FOTBAL  »  Superliga  »  RELAȚIE

FOTO Atacantul cerut la naționala României are cea mai sexy susținătoare! Nu lipsește de la niciun meci

FOTO: Instagram +19   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 20:52 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 21:14

Aurelian Chițu, golgeterul Superligii, traversează momente frumoase și în afara fotbalului. De acest lucru are grijă iubita lui, Georgiana Elena.

Aurelian Chițu are cel prolific sezon din carieră. A marcat 9 goluri în primele 15 runde din Superligă și conduce clasamentul marcatorilor.

FOTO. Imagini de senzație cu Georgiana Elena, partenera golgeterului Aurelian Chițu

+15 FOTO

Vârful lui FCU Craiova are și o fană specială, nelipsită de la meciurile grupării oltene. Este vorba despre iubita lui Georgiana Elena, care se laudă de fiecare dată pe rețelele de socializare cu reușitele lui Aurelian.

Adrian Mititelu Jr. îl vrea pe Chițu la echipa națională

Uitaţi-vă ce execuţii, ce pase decisive a dat Chiţu, ce evoluţii are. Asta pe lângă golurile pe care le marchează! Îmi aduc aminte de anii 2010 când Victor Piţurcă l-a adus la echipa naţională pe Paraschiv de la Oţelul Galaţi la 36-37 de ani. Era golgheterul campionatului în acel moment. Piţurcă s-a folosit de forma foarte bună a acestui jucător la 37 de ani. 

Chiţu are 32 de ani. El nu este un jucător are a ajuns întâmplător să dea 22 de goluri la 32 de ani. Uitaţi-vă la evoluţiile lui pe teren. Cum ajunge în faţa porţii, câte oportunităţi îşi creează. Nu trebuie să îl băgăm pe Chiţu, luând prin eliminare alţi atacanţi de acolo. El merită să fie acolo alături de aceste nume care vor fi convocate. Va fi şi Blănuţă. Este foarte tânăr, de mare perspectivă

- Adrian Mititelu Jr., potrivit Fanatik

VIDEO. Aurelian Chițu: "Mă simt foarte bine și fizic, ceea ce mă mulțumește cel mai mult și-mi dă speranțe că mai pot continua câțiva ani"

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Adrian Mititelu face un anunț îndrăzneț, deși FCU Craiova a ajuns la 6 partide fără victorie: „Vom fi acolo”

Ionuț Radu revine la echipa națională după 8 luni. Rămâne Moldovan numărul 1?

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
aberescu
aberescu  •  10 Noiembrie 2023, 02:50

Dacă și *** asta-i sexi eu sunt Bred Pitt.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zb59
zb59  •  10 Noiembrie 2023, 02:08

Inca un articol bine “documentat”!:) Astep ziua cand oamenii astia vor intelege sa scrie cu adevarat despre sport. Sau ziua cand acest gsp.ro va disparea! Probabil cea de-a doua varianta este mult mai aproape!

maradona79
maradona79  •  09 Noiembrie 2023, 22:30

Adrian Jitea intra in tagma marilor corifei cu acest articolas de senzatie. Daca va amintiti bine si Tepelin era un corifeu. Pana cand n-a mai fost.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează