FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Încă un episod șocant cu Antoine Conte, fundașul cu condamnare adus de CSU Craiova: a vrut să-i dea un cap în gură președintelui!

Antoine Conte, noul jucător al Craiovei // foto: Facebook
Antoine Conte, noul jucător al Craiovei // foto: Facebook

Articol de - Publicat joi, 24 iunie 2021 18:20 / Actualizat joi, 24 iunie 2021 18:49

Noua achiziție a Universității Craiova, Antoine Conte, a evoluat foarte bine la Beitar Ierusalim, în primul sezon. Apoi au început problemele. El a fost dat afară în februarie 2021, cu mare scandal.

Episodul din decembrie 2016, când Antoine Conte a lovit un tânăr cu o bâtă de baseball, agresiune în urma căreia a primit 5 ani de închisoare cu suspendare, naște automat o întrebare. Pe cine a transferat, de fapt, CS Universitatea Craiova?

Antoine Conte, ieșire violentă și în Israel

După acel grav incident, fundașul de 27 de ani a fost "parcat" de Reims la Beitar Ierusalim, împrumut pe 6 luni, agenții săi considerând că e mai bine să iasă din lumina reflectoarelor. 

Antoine Cointe, printre cei mai buni din Israel

La Beitar, un Rapid al Israelului, el a jucat foarte bine. Și ca fundaș dreapta, postul său, și ca apărător central. Atât de reușite au fost evoluțiile sale încât, în vara lui 2017, clubul israelian l-a cumpărat de la francezi cu 500.000 de euro. Și i-a făcut contract pe 4 ani. 

Apreciat drept unul dintre cei mai buni stranieri din campionat, Conte a picat în extrema cealaltă. Întârzia la antrenamente, avea disensiuni cu coechipierii și cu staff-ul tehnic. Iar când revenea de acasă, din Franța, o făcea cu întârziere. A început să se pregătească superficial și inventa accidentări.

Antoine Conte, episod șocant: a încercat să-i dea un cap în gură președintelui!

Pe 28 februarie, anul acesta, președintele Eli Ohana, fost internațional islaelian, l-a chemat în birou și i-a spus că renunță la serviciile sale. Conte s-ar fi enervat și a încercat să-i dea un cap în gură lui Ohana, iar la plecarea din biroul acestuia a rupt un scaun!

270.000 de euro neta câștigat Conte la Beitar

Conte e tehnic, puternic, n-a ajuns degeaba titular în naționala de tineret a Franței. Beitar a încercat să-l disciplineze, dar n-a reușit. Nu-i suficient talentul fără caracter!
- Beno David, jurnalist israelian

Mai multe știri din Liga 1:

Găman, primele declarații după transferul la CSU Craiova: „De asta am venit aici”

CFR Cluj continuă campania de achiziții pentru grupele UCL! Șumudică își aduce un mijlocaș din Franța

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (15)
tivireli
tivireli  •  25 Iunie 2021, 12:23

Sper sa-i dea una buna celui ce l-a evaluat.

kuba.
kuba.  •  25 Iunie 2021, 07:01

Asta ii ia la suturi pe cofetar și cavaler :))) O sa fie circ la ca Mogoșoaia :))))

terente1
terente1  •  24 Iunie 2021, 23:27

cel mai prost transfer realizat pana acum de Rotaru. Lebada neagra nu are ce cauta in nicio echipe, locul lui era la racoare.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează