FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

Antrenorul a fost dat afară după un sezon dezastruos: "Îi urăm mult succes mai departe"

Adrian Neaga // Foto: Cristi Preda
Adrian Neaga // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 11 iunie 2018 18:58

Adrian Neaga, 39 de ani, nu va continua la ACS Poli și-n Liga a 2-a. ACS Poli Timișoara i-a mulțumit antrenorului cu care a retrogradat și i-a urat succes mai departe în carieră.

Neaga nu va rămâne nici în calitate de director sportiv, funcție pe care a deținut-o până-n aprilie, nici ca antrenor, post pe care l-a ocupat după demiterea lui Leo Grozavu.

Clubul a anunțat în această după-amiază, pe Facebook, că-i mulțumește lui Rică "pentru munca pe care a depus-o la clubul nostru, în calitate de director sportiv, respectiv în cea de antrenor. Îi urăm mult succes mai departe în cariera de tehnician!".

Totodată, președintele Radu Birlică a precizat pe site-ul grupării că va anunța în următoarele zile "componența staff-ului tehnic, precum și programul de pregătire al echipei până la începerea campionatului Ligii 2, ediția 2018-19. Suntem încrezători ca vom reuși stabilizarea situației financiare, deși va urma o perioadă extrem de grea, fiind obligatoriu ca într-un termen destul de scurt să găsim resursele pentru plata datoriilor către fotbaliști". 

9 meciuri a stat  Rică Neaga pe banca Timișoarei, toate în play-out. A bifat 3 victorii, două remize și 4 eșecuri

 

#PoliTimișoara îi mulțumește lui #AdrianNeaga pentru munca pe care a depus-o la clubul nostru, în calitate de director...

Publicată de Poli Timișoara pe 11 Iunie 2018

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
delphy08
delphy08  •  11 Iunie 2018, 21:34

Camasa alba are- a fost sau nu la miting???Antrenor pus de partid ,,o sa ajungem mai rau ca in perioada secretarilor de partid...Aia macar aveau o ierarhie ,acum totul e pe relatii si cumetriii,,,.

balauru48
balauru48  •  11 Iunie 2018, 20:04

Glandiatorule :)))

zagna
zagna  •  11 Iunie 2018, 19:55

Cine este acest birlica de schimba antrenorii ca pe ciorapi ? Dacă îl lasă pe Popa, TM era și la anul in L1. Păstrați-l pe birlica !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează