FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - HERMANNSTADT

Golgeterul SuperLigii, exploziv la interviu: „Jucăm de parcă am fi foarte buni și câștigăm de la sine” + Mititelu, la atac: „Jucătorii sunt aici în vacanță”

Aurelian Chițu / Sursă foto: GSP
Aurelian Chițu / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2023 20:48 / Actualizat vineri, 06 octombrie 2023 21:42

FCU Craiova - Hermannstadt 1-1. Aurelian Chițu, marcatorul oltenilor, a avut un discurs dur la finalul partidei din Bănie.

Golgeterul SuperLigii, cu 7 reușite, a criticat atitudinea echipei. Consideră că jucătorii de la FCU Craiova sunt superficiali și își tratează adversarii de sus.

Mititelu pregătește o mutare bombă: „Mâine l-aș pune antrenor, i-am și spus! Mă rog să fie dat afară ca să rămână liber”
FCU CRAIOVA - HERMANNSTADT
Mititelu pregătește o mutare bombă: „Mâine l-aș pune antrenor, i-am și spus! Mă rog să fie dat afară ca să rămână liber”

Aurelian Chițu: „Jucăm de parcă am fi foarte buni și câștigăm de la sine”

„Un meci foarte prost, cu multe pase înapoi, nu știu ce se întâmplă cu noi, e o perioadă foarte grea pe care nu putem să o depășim. Poate ne va ajuta pauza asta să ne punem ordine în gânduri. Nu poți avea ocazii când joci numai înapoi. Ne-am pierdut încrederea, suntem prea relaxați. Jucăm așa, de parcă suntem prea buni și câștigăm de la sine. 

Urcam pe locul 5 dacă am fi câștigat. Din păcate, am dat cu piciorul. În ultimul timp am jucat foarte prost. Jucăm un fotbal prost, constant. Era mai bine cu mai mulți fani în tribună, dar nu asta e problema, jocul nostru e problema”, a declarat Chițu, la Digi Sport.

Mititelu: „Jucătorii voiau liber până joi”

Și Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova, a avut un mesaj dur la adresa jucătorilor, după meciul cu Hermannstadt.

Jucătorii sunt vedete Ei voiau liber până joi, au venit aici în vacanță. Bauza este un exemplu. Nu e un tip care să fugă de efort, vine la antrenament cu o oră înainte. Alții își doreau liber, unii care ar trebui să vină zilnic la antrenament.

Adrian Mititelu, la Prima Sport

Citește și:

Se naște un antrenor de TOP în România? 3 confirmări + comparație frontală cu FCSB
ANALIZĂ
Se naște un antrenor de TOP în România? 3 confirmări + comparație frontală cu FCSB
Revelația din SuperLiga nu se ascunde: „Vrem în play-off”
FCU CRAIOVA - HERMANNSTADT
Revelația din SuperLiga nu se ascunde: „Vrem în play-off”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (6)
MASQUERADE
MASQUERADE  •  07 Octombrie 2023, 11:05

Am venit la stadion să urmăresc meciurile împreună cu copiii, dar sunt tot felul de *** care înjură organizat și creează o atmosferă urâtă. Jucătorii merită un public mai numeros și mai bun! Sunt și mulți oameni decenți care iubesc această echipă, dar pleava iese ca de obicei la suprafață! De ce nu îi izolați la peluză pe așa-zișii suporteri, care fac mult rău echipei și publicului, în general?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Adixtz
Adixtz  •  07 Octombrie 2023, 09:01

Patronul( si noi cu el)viseaza la Dan Petrescu si noi il avem tot pe Vasilica si Dragan! Pai sunt zeci de antrenori străini de talia lui Petrescu! Trebuie doar sa vrei. Nu sa te plangi mereu: intotdeauna altii sunt de vină: jucatorii, suporterii etc Singurii nevinovati: acest staf tehnic unic pe glob, nemaivăzut , nemaiîntâlnit! Geniiile fotbalului! E vorba de gradomanie aici. Mititelu vrea sa se laude ca el, numai el, i-a descoperit pe toti cei buni: Costea, acum Compangno, staful.....si cu Negru se insista inutil( cu asta se lauda Mititelu Jr ca l a descoperit) . Penibili! Luati naiba un antrenor decent si dati-i timp si incredere! Nu demis dupa 5 etape! E atat de simplu! Luam exemplu un antrenor obisnuit: Leo Grozavu. Pai cat rezista la Craiova de ex? Cu ce a ajutat ca noi am schimbat 3-4 antrenori si poli iasi niciunul. Doar te uiti pe clasament..... Nici pe amaratul ala de Dica nu am putut sa l pastram. Unde *** invatat sau jucat mai bine Dragan decat Dica?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  06 Octombrie 2023, 22:18

Din ,Cluj un mesaj de succes ,dar dm. Mititelu, ești un dușman propriei echipe ,!? Dezamăgești pe toată lumea !? As vrea sa zic ceva de olteni. ( multe ) ,Dar acum îmi dau seama de ce Piturca a câștigat aritia bani pe : Inteligenta voastră Olteneasca ! Da de studiat oltenii ăștia cum seamănă cu japonezi la ,Românește, spus ,Se bat singuri !?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează