FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 2-1

ASTRA - FCSB 2-1 // Din nou prieteni? Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Dan Alexa după victoria cu FCSB

Sursă foto: Instagram Anamaria Prodan
Sursă foto: Instagram Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2019 17:03

Anamaria Prodan, 46 de ani, agentul lui Dan Alexa, 39 de ani, antrenorul Astrei, i-a transmis „Chirurgului” un mesaj de felicitare pe Instagram imediat după meciul câștigat de giurgiuveni contra FCSB-ului, scor 2-1. 

„Strong team! Love u guys! Dan Alexa este cel mai bun antrenor din Liga 1. Remember this!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. 

Click pe imagine pentru zoom!

În urmă cu trei săptămâni, Anamaria Prodan a fost implicată într-un uriaș scandal după ce a fost surprinsă lovindu-l peste față pe Dan Alexa, antrenorul Astrei Giurgiu.

Alexa l-a luat la țintă pe Gigi Becali

Dan Alexa, ținta criticilor lui Gigi Becali după ce a fost pălmuit de Anamaria Prodan în urmă cu o lună, a vorbit, la conferința de presă de după meciul de luni seara, despre conflictul cu finanțatorul roș-albaștrilor.

„La mine nu e vorba de iertare. Când declari că «unul care nu e bărbat n-are ce căuta la Steaua», înseamnă că el nu caută bărbați. N-aș accepta să merg acolo, dar nu e vorba de orgoliu”, a spus Alexa. 

Vezi AICI imaginile incredibile cu lovitura primită de Alexa!

Vezi și: ASTRA - FCSB 2-1 // VIDEO Dan Alexa, după victoria cu echipa lui Becali: „Am fost echipa mai bună” + laude pentru Alibec

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
romeverest
romeverest  •  06 August 2019, 22:24

Prin postarea asta vrea sa ne dea de inteles ca nu l-a intalnit personal ca sa-l felicite ?? Oare cat timp, *** ??? Asta sta prin tara doar pentru Alexa, pentru ca altfel ar rupe magazinele pe la barbat-su in Dubai !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy2008
andy2008  •  06 August 2019, 19:01

Mare antrenor Alexa asta ,care a batut cu ajutorul arbitrului si a lui Gigi.

ray51
ray51  •  06 August 2019, 18:28

'asta si-mpuscata zboara...', pe ea o tine sigur doar dragostea de tinerei...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează