FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID 2-2

„Clientul” lui Panduru s-a revanșat în FCSB - Rapid: „O fază la zece meciuri, dar e perfectă”

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2024 14:26 / Actualizat duminica, 21 aprilie 2024 18:15

Fostul internațional Basarab Panduru l-a lăudat pe Octavian Popescu pentru contribuția la deschiderea scorului, în derby-ul FCSB - Rapid 2-2.

FCSB a fost cea care a înscris prima contra Rapidui (2-2), în urma unei faze la care a contribuit substanțial și mult criticatul Octavian Popescu. Prilej pentru fostul internațional Basarab Panduru să-i remarce și pe el, și pe autorul golului, Darius Olaru.

Adrian Mititelu, scandalizat de zvonurile cu privire la fiul lui: „Nebunii și elucubrații! Ăsta e singurul lui mod de a cheltui banii”
FCU Craiova
Adrian Mititelu, scandalizat de zvonurile cu privire la fiul lui: „Nebunii și elucubrații! Ăsta e singurul lui mod de a cheltui banii”

Basarab Panduru: „Dacă faci așa, în viteză, trebuie la un moment dat să-ți iasă”

„E pentru prima dată de mult timp când văd o fază exact așa cum trebuie să o facă. Totul în viteză. Dacă faci lucrurile aşa, în viteză, trebuie la un moment dat să-ţi iasă.

A făcut o fază la 10 meciuri, dar este perfectă. La gol, mingea pleacă de la Olaru, diagonală în dreapta, pleacă de acolo, de la mijloc. Hromada stă cu mâinile sus, făcând semn că probabil altcineva ar fi trebuit să stea pe Olaru, dar eu cred că el trebuia să-l vadă pe Olaru.

Şutul este la scurt, dar am văzut că Aioani este mascat. Nu cred că putea să apere mingea asta”, a comentat Panduru, la Orange Sport.

Gazeta Sporturilor i-a dat nota 6 lui Octavian Popescu

Gazeta Sporturilor i-a dat nota 6 lui Popescu și i-a caracterizat astfel evoluția: „Are meritul de a fi stat la originea primului gol, pătrunderea sa i-a derutat puțin pe rapidiști, care nici nu l-au blocat pe Tavi, nici nu l-au scanat pe Olaru. Tot el l-a angajat pe Olaru la faza din care a rezultat golul egalizator”.

Octavian Popescu n-a fost pe placul patronului Gigi Becali, în ultima vreme, dar președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, îl vede drept înlocuitorul ideal pentru Florinel Coman.

MM Stoica este sigur: „Am adus deja înlocuitor. Îl avem în curte”

„Am adus deja un înlocuitor. Îl avem în curte. Octavian Popescu a dat cel mai bun randament pe poziția de atacant lateral stânga. Juca acolo încă de acum 3 ani. În dreapta îl avem pe Băluță.

Octavian Popescu e înlocuitorul lui Coman! Va străluci în absența lui. La momentul ăsta putem să avem problema rezolvată cu jucători eligibili U21. Avem Tavi Popescu, Alexandru Musi și Eduard Radaslavescu. Și am încheiat citatul!

La 19 ani, a marcat 10 goluri! Din poziția aia, când Florinel era accidentat! Octavian are altceva. Florinel e un sprinter, dar la fotbal nu ai nevoie doar de spinteri. Octavian e un sprinter, semifondist.

Are kilograme puține, aleargă foarte mult. Știu foarte bine cine este și avem mare încredere în el”, afirma MM Stoica, nu demult, la Orange Sport.

VIDEO. Bănel Nicoliță e convins că urmează o campanie spectaculoasă de achiziții la FCSB: „E «nebunia» lui nea Gigi!”

Mai puteți citi:

„Are FCSB valoare să ajungă în grupele Champions League?” » Răspunsul lui Bănel Nicoliță, după ce a văzut pe viu derby-ul cu Rapid

Luca Mihai a ieșit din spital și are un mesaj pentru Homawoo: „Mă așteptam să-mi dea mie un mesaj, să-și ceară scuze” » Când ar putea reveni pe teren + cine l-a vizitat în spital: „Au râs, au plâns împreună”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
Championman
Championman  •  21 Aprilie 2024, 19:56
Postat de sadiku_is_back pe 21 Aprilie 2024, 18:30

Bah tiktok'ul este plin despre furaciunea lui FCSB din meciul de aseara !! Voi nimic ....taceti ......Coruptilor !!! Gol ca la Hockey , Penalty neacordat , Gol anulat !!! Iar GSP nimic !!! Despre capul lui Homawoo ati scris o saptamana ca Dinamo, i-a furat pe Poli Iasi !!! Rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bah !!!

tibi iq 33,de ce minti? unde ai vazut tu pe tik tok asa ceva? ne-au anulat astia un gol clar a lui coman ieri. ei ne-au furat pe noi. dar nici nu mai conetaza ca oricum suntem campioni,deci nu inteleg care-i problema ta?

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  21 Aprilie 2024, 18:30

Bah tiktok'ul este plin despre furaciunea lui FCSB din meciul de aseara !! Voi nimic ....taceti ......Coruptilor !!! Gol ca la Hockey , Penalty neacordat , Gol anulat !!! Iar GSP nimic !!! Despre capul lui Homawoo ati scris o saptamana ca Dinamo, i-a furat pe Poli Iasi !!! Rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bah !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează