FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - RAPID 3-1

Bogdan Lobonț, după primul eșec pe banca Rapidului: „Eu nu-mi joc nicio șansă”

Bogdan Lobonț
Bogdan Lobonț

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2024 21:19 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2024 22:13

Farul - Rapid 3-1. Bogdan Lobonț (46 de ani), tehnicianul giuleștenilor, a oferit prima reacție după eșecul cu trupa lui Gheorghe Hagi.

Lobonț a analizat jocul echipei sale și nu dezarmează. Antrenorul este convins că giuleștenii își vor reveni după acest eșec, al 5-lea din play-off-ul Superligii. Mai mult decât atât, Lobby este de părere că echipa sa putea obține mai mult din acest meci și le-a mulțumit jucătorilor săi pentru implicare. I-a remarcat pe Grigore și Braun, care au jucat în ciuda faptului că au fost afectați de mici accidentări.

Scene incredibile la Farul - Rapid » L-a împins pe Bogdan Lobonț după ce a fost schimbat
Farul - Rapid
Scene incredibile la Farul - Rapid » L-a împins pe Bogdan Lobonț după ce a fost schimbat

Bogdan Lobonț, după Farul - Rapid 3-1: „Avem speranțe în continuare pentru Europa”

Antrenorul a explicat faptul că nu-și joacă șansa la Rapid, însă speră în continuare că va reuși să obțină un loc de Europa la finalul sezonului.

„Trebuie să învățăm din greșeli, e obligatoriu să nu le mai repetăm, mergem mai departe, cu aceeași energie, implicare. Băieții sunt aceeași, trebuie să ne focusăm pe ceea ce facem zi de zi.

Trebuie să îmbunătățim ceea ce n-am făcut bine, le-am spus jucătorilor și în cabină. Data viitoare va fi mai bine, puteam mult mai mult, am demonstrat că puteam să facem mai mult, mergem înainte, muncă și iar muncă, acesta este sensul de apartenență al acestui club.

Rapid este echipă muncitorească, asta spune istoria echipei. Am fost nevoiți să facem mai multe schimbări, îi mulțumesc lui Grigore pentru că a continuat deși a simțit probleme încă din prima repriză, este un exemplu pentru toți ceilalți. S-a pus la dispoziția echipei, așa cum a făcut-o și Braun, care a jucat într-un picior în prima parte a primei reprize, asta înseamnă spiritul echipei.

Speranțe avem în continuare pentru Europa, jucătorii sunt cu capul în pământ, e normal, cu siguranță o să fim mult mai puternici, ne focusăm pe prezent.

Eu nu-mi joc nicio șansă, apreciez foarte mult încrederea pe care mi-a dat-o conducerea, dar eu nu-mi joc nicio șansă”, a spus Bogdan Lobonț, la Orange Sport.

Citește și alte știri:

Știm prima promovată în Superliga. Cu 4 etape înainte de final, și-a asigurat matematic locul de Liga 1
RUNDA 6
Știm prima promovată în Superliga. Cu 4 etape înainte de final, și-a asigurat matematic locul de Liga 1
N-a mai suportat » Cum l-au surprins camerele pe Șucu după golul Farului
FARUL - RAPID
N-a mai suportat » Cum l-au surprins camerele pe Șucu după golul Farului

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează