FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

E gata! Arnold Garita, reacție de ultim moment despre venirea la FCSB: „Asta e situația”

Arnold Garita, într-un duel direct cu FCSB / Sursă foto: Imago
Arnold Garita, într-un duel direct cu FCSB / Sursă foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 12 iunie 2023 09:10 / Actualizat luni, 12 iunie 2023 09:42

„Telenovela” transferului lui Arnold Garita la FCSB e pe cale să se încheie. Atacantul care a retrogradat cu FC Argeș a mărturisit că discuțiile purtate de agenții săi cu Gigi Becali n-au ajuns la o finalitate și că, cel mai probabil, nu va mai reveni în România.

Atacantul camerunez a declinat ofertele făcute de FCSB şi CFR Cluj şi speră să obţină un contract în alt campionat. Recunoaște, totuși, că și-ar fi dorit să joace pentru clubul lui Gigi Becali și că a rămas impresionat de suporterii roș-albaștrilor.

Mihai Stoica, surprins de ultimul gest al lui Tavi Popescu: „Era un copil care nu avea astfel de preocupări”
FCSB
Mihai Stoica, surprins de ultimul gest al lui Tavi Popescu: „Era un copil care nu avea astfel de preocupări”

Arnold Garita, reacție de ultim moment despre venirea la FCSB

„Nu sunt ţinta celor de la FCSB, agenţii mei au discutat, dar într-un final nu se va rezolva nimic. Este păcat, dar asta este situaţia. Chiar îmi plăcea acest club, are suporteri incredibili. M-au plăcut, m-au «adoptat» chiar şi când nu eram jucătorul lor

Mi-ar fi plăcut să continui în România, dar, după cum s-au întors lucrurile în ultima vreme, nu cred că România va fi următoarea mea destinaţie. 

Nu sunt eu cel care negociază, agentul meu o face. Cred că el a vrut să-şi facă treaba cât mai bine. Nu mă voi întoarce în România, după vacanţă. Voi face asta doar în cazul în care situaţia se va schimba şi mă voi înţelege cu clubul”, a declarat Garita, conform Antena Sport.

Aş vrea să le mulţumesc suporterilor de la FC Argeş pentru tot, am dat tot ce am avut mai bun pentru a salva clubul, pe care am învăţat să-l iubesc.

- Arnold Garita

Garita a refuzat ofertele de la FCSB și CFR Cluj

Arnold Garita, 27 de ani, a spus „nu” când a primit oferte din partea celor mai bogate cluburi din campionatul românesc, deși propunerile erau foarte bune, față de nivelul normal din Liga 1.

Becali și Varga i-au oferit aproape 400.000 de euro pentru primul sezon din contract, cu 100.000 de euro la semnătură și 20.000 de euro lunar. Fotbalistul a refuzat, el speră să găsească un venit mai bun într-o altă ligă.

Garita are 27 de ani și a marcat 12 goluri pentru piteșteni în sezonul precedent. El devine liber în vara aceasta, deși clubul insistă că ar mai putea să-l blocheze, și negociază deja cu formații interesate de achiziționarea sa.

20.000 de euroîi oferise Becali lunar lui Arnold Garita, aflat la finalul contractului cu FC Argeș. Camerunezului i s-a părut slabă oferta, a refuzat-o. „Face figuri, am încheiat!”, a spus Gigi despre negocierea cu Garita

VIDEO Gigi Becali a anunțat a șaptea plecare de la FCSB: „Mi-a plăcut, dar îl dau”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Mihai Stoica, surprins de ultimul gest al lui Tavi Popescu: „Era un copil care nu avea astfel de preocupări”

Mihai Stoica anunță cele 4 transferuri dorite de FCSB: „Luni e o zi importantă” + pariul pentru noul sezon: „Mă voi ocupa personal de el”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
Barna
Barna  •  13 Iunie 2023, 11:19

Toată lumea a început să fugă de abominatia fcfcsb! Până si Edjuma s-a prins cum stă treaba în țarc!

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  13 Iunie 2023, 10:27
Postat de ViorelParvu pe 12 Iunie 2023, 10:32

Du-te pe drumul tău! Ești mai slab decât media atacanților din România. Du-te în alta tara și arata-le semne lipsite de respect acelor cetățeni din tribune!

Ai uitat sa adaugi dupa ce cetatenii din tribuna care cer respect te fac gorilă tot meciul fiindca esti jucator de culoare si cu gabarit. Aia nu sunt cetateni, aia nu sunt oameni, merita toate semnele primite. Nu ma intelege gresit, nu sunt vreun fan Garita. Este la fel de vinovst ca toti colegii lui de dezastrul de la Fc Arges. Dar hai sa lasam ipocrizia si sa o spunem pe aia dreapta : in cazul lui, cetatenii despre care zici s-au comportat mizerabil si nu au ce cauta pe stadioane!

conicor2008
conicor2008  •  12 Iunie 2023, 22:41
Postat de zelosu pe 12 Iunie 2023, 10:41

toti astia de la arges au impresari de ultima speta. chiar pare un tip ok garita asta, fara el retrogradau mult mai devreme

da mah, retrogradau prin etapa a 12-a ...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close