FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CSU CRAIOVA 1-3

Bernd Storck, critic cu elevii lui, după Sepsi - CSU Craiova: „Le-am făcut viața ușoară”

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2024 21:32 / Actualizat duminica, 21 aprilie 2024 23:14

Bernd Storck (61 de ani), antrenorul lui Sepsi, a tras concluziile, după ce covăsnenii au fost învinși de Universitatea Craiova, scor 1-3, în runda cu numărul #5 din play-off-ului din Superliga.

Storck consideră că celor de la Sepsi le-a lipsit norocul în acest meci, dar recunoaște că elevii lui au făcut mai multe greșeli care s-au dovedit a fi decisive.

Mihai Rotaru a surprins după debutul lui Gâlcă la Craiova: „Costel să tragă niște semnale de alarmă, nu e normal!”
SEPSI - CSU CRAIOVA 1-3
Mihai Rotaru a surprins după debutul lui Gâlcă la Craiova: „Costel să tragă niște semnale de alarmă, nu e normal!”

Antrenorul german a ținut să precizeze că mingea i-a atins mâna lui Markovic la faza golului marcat de Denil Maldonado în minutul 11, dar s-a ferit să critice arbitrajul.

Bernd Storck, după ce Sepsi a pierdut cu Universitatea Craiova: „Ne-am dorit foarte mult să scoatem un rezultat bun”

„Ne-am dorit foarte mult să scoatem un rezultat bun în acest meci. Jocul a avut o desfășurare destul de ciudată. Cred că i-a atins mâna la acel gol. La al doilea gol le-am făcut viața ușoară, am făcut greșeli. Apoi am marcat și am intrat în meci, dar am luat gol pe acel contraatac și la 1-3 a fost și mai dificil.

Știu că Universitatea este o echipă bună. Am făcut greșeli foarte mari. La 1-3 a fost un meci deschis, au fost ocazii. Ne-a lipsit puțin noroc pentru a marca al doilea gol. Suntem la jumătatea play-off-ului, practic o luăm de la capăt. Trebuie să câștigăm etapa viitoare”, a spus Bernd Storck, la Orange Sport.

Trebuie să ridicăm capul foarte repede. Ne așteaptă un meci foarte dificil cu FCSB. Primul gol, cam discutabil, mi se pare între umăr și cot. Nu mai avem ce să facem. S-a analizat la VAR, înseamnă că nu a fost nimic. Trebuie să mergem mai departe.

Din păcate, mereu voi fi nemulțumit când pierde echipa și când iau 3 goluri. Am încetinit mișcarea la primul gol pentru că mi s-a părut că a atins mingea cu mâna și am pierdut din timing
- Ronald Niczuly, portar Sepsi

VIDEO. Mihai Stoichiță: „Lumea zice că Bergodi nu e antrenor de titlu, dar jucătorii sunt?”

Citește și:

Ziua în care FCSB își poate asigura matematic titlul » Calcule actualizate în urma rezultatului de la Sepsi - Craiova
FCSB
Ziua în care FCSB își poate asigura matematic titlul » Calcule actualizate în urma rezultatului de la Sepsi - Craiova
Porumboiu și Balaj resping vehement verdictul dat de Marius Avram la cea mai aprinsă fază din FCSB - Rapid
FCSB - Rapid
Porumboiu și Balaj resping vehement verdictul dat de Marius Avram la cea mai aprinsă fază din FCSB - Rapid

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
dandana
dandana  •  22 Aprilie 2024, 05:26

Eu cred că ceva este bun la Craiova și asta este valoarea dintre cele două echipe. Craiova are jucători ce pot face scor, 3-1 azi a fost un scor mincinos pentru Sepsi. Puteau sa ia bătaie cu 6-1 și nu se supăra nimeni. Craiova în sfârșit au jucat spre poartă, deja era plictisitor să joace pase stânga, dreapta și în spate. Gâlcă a schimbat asta și se vede. Iar goluri poate lua oricine, în fotbal trebuie sa dai mai mult cu unul sa câștigi. Am auzit ca se lua de-o fază în care Markovici deviază cu umărul, bai voi sunteți nebuni? Da! La tv totul poate sa te însele într-o poezie și sa vezi un miraj cum da cu mâna în ea, dar la o faza se vedea destul de clar ca nu era în mână. Sperăm să batem tot până la sfârșit și sa câștigăm locul 2, iar în vara sa aducem niște jucători de valoare sa facem echipă potentă. Iar cei care nu își revin sa plece, nu are cu Craiova sa ii țină la nesfârșit ca poate devin fotbaliști. Kolici de exemplu îmi place de mor, dar în seara asta mi-a arătat că nu are ce căuta în fotbal dar sa mai joace la Craiova. Pentru sănătatea lui ar trebui sa se retragă. Dacă țu te rupi în 5 minute, bai nu este bine. Markovici dacă este ținut este doar pentru a sta pe banca și băgat ultimele minute, ca atât poate

Vezi toate comentariile (1)
Comentează