FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

CFR Cluj, aproape de o lovitură pe piața transferurilor » Negociază cu un fotbalist de națională

Arlind Ajeti, în duel cu Denis Alibec la EURO 2016. 
Foto: Imago
Arlind Ajeti, în duel cu Denis Alibec la EURO 2016. Foto: Imago

Articol de , - Publicat vineri, 23 iunie 2023 10:54 / Actualizat vineri, 23 iunie 2023 11:29

CFR Cluj se află în discuții cu fundașul central albanez Arlind Ajeti (29 de ani), legitimat la formația italiană Pordenone, grupare care a ratat promovarea în Serie B la finalul acestui sezon, fiind învinsă de Lecco la baraj, scor 3-2 la general. 

Surpriză uriașă la Tribunal, în ciuda grevei magistraților! Decizie în dosarul lui Dinamo: GSP are toate detaliile de la fața locului
DINAMO
Surpriză uriașă la Tribunal, în ciuda grevei magistraților! Decizie în dosarul lui Dinamo: GSP are toate detaliile de la fața locului

CFR Cluj, în discuții pentru aducerea lui Arlind Ajeti, fundaș cu selecții în naționala Albaniei

Arlind Ajeti este unul dintre fundașii cu care negociază CFR Cluj în această vară, informează sursele GSP. Ardelenii s-au despărțit deja de un stoper. Croatului Denis Kolinger (29 de ani) i-a expirat împrumutul în Gruia de la formația daneză Vejle și se va întoarce în țara nordică în această vară. 

De asemenea, de la CFR Cluj ar putea pleca și Andrei Burcă (30 de ani), despre care GSP scria că este curtat de mai multe formații din Arabia Saudită. 

Crescut de FC Basel, formație cu care a câștigat 4 titluri de campion al Elveției, Arlind Ajeti a evoluat în carieră la formații precum Frosinone, AC Torino, Crotone, Grasshopper Zurich, Vejle, Reggiana și Padova. La Pordenone joacă din iulie 2022, când ajungea liber de contract după despărțirea de Padova. 

Arlind Ajeti a jucat la naționalele U17, U18, U19 și U20 ale elvețienilor. La nivel de seniori a ales să reprezinte însă Albania, națională în tricoul căreia a adunat 21 de selecții și a marcat un gol. 

A fost titular și integralist în victoria obținută de albanezi în fața României, scor 1-0, la EURO 2016 din Franța. Despre interesul lui CFR Cluj pentru Arlind Ajeti a mai scris și Spot Media. 

Bursa transferurilor la CFR Cluj

  • Antrenor: Andrea Mandorlini (nou)
  • Veniri: Philip Otele (UTA Arad), Cătălin Căbuz (Chindia)
  • Reveniri: Jefté Betancor (Pafos), Otto Hindrich (Kisvárda), Zé Gomes (U Cluj), Sergiu Buș (Chindia), Ionuț Rusu (Ripensia), Denis Rusu (Șoimii Lipova), Sebastian Serediuc (Poli Timișoara), Alex Militaru (Unirea Dej)
  • Plecări: Christopher Braun (Rapid), Mihai Bordeianu (U Cluj), Denis Kolinger (Velje), Alex Militaru (Poli Iași)

Citește și: 

Replică nimicitoare pentru MM Stoica după atacul la staff-ul naționalei: „Sunt consternat de astfel de specimene cu «facultăți» terminate pe la Jilava și Rahova!”

Valerică Găman a semnat în Liga 1 » Unde a ajuns fostul fundaș de la FCSB și CSU Craiova

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (17)
Amiralul2022
Amiralul2022  •  24 Iunie 2023, 07:59

Ei, da, asta da lovitură pentru CFR, un albanez venit din seria a 3-a italiană... 21 de selecții și 1 gol pentru Albania, o forță "europeană" și "mondială", trebuie să recunoaștem, care ne-a bătut în 2016... la ce nivel a ajuns fotbalul nostru !...

fibra
fibra  •  23 Iunie 2023, 15:47

Va dati seama in ce hal suntem cu jocul numit fotbal daca un jucator din Liga a-III-a este "lovitura" la noi? Sanatosi sa fim ca nimeni in drum vom ramane.

alexiosas
alexiosas  •  23 Iunie 2023, 15:01
Postat de laurkro pe 23 Iunie 2023, 13:17

Deci, ce? Asa la absolut toate transferurile băgăm senzațional, ce transfer galactic, lovitura uriașă pe piața transferurilor șamd. Asta voiam sa punctez, modul de exprimare vis a vis de orice subiect.

am inteles :) ... pai daca le iei astora cele 20-25 de cuvinte din care fac titlurile ii blochezi,o sa ramana someri,nu cunosc altele pur si simplu

Vezi toate comentariile (17)
Comentează