FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Basarab Panduru, cucerit de antrenorul din Superligă: „Mulți râdeau de el că face cantonament la Slănic Moldova...”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de - Publicat marti, 03 octombrie 2023 18:47 / Actualizat marti, 03 octombrie 2023 19:08

Parcursul Oțelului și modul în care Dorinel Munteanu a transformat formația gălățeană dintr-o echipă fără repere într-o candidată la play-off a stârnit aplauzele fostului internațional Basarab Panduru.

Panduru s-a declarat impresionat de ultimele evoluții ale „oțelarilor”, care, după două victorii consecutive, au ajuns în apropierea locurilor de play-off. Acesta i-a criticat pe contestatarii care-l acuzau pe Dorinel Munteanu de metode învechite de pregătire. 

Despărțire în Superligă » Clubul i-a găsit deja înlocuitor: „Bine ai venit!”
ANUNȚ
Despărțire în Superligă » Clubul i-a găsit deja înlocuitor: „Bine ai venit!”

Basarab Panduru își scoate pălăria în fața lui Dorinel Munteanu: „Mulți râdeau de el”

„Eu am spus după primele etape că cele mai slabe echipe [din campionat] sunt Iaşi şi Oţelul, dar că echipele alea o să facă treabă doar datorită antrenorilor, pentru că sunt singurii care pot face puncte cu acei jucători, altfel nu ai cum. 

Mă crezi că mulţi râdeau de el, spuneau: «Băi, din 1970 nu a mai făcut nimeni cantonament la Slănic Moldova. Din 1970 nu a mai făcut nimeni ture de alergare de 1000 de metri». (n.r. - între 11 și 18 iunie, Oțelul a efectuat un stagiu de pregătire la Vatra Dornei). 

(...) Pentru că Dorinel a ştiut că asta este singura şansă a lor, să alerge mai mult decât adversarii”, a afirmat Basarab Panduru, în emisiunea moderată de Dan Udrea la Orange Sport. 

La finalul lui iulie, Panduru o vedea pe Oțelul în „B” 😁

Același Basarab Panduru făcuse o afirmație fermă după doar trei etape din actuala stagiune. 

Imediat după înfrângerea Oțelului cu FCSB, 0-2, un meci în care gălățenii au nimerit de două ori bara transversală pe final, la 0-1, fostul mare fotbalist constata că „Oțelul și Poli Iași sunt cele mai slabe din Liga 1” și că acestea vor retrograda.

Dunărenii se bat pentru play-off, nu se feresc de obiectivele îndrăznețe, chiar dacă echipa este nou promovată în Liga 1. Aceasta după ce, în vara 2022, formația a fost promovată, tot cu Dorinel Munteanu la conducere, din al treilea eșalon.

VIDEO Cristi “Babicu'” Munteanu, declarații după victoria cu Dinamo

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV FIFA a stabilit suma pe care Bölöni trebuie să o primească de la Panathinaikos, după ce a fost demis în 2021

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
gicapuia
gicapuia  •  03 Octombrie 2023, 21:18

Marele jucator( cum il numiti voi) Basarab Panduru a "jucat" 5 ani in Portugalia ( Benfica , Xamax si Porto). In 5 ani din 180 de etape de campioant a jucat in 62 etape (adica o treime si a inscris fix 7 goluri : 3 la Benfica in 1995 si 4 la benfica in 1998-1999. La Porto in 3 ani jucat in 6 meciuri si nu a dat nici un gol.A facut tusa si le-a mincat banii protughezilor . Mare tare ! Vorbim de un mjlocas ofensiv. https://ro.wikipedia.org/wiki/Basarab_Panduru

boreal47
boreal47  •  03 Octombrie 2023, 20:05

De abia aştept sā aflu părerea lui Panduru despre Premiul Nobel la fizica de anul asta. Sigur se pricepe

elgabri
elgabri  •  03 Octombrie 2023, 20:00

La finalul lui iulie, Panduru o vedea pe Oțelul în „B Asta ne arata ca Panduru este doar un parereolog si nimic mai mult .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează