FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

EXCLUSIV Bogdan Andone se întoarce! Semnează cu FC Voluntari + Mihai Teja, OUT!

Bogdan Andone va fi noul antrenor al lui FC Voluntari. Sursă foto: Bogdan Bălaș
Bogdan Andone va fi noul antrenor al lui FC Voluntari. Sursă foto: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 18:44

Bogdan Andone (45 de ani), fost la FCSB sau Astra Giurgiu, va fi noul antrenor al lui FC Voluntari. Mihai Teja (42 de ani) va părăsi gruparea ilfoveană, pe fondul rezultatelor dezamăgitoare din ultima perioadă. 

Rezultatele modeste din ultimele două luni i-au fost fatale lui Mihai Teja. Oficialii micuțului club din Ilfov n-au mai avut răbdare cu acesta și l-au contactat pe Bogdan Andone, tehnician liber de contract după despărțirea de Astra Giurgiu.

UPDATE 17:37

Clubul FC Voluntari a făcut anunțul oficial despre plecarea lui Teja: „Mulțumim, Mihai Teja ! FC Voluntari și staff-ul tehnic condus de Mihai Teja se despart după aproape un an de colaborare. Încheierea contractului dintre cele 2 părți a survenit astăzi și s-a produs pe cale amiabilă. Mihai Teja a fost instalat la cârma echipei noastre în luna ianuarie a acestui an, reușind să mențină FC Voluntari pe primă scenă a fotbalului românesc în sezonul 2019-2020. Antrenorul în vârstă de 42 de ani a condus echipa noastră în 35 de partide , bilanțul său însumând 14 victorii, 5 rezultate de egalitate și 16 înfrângeri. Clubul nostru îi mulțumește pentru rezultate obținute și munca depusă și îi dorește mult succes în carieră!”

Știrea inițială: FC Voluntari, situație complicată în Liga 1. Îi salvează Bogdan Andone?

FC Voluntari se află pe locul 13 în Liga 1, cu 15 puncte, la doar patru puncte distanță de ultimul loc. Formația lui Teja traversa o formă groaznică: bifase șase meciuri consecutive fără victorie, printre care și un eșec usturător cu Gaz Metan, 0-6 în „16-imile” Cupei. 

Bogdan Andone revine astfel la echipa pe care a mai antrenat-o între 2011 și 2012. De-a lungul carierei sale, acesta le-a mai pregătit pe Olimpia Satu Mare, ASU Poli, Metaloglobus, Energeticianul, FCSB și Astra Giurgiu.

E prima experiență importantă a lui Bogdan Andone în Liga 1, după două aventuri la echipe cu pretenții din play-off, cum a fost cazul FCSB-ului și Astrei Giurgiu. Pentru moment, obiectivul lui Andone este salvarea Voluntariului de la retrogradare.

EXCLUSIV Bogdan Andone se întoarce! Semnează cu FC Voluntari + Mihai Teja, OUT!
Bogdan Andone, noul antrenor de la FC Voluntari

VIDEO Bogdan Andone vorbește despre un moment incredibil petrecut în Ungaria: ”Am stat 5 ore în stadion”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV FC Argeș bătuse palma cu Dani Coman, dar negocierile s-au blocat dintr-un motiv incredibil + Un fost antrenor de la Rapid, favorit să preia echipa

EXCLUSIV Interviu cu Ionel Gane, antrenorul lui Dinamo: „S-ar putea să-i vedem pe jucători doar în poze!” + Ce spune despre întâlnirea cu Cortacero

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
calicon
calicon  •  23 Decembrie 2020, 15:54
Postat de calicon pe 23 Decembrie 2020, 15:53

Bogdan Teja ????

E prima experiență importantă a lui Bogdan Teja în Liga 1, după două aventuri la echipe cu pretenții din play-off, cum a fost cazul FCSB-ului și Astrei Giurgiu. Pentru moment, obiectivul lui Andone este salvarea Voluntariului de la retrogradare.

10153314739054939
Cosmin Bajescu  •  23 Decembrie 2020, 17:39

Ca si in politica, unde functiile importante sunt invartite de aceiasi oameni, de parca aceast tara nu ar mai avea valori, si in materie de antrenorat sunt rotiti aceiasi oameni, care si-au dovedit de nenumarate ori incompetenta. Sunt convins ca exista multi antrenori mai buni prin esaloanele inferioare. Pacat de ei. Nimeni nu ii vede.

persanu
persanu  •  23 Decembrie 2020, 16:44

Cine ia facut antrenori pe astia doi ? Fix Gigi Becali. Daca Becali nu ii aducea la FCSB astia niciodata nu erau A1. Cam asta face nea Becali in liga1 de atata timp , multumim pentru rezultate , de la antrenori si pana la fel si fel de jucatori. Buziuc ala , mare atacant :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează