FOTBAL  »  Superliga  »  DELEGARE

A venit delegarea! Ce supermeci va conduce Istvan Kovacs după Barcelona - PSG

Istvan Kovacs, foto: Imago
Istvan Kovacs, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 17 aprilie 2024 11:44 / Actualizat miercuri, 17 aprilie 2024 18:14

Istvan Kovacs (39 de ani) va conduce la centru derby-ul dintre FCSB și Rapid, în etapa 5 a play-off-ului Superligii. Marți a arbitrat Barcelona - PSG, în „sferturile” UEFA Champions League.

  • FCSB - Rapid este programat sâmbătă, 20 aprilie, de la 20:30. Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

În cazul unui succes, trupa lui Elias Charalambous ar putea deveni campioană după 9 ani, însă depinde și de rezultatele celorlalte contracandidate. Roș-albaștrii au 13 puncte avans în fruntea Superligii față de CFR Cluj și Universitatea Craiova, principalele urmăritoare. Kovacs, care a arbitrat marți Barcelona - PSG și a fost criticat de presa spaniolă pentru deciziile luate, a fost delegat la partida de pe Arena Națională, potrivit sport.ro.

Singurul rapidist, chiar jucător de bază, care i-a scris public lui Cristiano Bergodi după ce a fost dat afară
RAPID
Singurul rapidist, chiar jucător de bază, care i-a scris public lui Cristiano Bergodi după ce a fost dat afară

Istvan Kovacs, delegat la FCSB - Rapid » Marți a arbitrat Barcelona - PSG

Dacă FCSB se va impune, iar Craiova și CFR nu vor obține mai mult de un rezultat de egalitate, atunci trupa lui Charalambous va câștiga titlul cu 5 etape înainte de final, prima oară din 2015.

Kovacs a arbitrat ultimul meci direct dintre cele două echipe pe 24 iulie 2022. Atunci, giuleștenii s-au impus pe teren propriu, scor 2-0.

Arbitrul are în total 6 meciuri în acest sezon de Champions League, un meci în Europa League și alte două în preliminariile UCL. Kovacs a ajuns la 22 de meciuri în Champions League (grupe + fazele eliminatorii) după Barcelona - PSG. Cel mai tare duel arbitrat de român a fost Manchester City - Real Madrid, 4-3, în semifinalele sezonului 2022-2023.

Expertul în arbitraj l-a distrus pe Istvan Kovacs după Barcelona - PSG: „În Spania n-ar avea loc nici la liga a treia!”

În dezacord cu deciziile românului de la Barcelona - PSG a fost Pavel Fernandez, fost arbitru la nivelul ligilor inferioare din Spania, actual expert în arbitraj al cotidianului madrilen MARCA.

Fernandez a publicat pe contul lui de Twitter o fotografie cu Istvan Kovacs și a scris:

„Numele lui este Istvan Kovacs și a arbitrat Barcelona - PSG în Champions League. În Spania n-ar avea loc nici în liga a treia. Ce slab!”.

Tot pe contul personal de Twitter, Fernandez a analizat fazele controversate din timpul meciului. A considerat că penalty-ul pentru PSG a fost acordat corect, dar nu a fost de acord cu eliminarea lui Araujo, deși uruguayanul a faultat în mod evident, lovindu-și adversarul cu brațul în postură de ultim apărător. „Eu nu văd faultul”, a opinat Fernandez.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. GSP Live » Vlad Munteanu crede în venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Te înconjori de oameni potriviți, ai o stabilitate, de ce nu stai acasă?”

Citește și alte știri:

Costel Gâlcă este noul antrenor al Universității Craiova, așa cum GSP.ro a dezvăluit luni în exclusivitate
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Costel Gâlcă este noul antrenor al Universității Craiova, așa cum GSP.ro a dezvăluit luni în exclusivitate
„L-aș pune, dar nu i-aș da voie să aducă jucători” » A găsit antrenorul potrivit pentru Rapid, după plecarea lui Bergodi
RAPID
„L-aș pune, dar nu i-aș da voie să aducă jucători” » A găsit antrenorul potrivit pentru Rapid, după plecarea lui Bergodi

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (18)
dr.jivago
dr.jivago  •  17 Aprilie 2024, 16:50

Infoiat ca un curcan si “ repede vărsătoriu de sange” , Istvan dupa ce i-a nenorocit pe cataloni , se intoarce ptr a-si desăvârși opera de arta pe plaiurile mioritice…Buimac si trăgând cu pusca, ca texanu’ , inainte de a intreba de sanatate pe victimă , Kovacs va face praf si meciul asta , asimiland culorile roș-albastru cu ceva rau , cu “ merde” , c-asa l-a invatat sau convins , un anume individ pe nume Nasser Al-Khelaifi in Galeriile Lafayette din Paris…

_Van_Basten
_Van_Basten  •  17 Aprilie 2024, 16:39
Postat de valentindragobete pe 17 Aprilie 2024, 13:42

Bastonele, tot nu mi-ai spus, tu cu cine combati și suferi? Cu Steaua precis nu, deci ai numai suferință, hi-hi-hi!

Cum sa mai tin cu Steaua cand Steaua nu mai exista?! Van Basten a jucat cu Steaua. Acea echipa nu mai exista.

grigs1981
grigs1981  •  17 Aprilie 2024, 16:30

Ha!Ha!Ha!Exact asa a fost cu ani in urma...Dupa ce a arbitrat prost un meci Real-Barcelona,un arbitru spaniol contestat,un scandal,pentru acordarea unui penalty gratuit,a venit in Romania si a arbitrat sfertul de finala in Cupa UEFA Steaua-RAPID...S-a ferit ca dracu de tamaie sa dea un penalty si au fost 2 pentru RAPID...trebuia sa dea afara un jucator stelist pe partea tribunei a II a,care intrase cu ambele talpi inainte!S-a ferit sa ia orice decizie care putea fi considerata importanta...Si acum este un meci important,pentru ca"campioana"s-ar face de ras sa nu bata o echipa invinsa de toate celelalte!As vrea sa castige RAPID,cu un gol din offside,sa se mai oftice si altii din cauza arbitrajelor!Ah,am uitat,si VAR-ul e cu ei!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează