FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cine-l mai înțelege? A refuzat oferta lui Becali, acum transmite public: „Vreau la FCSB! Gigi e patronul potrivit pentru mine”

Arnold Garita, în dreapta // foto: Imago Images
Arnold Garita, în dreapta // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 07:46 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 07:58

Ofertat de Gigi Becali și de CFR Cluj în această vară, atacantul camerunez Arnold Garita (28 de ani) a spus „pas” ofertelor din SuperLigă. Între timp a semnat cu Al Faisaly, din liga a doua saudită, dar acum spune că își dorește să evolueze la FCSB.

Încâlcite sunt căile lui Arnold Garita. Atacantul care a impresionat sezonul trecut la FC Argeș, în ciuda retrogradării piteștenilor, a fost ofertat de Gigi Becali în această vară.

Propunerea a fost mult peste nivelul mediu al SuperLigii, 100.000 de euro la semnătura și 20.000 de euro salariu lunar, ceea ce i-ar fi adus 340.000 de euro într-un singur an, dar Garita a refuzat, așteptând o ofertă mai bănoasă.

Ion Crăciunescu, consternat după ce a văzut faza zilei din Superligă: „Imaginea asta va face înconjurul lumii!”
COMENTARIU
Ion Crăciunescu, consternat după ce a văzut faza zilei din Superligă: „Imaginea asta va face înconjurul lumii!”

Cine-l mai înțelege pe Arnold Garita? A refuzat oferta lui Gigi Becali, acum transmite public: „Vreau la FCSB!”

Aceasta a venit din Arabia Saudită. Al Faisaly, echipă de liga a doua, i-a oferit 450.000 de euro salariu și 150.000 de euro la semnătură, iar Garita a acceptat.

Aventura camerunezului în România părea încheiată, dar Arnold nu pare să fi trecut peste transferul ratat. Acum spune că își dorește să ajungă la FCSB și bănuiește că roș-albaștrii nu l-au dorit îndeajuns de mult în această vară!

„FCSB este un club care chiar îmi place și mi-ar fi plăcut să joc acolo în acest an. M-am arătat interesat de ofertă, dar până la urmă nu știu ce s-a întâmplat.

Cred că dacă FCSB chiar mă dorea, nu eram în Arabia Saudită acum. Dar sper să evoluez într-o zi pentru acest club pentru că suporterii sunt incredibili și entuziasmul oamenilor din România pentru FCSB e senzațional”, a transmis Garita, conform digisport.ro.

Arnold Garita: „Gigi Becali e patronul care mi se potrivește”

Camerunezul cu 14 goluri la FC Argeș crede că n-ar avea probleme cu Gigi Becali: 

„Este o persoană pe care o plac pentru că are personalitate și agreez astfel de oameni. Când joci prost, te critică fără ocolișuri, dar când ești competitiv ca mine, când sunt criticat muncesc și mai mult pentru a-ți demonstra că greșești. E patronul care mi se potrivește”.

Anunțul lui Garita vine într-un moment în care FCSB l-ar putea pierde pe Andrea Compagno, dorit de Heerenveen. Totuși, șansele ca atacantul camerunez să ajungă la FCSB în această vară sunt infime. Cel mai probabil, Gigi Becali ar trebui să achite o sumă de transfer pentru a-l dezlega de Al Faisaly, idee care nu îi surâde.

Mai multe știri din SuperLigă:

Ce LOVITURĂ dă CFR Cluj! Patronul Ioan Varga anunță că a bătut palma cu starul trecut prin Germania și Spania: „Ne-am înțeles!”

Noua mascotă a lui CFR Cluj provoacă discuții aprinse: „Reface armonia dintre români și maghiari. Nem tudom, Cefi”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
liviugiurgiu
liviugiurgiu  •  22 Iulie 2023, 18:18
Postat de mircea_pop112 pe 22 Iulie 2023, 13:17

L-au pus arabii sa alerge si vrea in Romania! Pai acolo se joaca fotbal in liga 2, tb sa alergi pe 40 de grade. La Romanica stai usor, mai dai un sut, putina publicitate si esti vedeta!

Sa vina curier la tazz

parpalache
parpalache  •  22 Iulie 2023, 13:38

Faysaly se pare ca e un târg prafuit in sudul țarii- undeva la limita pustiului Rub al Khali-la fel ca Najran- acolo unde s-a dus ca barzaunul și Burca(la o echipa care a promovat pentru prima oara in prima liga)!Va puteți inchipui ce somnolența e pe acolo in deșert!

mircea_pop112
mircea_pop112  •  22 Iulie 2023, 13:17

L-au pus arabii sa alerge si vrea in Romania! Pai acolo se joaca fotbal in liga 2, tb sa alergi pe 40 de grade. La Romanica stai usor, mai dai un sut, putina publicitate si esti vedeta!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează