FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Arde Dinamo! Declarații încinse în această seară: "99% e vina mea pentru ce se întâmplă la club, de asta trebuie să răspund"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 19:56

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a lansat un atac subtil în această seară la adresa fostului antrenor Cosmin Contra și a fostului director general Adrian Mutu. 

"99% e vina mea pentru ce se întâmplă la Dinamo. Eu m-am asigurat în această vară ca tot ceea ce-și doresc cei care conduceau Dinamo să se întâmple din punct de vedere fotbalistic. Am fost singurul care a rămas după ce toată lumea a plecat într-o nouă aventură.

Eu trebuie să răspund acum pentru că eu am acceptat ce s-a întâmplat până acum, la cererea specialiștilor. Ei au plecat, iar acum eu trebuie să răspund. Nu spun că, dacă Mutu sau Contra rămâneau, lucrurile ar fi fost senzaționale, dar lucrurile sunt discutabile. Este normal să răspund pentru lucrurile care se întâmplă acum", a declarat Alexandru David, la TV Digi Sport. 

zero oferte pentru Negoiță

Ionuț Negoiță a declarat constant în ultima perioadă că vrea să vândă clubul, însă, potrivit lui Alexandru David, nicio ofertă de preluare nu a sosit până acum pe adresa clublui. 

"Niciodată nu s-a pus problema ca domnul Negoiță să-și recupereze banii investiți la Dinamo prin transferuri de jucători.

Nimeni nu s-a arătat interesat de preluarea clubului până acum. Nu e timpul pierdut, oricum", a mai spus David, conform sursei citate. 

Vezi și:ULTIMĂ ORĂ! Vasile Miriuță, DEMIS de la Dinamo?! Cine îi poate lua locul » Prima reacție a clubului: "Discutăm mâine"

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (10)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  22 Noiembrie 2017, 06:37

DIN POZA LIPSESTE NEGOITA!!!SI ATUNCI AVEAM ...GROPARII KUI DINAMO!!!!NISTE CIOCLII!!!!

dvd1
dvd1  •  22 Noiembrie 2017, 00:06

retrageti echipa Dinamo din campionat chiar acum. Desfiintarea. Trebuie sa auda cineva si sa ratraga Dinamo din campionat. De ajuns cu agonia. Huo Dinamo pt unde ati ajuns

bianconerri
bianconerri  •  21 Noiembrie 2017, 23:39
Postat de ando89 pe 21 Noiembrie 2017, 20:53

Știi foarte bine că n-am conturi multiple ca tine. Pot să mă manifest de pe unul singur. Măcar nu mă mai înjuri, te mulțumești cu jigniri de bază și clone decente:) Asta nu înseamnă că trebuie să fii mai ambițios în demersuri:))

E vai de el, îi e rușine să iasă offline cu sine însuși. Un frustrat colțuros.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează