FOTBAL  »  Superliga  »  STADIOANE

Basarab Panduru, furios pe ministrul Ionuț Stroe: „Ce lege, mă? Spune clar dacă FCSB poate să joace sau nu! O lași în aer?”

Basarab Panduru a fost enervat de declarația lui Ionuț Stroe // Sursă foto: GSP +6   FOTO
Basarab Panduru a fost enervat de declarația lui Ionuț Stroe // Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2020 12:04

Fostul internațional Basarab Panduru (49 de ani) a reacționat vehement la adresa lui Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, după declarația acestuia în privința stadionului „Arcul de Triumf”.

  • Stroe a vorbit despre stadionul „Arcul de Triumf”, care e obiect de dispută între FCSB, clubul lui Gigi Becali și Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby;
  • „Atât timp cât în această țară legile sunt respectate, baza «Arcul de Triumf» va fi deschisă tuturor sporturilor după inaugurare, cu scopul de a deservi interesului public. Nu există exclusivități pe bani publici. Evident, naționala de rugby va putea considera această arenă drept «acasă». Ei pot utiliza arena fără probleme”, a declarat acesta - mai multe detalii, AICI.

„Am replică la toate, dar pentru acest subiect nu. Nu știu ce se întâmplă exact. Ionuț Stroe trebuia să spună clar, nu «pe bani publici»... A lăsat-o așa, să tragem noi concluzii. Trebuia sa spună clar: «De pe data de 15 septembrie se pot juca pe Arcul de Triumf meciuri de fotbal, de rugby, de ce vreți voi, dacă plătiți și anunțați din timp!»

Care lege, mă? Nicio lege! O lași în aer ca noi să tragem concluzii. Așa se întâmplă tot timpul. Bine, nu sunt eu supărat. Mititelu e, Gigi, nu noi”, a declarat Panduru, la TV Telekom Sport.

„Arcul de Triumf”, gata la 31 iulie?

Gazeta Sporturilor a fost ieri la arena din Nordul Bucureștiului și lucrările sunt destul de avansate. Totuși, mai sunt multe detalii de pus la punct, iar acea idee cum că „scenariul avansat e ușor optimist" pare bine conturată. Muncitorii lucrau aprins la zona VIP, s-au montat scaunele, inclusiv tabela de marcat se poate observa într-un colț.

Caracteristici stadion „Arcul de Triumf"

  • locuri: 8.207;
  • pe lângă terenul de fotbal, complexul va mai cuprinde: spații urbane exterioare, parcare subterană, centru pentru recuperarea sportivilor cu camera hiperbară pentru terapie oxigen, aparatură medicală specifică de recuperare, piscină, saună, sală de conferință și zonă VIP;
  • Costul lucrărilor: 24 de milioane de euro.
+2 FOTO

Citește mai multe știri de actualitate:

S-a păcălit Bălgrădean când a semnat cu CFR? Anunț clar făcut de clujeni

Un stelist în război cu suporterii Rapidului: „Băi, nu m-ați adus aici să înjur!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (36)
189254898748309
Claude SH  •  26 Mai 2020, 21:21

Panduru draga, vezi ca vorbești pe lângă problemă! Arcul de. Triumf a fost întotdeauna a FR de Rugby. Acolo se juca rugby. Ori chiar dacă cineva închiriază, nu ii va conveni sa joace pe aratura de după un meci de rugby. Nu le va conveni jucătorilor, mingea va sari altfel. Legal ar trebui închiriat, dar gestul sta la dispoziția proprietarului. Îți închiriez dacă vreau.

3101575123247794
Alice Popa  •  26 Mai 2020, 20:15
Postat de davveroire pe 26 Mai 2020, 14:48

jj a zis clar ca vrea sa joace doar meciurile din campionatul intern ,mai ales cele cu echipele slabe ,atat ,lasa-i p-astia ca doar bat din gura!

Si cui ii pasa de ce spune Gigi?!

cornelconasu
cornelconasu  •  26 Mai 2020, 17:04

Nu poate ...mă !!!!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează