FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA

EXCLUSIV Dinamo a vrut să înregistreze URGENT un fotbalist, dar nu-i mai permite regulamentul

Dinamo se îndreaptă cu pași repezi spre o nouă retrogradare /
Dinamo se îndreaptă cu pași repezi spre o nouă retrogradare /

Articol de - Publicat vineri, 10 mai 2024 09:01 / Actualizat vineri, 10 mai 2024 09:01

Dinamo este lovită în ultima perioadă de blestemul problemelor în defensivă. S-a rupt și Darko Velkovski, Edgar Ie nu poate, deși a fost forțat. Au mai rămas trei stoperi, Patriche, Homawoo și Rici Grigore. „Câinii” s-au interesat la LPF dacă-l pot înregimenta in extremis pe Quentin Bena, care se antrenează cu echipa din iarnă, doar că este imposibil!

Dinamo este blestemată, sistemul defensiv este praf și a irosit puncte uriașe în cinci meciuri din opt în cadrul play-out-ului. După minutul 90, „haita” s-a prăbușit!

Gică Hagi prevede o mare surpriză la EURO 2024: „O să fie dezamăgirea turneului!”
CAMPIONATUL EUROPEAN
Gică Hagi prevede o mare surpriză la EURO 2024: „O să fie dezamăgirea turneului!”

Ca și cum situația nu este dramatică și-așa, apărarea roș-albilor își pierde piesele. Una câte una. Deunăzi, s-a rupt Darko Velkovski, 28 de ani, unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai formației. E gata, nu are șanse să mai apară pe teren, duminică, de la ora 21:30, contra celor de la UTA. Mai mult, accidentat de mai multă vreme, Edgar Ie, ex-Barcelona, ex-Lille, ex-Feyenoord, jucătorul adus cu alai la finalul mercato, a încercat să se antreneze în ultimele zile, dar nu poate!

Zeljko Kopic este disperat, tocmai acum în preajma meciului decisiv, nu știe cu cine să abordeze ultima rundă, având de ales între trei idei: titularizarea lui Ricardo Grigore (pe care nu l-a mai luat în seamă în ultima perioadă), un sistem cu patru fundași în linia defensivă, pentru a juca doar cu doi stoperi sau retragerea lui Ilic în apărare!

Quentin Bena a fost scos de pe lista A, a trecut de multă vreme termenul-limită pentru a mai putea fi înregistrat la LPF

Conform informațiilor GSP.ro, „câinii” au mai studiat o posibilitate. Dinamo îl plătește în continuare pe Quentin Bena, 25 de ani, care poate evolua și ca fundaș central, el jucând pe acest post în alb-roșu. Francezul se antrenează zi de zi cu echipa, au confirmat dinamoviștii, doar că el nu mai este din ianuarie pe lista A înregistrată de Dinamo la LPF.

Bena a fost singurul jucător pe care conducerea nu l-a convins să semneze rezilierea angajamentului, el având un contract ferm cu Dinamo. Quentin nu a acceptat nici celelalte oportunități apărute pentru un transfer, fie și temporar. Vine la antrenamente, se pregătește, este plătit, doar că nu poate juca, nefiind înregistrat.

Așa cum GSP.ro a informat încă de la început, francezul ar trebui să semneze un alt contract cu clubul, plus că ar trebui să renunțe la unul dintre străinii pentru care, inițial, Dinamo s-a dispensat de serviciile lui Bena în mercato invernal. Chiar dacă echipa ar putea să-i scoată oricând pe Abdallah (suspendat pe termen lung) ori chiar Edgar Ie și Selmani (accidentați de mai multă vreme), regulamentul LPF nu permite. Termenul limită s-a încheiat de multă vreme, de pe 12 februarie, iar proxima perioadă este fereastra de transferuri din vară.

Bena nu poate fi trecut pe lista A, așa că s-a dus și această variantă!

19meciuri și un gol a adunat Bena în actuala stagiune pentru Dinamo

Dinamo și-a pierdut căpitanul, pe Lucas Alves, plecat în Vietnam pentru 65.000 de euro

Dinamo a avut de pătimit din cauza problemelor în defensivă, doar dacă este să menționăm anul 2024. Echipa a început oficial campionatul în ianuarie, iar la începutul lui februarie s-a despărțit de căpitanul ei, Lucas Alves, care a decis să plece în Vietnam!

Dinamo nu s-a putut opune transferului. Suma de 65.000 de euro, achitată de asiatici, a reprezentat clauza de reziliere a contractului, iar șefii lui Dinamo au fost de acord în vară cu o clauză așa mică pentru a-l convinge pe Lucas să semneze. Altfel nu ar fi fost de acord să vină la echipa alb-roșie.

8meciuri a adunat Lucas Alves pentru Nam Dinh în Vietnam, având și un gol pentru liderul clasamentului de acolo

U Cluj - Dinamo 3-3. Kopic recunoaște că salvarea dinamoviștilor nu mai ține doar de ei: „Va trebui să câștigăm cu UTA și să vedem ce se va întâmpla”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

EXCLUSIV Tudorel Stoica, înainte de Euro 2024: „Și noi venim din vacanță, ca Danemarca în 1992!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
creeperno534
creeperno534  •  10 Mai 2024, 22:49

Fratii sunt frati, dar branza-i pe bani!

Marius.67
Marius.67  •  10 Mai 2024, 11:55

Mare dramă , nu mai pot face ce vor . Zeci de ani au făcut ce au vrut , iar acum trebuie să respecte reguli . Nu-i ușor pentru cineva care nu le-a respectat decenii întregi . A sosit vremea decontărilor . Haide "U" !

requino
requino  •  10 Mai 2024, 09:30

Inca o dovada a amatorismului de la conducerea clubului. Poate ca asta ati vrut sa scoateti in evidenta cu acest articol. Celelalte echipe din Superliga nu au probleme de lot inaintea ultimei etape.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează