe

FCSB l-a prezentat ieri pe Vali Gheorghe, mijlocaș venit de la Astra Giurgiu. Acesta va evolua pentru roș-albaștrii în următorii 5 ani.

Într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al clubului, Gheorghe s-a declarat fericit că se alătura lotului vicecampioanei și i-a mulțumit lui Edi Iordănescu pentru că a insistat pentru transferul său.

„Este un pas foarte important în cariera mea. Consider că am venit la momentul potrivit pentru mine. Știu că în trecut oamenii m-au dorit și am venit fericit să ajut. Cu siguranță contează foarte mult acest aspect (n.r. colaborarea cu Edi Iordănescu). 

Edi m-a avut și la Astra, ține foarte mult la mine. Îi mulțumesc pe această cale că are încredere în mine și sper să fac rezultate cât mai bune. Nu regret nimic, consider că este un moment bun pentru mine. Am făcut pasul când trebuie și cum am mai spus, îmi doresc foarte mult să ajut echipa. 

Pe plan personal îmi doresc să joc, să am cât mai multe meciuri în picioare, să marchez și să-mi ajut echipa. Iar cu echipa, îmi doresc foarte mult să ne îndeplinim obiectivele. Știm cu toții că primul obiectiv e campionatul. Îmi doresc foarte mult să debutez, chiar dacă va fi acum sau în alt meci. 

Voi fi concentrat 100% la fiecare meci, iar dacă va fi să debutez acum într-un derby ar fi și mai frumos pentru mine. Știu unde am venit, echipa este foarte iubită.

Îmi doream de mic să joc la o echipă cu foarte mulți suporteri, cu fani înfocați și ce pot să le promit suporterilor este că voi da totul pentru această echipă să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat Vali Gheorghe pentru FCSB TV.

Citește alte știri despre FCSB:

Încă un „Mbappe” la FCSB » Noul talent al „roș-albaștrilor” e gata să debuteze în tricoul României: „Credeam că o să joc la U20”

Pleacă iar! FCSB, izgonită din București după meciul cu Dinamo » Unde vor evolua roș-albaștrii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mehighms
mehighms  •  05 Septembrie 2021, 07:38
Postat de dodo001 pe 04 Septembrie 2021, 16:22

Wow! Niciun comentariu aici??!! Se pare ca toți fecesebeii s-au mutat pe pagina CFR-ului. Probabil și Meme nu are voie sa miște în front, ca altfel e groasa cu Edy. Oricum cei doi nu se suporta unul pe altul. Pot vorbi doar Argăseală și Tudor cei care sunt cu lobby pe arbitraj

ai prins curaj ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dodo001
dodo001  •  04 Septembrie 2021, 16:22

Wow! Niciun comentariu aici??!! Se pare ca toți fecesebeii s-au mutat pe pagina CFR-ului. Probabil și Meme nu are voie sa miște în front, ca altfel e groasa cu Edy. Oricum cei doi nu se suporta unul pe altul. Pot vorbi doar Argăseală și Tudor cei care sunt cu lobby pe arbitraj

Vezi toate comentariile (2)
Comentează