FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 1-1

Basarab Panduru, confuz după Dinamo - CFR Cluj: „Am avut impresia că nu voiau să câștige”

Articol de - Publicat duminica, 08 octombrie 2023 23:55 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 00:08

Basarab Panduru consideră că Andrea Mandorlini a greșit schimbările în remiza obținută de CFR Cluj în deplasarea cu Dinamo, scor 1-1. 

CFR Cluj a pus presiune pe Dinamo în debutul părții secunde. Panduru susține că înlocuirea lui Bîrligea cu Jefte a dat totul peste cap.

Camora confirmă: „Din păcate, este ruptură”. Edi Iordănescu i-a găsit deja înlocuitorul
DINAMO - CFR CLUJ
Camora confirmă: „Din păcate, este ruptură”. Edi Iordănescu i-a găsit deja înlocuitorul

Basarab Panduru, după Dinamo - CFR Cluj 

„Mi-a plăcut prima repriză, mi-a plăcut Dinamo. Mă așteptam să înceapă și repriza secundă la fel. Dar la pauză s-a întâmplat ceva în vestiarul lui CFR Cluj. Au făcut presing, nu i-a mai permis lui Dinamo să joace. Asta până la gol și la schimbări! 

Niciun jucător nu a adus nimic în plus, CFR n-a mai creat nimic. S-a terminat cu jocul. Am avut impresia că făceau schimbările ca să nu câștige jocul. Indiferent de ce spui despre Bîrligea, nu ai cum să bagi pe unul care nu face nimic, pe Jefte. 

Mai pune formula cu care a terminat meciul și vezi pe ce loc termină... nu ai cum să vrei să joci la CFR cu atitudinea asta

Mi se pare că nu mai au frica pe care o aveau față de Petrescu. Fiecare aleargă pe unde vrea. Nu meritau să câștige meciul după schimbările alea”, a spus Basarab Panduru la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

VIDEO. Cum a marcat Abdallah primul gol în tricoul lui Dinamo: „victimă” a fost CFR Cluj

Citește și alte știri de la Dinamo - CFR Cluj: 

Gestul lui Ziv Morgan, israelianul lui CFR Cluj, a atras toate privirile înaintea meciului cu Dinamo
Dinamo - CFR Cluj
Gestul lui Ziv Morgan, israelianul lui CFR Cluj, a atras toate privirile înaintea meciului cu Dinamo
Momente speciale pe Arena Națională în memoria lui Cătălin Hîldan, la Dinamo - CFR Cluj
DINAMO - CFR CLUJ
Momente speciale pe Arena Națională în memoria lui Cătălin Hîldan, la Dinamo - CFR Cluj

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
contrabas3
contrabas3  •  09 Octombrie 2023, 19:22

Din ce s-a văzut la televizor, CFR nu a vrut să câștige. Dar cine știe motivul real pentru care au jucat ca cizmele. (?)

Zeama.de.varza
Zeama.de.varza  •  09 Octombrie 2023, 10:27

Așa spun toți gigisto-steliștii. Că CFR parcă nu a vrut să câștige! Daca ar fi pus în balanță și deciziile arbitrului, total în favoarea CFR -ului, ar fi înțeles de ce Dinamo a căzut în B, martelată de arbitri! Dinamo nu contează, nu are influență în sistemul de arbitraj ticăloșit de acum! Nenumărate intrări dure, la limita regulamentului, au fost permise CFR -ului, nu și lui Dinamo! Este evident că fotbalul actual este dominat total de deciziile partizane ale arbitrilor ticăloșiți. Așa fotbal vreți, așa fotbal avem! Cum să investești într-o golăneala continuă!?

patratel2019
patratel2019  •  09 Octombrie 2023, 00:37

N-au putut câștiga cei de la CFR pentru ca sunt slabi! O sa vedeti ca nu vor prinde podiumul. Neomogeni, rudimentari si deja aroganti. Zici ca acum s-au vazut prima oara.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează