FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali a dezvăluit la TV cum se implică peste Bogdan Vintilă: „Se alege praful! El vrea să joace Adi Popa, eu zic să joace Dennis Man”

Bogdan Argeș Vintilă trebuie să-i facă pe plac lui Gigi Becali
Bogdan Argeș Vintilă trebuie să-i facă pe plac lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2020 14:02

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit în direct la TV modul în care decurge relația sa cu antrenorul Bogdan Argeș Vintilă și cum decide cine joacă.

„La fotbal e greu, bă tată. La fotbal trebuie să fii Becali și trebuie și să cunoști fotbal. Trebuie să nu te iei după ce spune lume. Ei zic «Domne, nu ai voie să faci schimbări! Că nu ai voie. Domne, cum să te bagi?» Dacă nu fac, se alege praful! Pai da... Dacă nu faci schimbări se alege praful.

Dacă nu te bagi tu în politica echipei, să cumperi, și să faci socoteala ca să vezi ce schimbi, ce vinzi ce cumperi, se alege praful. Socoteala mea nu se potrivește cu a antrenorului! El vrea performanță și asta e foarte bine. Socoteala lui nu se potrivește cu a patronului. Da, pe el îl țin în funcție doar rezultatele. Pe mine nu doar rezultatele, ci să fac și profit.

Antrenorul zice «Joc cu Soiledis pentru că are experiență», iar eu spun «Bă, nu joci cu Soiledis! îl bagi pe Panțîru că vreau să iau bani pe el». Mai spune «Vreau să joc cu Adi Popa», iar eu îi transmit «Bă, nu joci cu Adi Popa! Joacă Dennis Man». Vezi că trebuie să fac schimbări? Pe Popa l-am adus ca să fie rezervă, nu ca să-l scot pe Man ”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali și teoria conspirației: „Din 500 de morți, 300 nu aveau coronavirus. Au băgat COVID la morgă” » Nu vrea anularea sezonului din Liga 1

A căzut transferul lui Florinel Coman în MLS?! Anunțul făcut de Giovanni Becali: „Era deja acolo”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
116538290032900
Alice Popa  •  27 Aprilie 2020, 17:41

Becali e ori prost, ori mincinos, ori prost si mincinos! Ne-a spus ca o tara eminamente ortodoxa nu poate fi atacata de coronavirusul necredincios! Uite ca Rusia - tara ortodoxa - a depasit China (!!!) la numarul de imbolnaviri!!!

ray51
ray51  •  27 Aprilie 2020, 15:57

Gheorghe, esti letal pentru propria ta afacere numita FCSB.

whiteredarad
whiteredarad  •  27 Aprilie 2020, 16:11

E distractiva, chiar, "cultivarea" lui Gigi Becali si a metodelor sale, la GSP. Ce nu se spune, e ca ultimul titlu l-a luat ...cind era in puscarie si nu putea da telefoane cind voia. In rest, FCSB ramane "jucaria" lui Becali, el este indragostit de ea ...ca pariorul dupa pariuri, si rezultatele ...se vad. FCSB nu ia titlul nici anul asta, in Europa...e "varza", dar la DIGI e....Becali Show ! Nu m-as mira sa aud ca Becali "sponsorizeaza: unele trusturi de presa sau televiziuni. Ca la noi !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează