FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Basarab Panduru a fost păcălit de numele unui jucător transferat de Dinamo: „Am crezut că e Gnohere”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2024 20:52 / Actualizat joi, 18 ianuarie 2024 22:32

Dinamo a transferat patru jucători în această perioadă de mercato pentru a forța salvarea de la retrogradare. Este vorba despre Darko Velkovski (28 de ani), Domagoj Pavicic (29 de ani), Petru Neagu (24 de ani) și Eddy Gnahore (30 de ani).

Mutările au fost făcute prin intermediul antrenorului Zeljko Kopic, cel care este responsabil de campania de transferuri a dinamoviștilor după plecarea directorului sportiv Gabriel Glăvan.

Victor Angelescu confirmă GSP: „Da, îl dorim! Dacă Horațiu pleacă, într-un timp foarte scurt aducem portar”
RAPID
Victor Angelescu confirmă GSP: „Da, îl dorim! Dacă Horațiu pleacă, într-un timp foarte scurt aducem portar”

Basarab Panduru a comentat transferurile făcute de Dinamo: „M-am uitat mai atent și am spus că nu e el”

Fostul internațional a analizat mutările făcute de „câini” și a rămas surprins de venirea lui Eddy Gnahore, mijlocaș care a evoluat la Ascoli în acest sezon și a jucat ultimul meci oficial pe 23 decembrie 2023.

Despre Domagoj Pavicic s-a rezumat prin a spune faptul că are toate condițiile pentru a face un sezon bun, fiind dorit de tehnicianul lui Dinamo.

„Trebuie să fii bucuros că ai găsit un antrenor care te vrea, te bagă, te cunoaşte şi tu să pleci în vară unde vrei. Am crezut că e Gnohere prima dată (n.r. despre Eddy Gnahore) nu mă miram dacă voiau să-l aducă, m-am uitat mai atent şi am spus că nu e el.

Basarab Panduru a fost păcălit de numele unui jucător transferat de Dinamo: „Am crezut că e Gnohere”
Eddy Gnahore / Sursă foto: Instagram

Ăsta e interesant, să vii de la Ascoli, să joci pe la Amiens, să te duci în China la un moment dat, să valorezi patru milioane, s-a accidentat, are două-trei operaţii la genunchi, a fost şi pe la City când era tânăr, nu ştiu. L-am văzut că joacă închizător, într-un meci. Are 11 meciuri la Ascoli, anul ăsta”, a precizat Panduru, pentru Orange Sport.

Dinamo se pregătește de primul meci oficial din 2024. „Câinii” joacă sâmbătă în deplasare cu Petrolul Ploiești, de la ora 20:00. Trupa lui Zeljko Kopic se află pe locul 15 în Superliga, cu 16 puncte acumulate după 21 de partide, la 8 lungimi de salvarea directă.

Prețul biletelor la Dinamo - Rapid

„Câinii” au anunțat în această după-amiază prețul tichetelor pentru meciul cu giuleștenii.

  • PCH: 25 RON
  • Tribuna 2: 35 RON
  • VIP II: 100 RON
  • VIP I: 150 RON
  • Lojă: 3000 RON (10 locuri) & 3600 RON (12 locuri) (*doar prin e-mail la [email protected])

Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic (AICI) sau la casele de bilete amplasate la Arena Națională. Biletele pot fi folosite în format digital (pe telefon) sau în format fizic (printate).

VIDEO Christian Ilic, despre viața din România: ”În Austria sunt ca niște roboți, nu sunt precum românii. Ar trebui să fiți în Schengen!”

Citește și alte știri:

Un an de zile a luat doar banii! Portarul din Superligă care a fost dat afară fără să joace niciun meci

Al doilea israelian arestat în Turcia s-a întors în țară » Afectat, umilit: „Tratat ca infractorii cei mai răi” + A semnat cu altă echipă în prima zi acasă!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează