FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Anunțul momentului la CFR Cluj » Doi jucători importanți au semnat: „Luptători veritabili!”

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2024 20:47 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 21:12

CFR Cluj a terminat anul pe un butoi de pulbere, cu mai multe conflicte interne. Iar noul an l-a început la fel de prost, cu eșecul de la Botoșani și demiterea lui Andrea Mandorlini. După ce l-au adus pe Adrian Mutu la echipă, clujenii au prelungit și contractele veteranilor Ciprian Deac și Mario Camora.

Finalul de an n-a fost tocmai bun pentru CFR Cluj. Mai ales în ceea ce privește relația cu doi dintre cei mai experimentați jucători din lot, Ciprian Deac și Mario Camora (ambii 37 de ani).

Dacă Mario a avut unele probleme medicale, Deac fusese tras pe linie moartă de Mandorlini, ceea ce nu i-a picat deloc bine liderului vestiarului.

Mai mult decât atât, contractele celor doi ajungeau la final, iar în Gruia au apărut inclusiv zvonurile că cei doi urmează să fie „retrași”. 

Ședința decisivă a avut loc în Spania

CFR Cluj varianta low cost » De la charter la Wizz Air și opt ore făcute pe drum cu autocarul de la Botoșani!
CFR CLUJ
CFR Cluj varianta low cost » De la charter la Wizz Air și opt ore făcute pe drum cu autocarul de la Botoșani!

Cantonamentul din Spania a fost însă decisiv pentru cei doi! Care au avut discuții cu oficialii echipei și care au acceptat până la urmă să le prelungească celor doi înțelegerile. Dar totul după ce jucătorii și-au dat acordul ca salariile să le fie micșorate.

DigiSport a scris că cei doi lideri ai echipei aveau fiecare 21.000 de euro pe lună salariu, iar după ce-au bătut palma în Oliva Nova, în cantonament, au ajuns la un acord ca până în 2025 să încaseze lunar câte 14.000 de euro.

Camora și Deac au semnat: „Pentru echipă, pentru culori, pentru voi”

Odată reveniți acasă și după ce-au trecut peste eșecul cu ultima clasată, FC Botoșani, Ciprian Deac și Mario Camora au semnat noile contracte cu CFR Cluj.

„Au muncit, în fiecare zi, cu aceeași determinare. Ne-au adus bucuria pe chipuri în sute de momente, pavând drumul echipei spre succes. Ne-au arătat, în ciuda oricărui moment nefericit, că sunt luptători veritabili, adevărate modele pentru noi toți” a fost mesajul cu care oficialii clujeni au făcut anunțul pe Facebook.

Au mai precizat că „Parcursul lor nu se oprește aici! Veteranii noștri, Mario Camora și Cipri Deac, rămân în Gruia pentru cel puțin încă un sezon, să demonstreze, în continuare, de ce sunt capabili. Pentru echipă, pentru culori, pentru voi!”.

Pentru mine, căpitanii sunt clari. Camora, Deac, Manea și Muhar. Vă mai zic unul, să fie 5, pe Tachtsidis. Normal că fiecare antrenor face alegerile lui. Nu vreau să critic ceea ce a făcut Andrea Mandorlini. 

Îl cunosc foarte bine pe Ciprian, cred că există puțini jucători care să se antreneze ca el. Mario vine după o mică accidentare, nu va fi la acest meci. Mă bazez pe jucătorii care se antrenează bine. Mă voi baza pe ei dacă sunt apți 100%

Adrian Mutu, antrenor CFR Cluj

Citește și:

Andrea Mandorlini s-a destăinuit italienilor » Dezamăgit de cum l-a dat afară Varga de la CFR Cluj: „Totuși, am lăsat echipa pe locul doi”
CFR CLUJ
Andrea Mandorlini s-a destăinuit italienilor » Dezamăgit de cum l-a dat afară Varga de la CFR Cluj: „Totuși, am lăsat echipa pe locul doi”
Cristi Balaj, întrebat cine s-a bucurat că a scăpat de Mandorlini: „Deac, probabil” + „Sunt vinovați și jucătorii”
CFR CLUJ
Cristi Balaj, întrebat cine s-a bucurat că a scăpat de Mandorlini: „Deac, probabil” + „Sunt vinovați și jucătorii”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
borabora
borabora  •  27 Ianuarie 2024, 09:46

Mandorlini a ratat toate obiectivele. Degeaba comenteaza, la CFR locul doi in campionat ( si ala provizoriu) e un esec pentru salariile si lotul echipei. Varga a spus exact motivul inlocuirii , i-a fost frica ca va ajunge sa lupte pentru clasarea in playoff.

Culita123x
Culita123x  •  26 Ianuarie 2024, 22:04

Cu Mutu antrenor CFR se va prabusi. Asta e o parere personala.

VardyParty
VardyParty  •  26 Ianuarie 2024, 21:07

GSP in 2032: "Breaking, pe surse: CFR a prelungit pe încă doi ani cu Deac si Camorra! Mutu: Ne simțim norocoși ca i-am convins!"

Vezi toate comentariile (3)
Comentează