FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Are aproape 100 de meciuri pentru Dinamo și ia în calcul să revină din Arabia Saudită: „E echipa mea de suflet”

Alexandru Răuță a fost și căpitanul lui Dinamo în câteva rânduri
Alexandru Răuță a fost și căpitanul lui Dinamo în câteva rânduri

Articol de - Publicat miercuri, 28 iunie 2023 13:08 / Actualizat miercuri, 28 iunie 2023 14:56

Alexandru Răuță (31 de ani) a terminat contractul cu Ohod Al Medina, formație din a doua ligă saudită, și ar prefera să rămână tot în zona arabă. Fostul dinamovist nu exclude însp o revenire în România, dacă propunerile din Golf nu se vor concretiza.

„A fost o experiență plăcută, ținând cont că a fost prima mea experiență în afara țării. M-a ajutat mult să mă dezvolt, motiv pentru care vreau să mă întorc acolo. 

Doar ce am terminat contractul la Medina, pe 24 iunie, am deja două-trei discuții din campionatul lor și vreau să aleg ce e mai bine. Evident că mă gândesc și la situația financiară, dar și la ce condiții au. 

Deși e Liga a 2-a, lucrurile stau foarte bine. Ați văzut în ce moment e campionatul din Arabia Saudită, ce transferuri se fac, deja aduc fotbaliști din campionatele de top, jucători care mai au multe de spus în fotbal”, a spus Alexandru Răuță pentru GSP.ro.

Răuță și-a pierdut tatăl în ziua în care a semnat

Alexandru Răuță a trecut prin momente grele la începutul acestui an, când a plecat de la Hermannstadt în Arabia Saudită. Mijlocașul și-a pierdut tatăl chiar în ziua în care a semnat contractul cu saudiții:

„Mi-a fost foarte greu. Fix în ziua în care am semnat la Medina, l-am pierdut pe tatăl meu. A fost greu, tare greu, n-am putut ajunge la înmormântare, cei de acolo nu m-au lăsat să vin. Nu i-am putut fi alături în ultima zi. Sunt momente ale vieții prin care trecem toți și nu avem ce face”, a mai zis Alex. 

„Dinamo? E echipa mea de suflet”

Răuță n-ar spune nu unei reveniri în România, poate chiar la Dinamo, club pentru care a evoluat în 87 de rânduri. 

„Dacă nu se va rezolva nimic acolo, mai exact în săptămâna următoare, iau în calcul o revenire în țară. Dinamo a fost și va rămâne echipa mea de suflet. Au fost momente grele, eu am dat tot ce am putut pe teren și am plecat împăcat cu mine. 

Chiar am făcut tot ce puteam pentru Diamo. M-am bucurat că am promovat, am urmărit meciurile cât am putut de mult. Am prieteni acolo, care mi-au fost și colegi. Am fost cu sufletul lângă ei, le-am ținut pumnii să promoveze”, a zis Alexandru Răuță. 

Citește mai multe știri despre Dinamo:

„Ce s-a întâmplat?” » Peste 400 de comentarii la anunțul noului transfer al lui Dinamo: clubul a editat postarea și a reacționat imediat

Dinamo ia atitudine după ieșirea lui Becali: „Vom sesiza forurile competente!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (11)
creeperno534
creeperno534  •  28 Iunie 2023, 22:37

Sa investeasca banii din Arabia la Dinamo

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  28 Iunie 2023, 17:48

*** acolo ..tu mai lipseai ............dupa ce ne-ai bagatin B !!!! Tu si Eseanu mai lipsiti !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

therealreddog33
therealreddog33  •  28 Iunie 2023, 16:16
Postat de magic4ever pe 28 Iunie 2023, 15:15

Larrucea cred ca este peste Rauta,dar este nevoie de un lot solid pentru liga 1....si Paul Anton este o varianta,este dinamovist si a fost capitan la Dinamo

De acord că ne trebuie lot bun. Dar băiatul ăsta nu poate fi nici măcar în lot. Îmi pare rău de el, dar e un fel de Filipao mijlocaș defensiv. Nu înțelege jocul, nu leagă pasele, faultează inutil în zone periculoase șamd. Mai bine nu...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează