FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Antonio Conceicao este noul antrenor al lui CFR Cluj! Prima reacție a portughezului

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2018 16:30

La nici o oră după ce au anunțat pe site-ul oficial despărțirea de Edward Iordănescu, clujenii și-au numit noul antrenor, pe Antonio Conceicao.

Antonio Conceicao (56 de ani) își va începe cel de-al treilea mandat pe banca lui CFR Cluj, după cele din 2009 și sezonul 2015-2016.

"Suntem bucuroși să vă anunțăm că Antonio Conceicao este, începând de astăzi, noul antrenor al CFR-ului! Tehnicianul portughez își va începe astfel cel de-al 3-lea mandat pe banca echipei noastre.

"Azi m-am întâlnit prima oară cu Varga (n.r. patronul lui CFR), am vorbit cu el, am semnat un contract până la finalul sezonului. Nu e imposibil să întoarcem scorul la Malmö, dar va fi dificil, la fel și cucerirea unui nou titlu. E o mare provocare pentru mine, n-a fost greu deloc să mă decid să vin aici. M-am întors acasă, iubesc acest club! Am venit pentru performanță, vreau să obținem lucruri importante împreună", a declarat Conceicao.

În precedentele două mandate, în 2009 și în sezonul 2015-2016, Conceicao a câștigat trei trofee, Supercupa și Cupa României în două rânduri, 2009 și 2016, iar noi, toți cei din club, îl vom susține pentru a face din nou performanță la Cluj. Conceicao îi va avea în staff-ul său pe Luis Baltazar, antrenor secund, Cristian Moldovan, antrenor cu portarii și Cristian Dragotă, preparator fizic", se arată pe site-ul campioanei României.

Antonio Conceicao a mai antrenat de-a lungul carierei echipe precum Braga, Naval, Estrela Amadora, Vitoria Setubal, Trofense, Belenenses, FC Brașov, Astra Ploiești, Moreirense, Olhanense, Al-Faisaly, Nea Salamina și Penafiel.

Citește și: EXCLUSIV Opoziția dezertează la CFR! Cutremur la toate nivelurile după plecarea lui Edi Iordănescu

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (41)
de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  26 Iulie 2018, 17:33

Tot Paszkany e patron?

zecs93
zecs93  •  26 Iulie 2018, 16:41

E un antrenor cu un stil ofensiv si placut jocului, o sa vedeti ca va fi respectat si de vestiaru portughez, suta la suta cfr va juca altceva acum si sunt convins ca se vor califica la Malmo, pana la urma e doar 1-0 , trebuie sa dea un gol, ar fi bine sa forteze 2 goluri dar la Malmo nu dai gol usor, mai ales cand se vor apara aia ca la rovine, pe 2 linii, sa vedeti anti-joc pe malmo, ce era cartu cu echipele lui dar sa vedeti Malmo :))))))) in concluzie sa inchei, au facut o alegere buna, conceicao cunoaste clubu, e respectat de portughezi din lot si echipele lui jucau spectaculos !!!

bridges
bridges  •  26 Iulie 2018, 17:41

Pe Becali il prostesc toti, de la avocati la "prietenii" care-i dau ponturi. Uite ca a fost Conceicao si nu Bergodi. Sau a inventat el asta ca sa fie bagat in seama, sa apara iar la ziar ca mare dezvaluitor. El nu stie ca minciuna are picioare scurte si ca toate se intorc impotriva lui? Cum pot suporterii sa-l inghita, sa tina cu facatura aia de echipa manageriata de un mascarici?

Vezi toate comentariile (41)
Comentează